Citace
jizersky_drak napsal/a:
Jinak pro ty, kdo to musí řešit poštou - dobírka vždy byla čili nejspíš i stále je pekelně drahá. I když půjde o malý lehký dopis za pár korun, bude to nejmíň 50Kč
Pokud máte k Bo.T.L.ovi aspoň trochu důvěru (anebo nedůvěru, ale těch pár desetikorun byste přinejhoršim oželeli), doporučuju poslat mu peníze na účet a nechat si to poslat obyčejně poštou - poplatek za převod + poštovné 10 až 20Kč, levněji to těžko pořídíte
Na základě zaslaných emailů i osobních zpráv (o ty jsem asi přechodem na nový systém přišel) vkládám do fóra pro zájemce o samolepky komplexní informace.
Samolepka vyříznutá z fólie černé barvy délka 15cm za 10,-/ks a překryta vrchní přepravní fólií. Po zjišťování cen poštovních služeb a po přečtení zaslaných návrhů shrnuji:
Dobírka s možností využití poukázky typu A nebo C vychází v konečném součtu jak mi bylo sděleno na poště na 59,-. Vzhledem k ceně samolepky tedy přichází v úvahu jako nejoptimálnější varianta převod na účet (platba předem) a následně zaslání poštou. Když jsem počítal přibližné náklady na bankovní poplatky za přijatou platbu a poštovné vychází na 20,- při běžném psaní a v případě doporučeného psaní na 30,-. Ideální je samozřejmě osobní odběr buď v Praze, nebo v Táboře. V Praze se vyskytuji převážně v úterý, kolem sedmé ráno jsem na autobusovém nádraží Roztyly a jedu metrem na Vysočanskou (takže někde na trase není problém). Po čtvrté hodině odpoledne odjíždím z Florence. Během dne se po Praze nepohybuji, sídlím ve Vysočanech na náměstí OSN.
Zatím jsem nechal udělat 40ks samolepek. V případě více zájemců se pokusím zajistit výrobu dalších kusů (podmínky předpokládám stejné, jenom není moc vhodné přidělávat po jednotlivých kusech, takže až se sejde alespoň zájem o další 30ks).
Pokud souhlasíte s výše uvedenými podmínkami, zašlete mi mail (nejlépe přes profil na GC.COM, nick stejný jako zde) s požadovaným počtem kusů samolepek a poštovní adresou pro zaslání i s informací zda preferujete zaslání samolepek doporučeně, nebo stačí obyčejným dopisem (stadardní váha do 20g může obsahovat přibližně 8ks samolepek). Jako potvrzení rezervace zašlu číslo účtu pro bankovní převod s údaji pro identifikaci platby a po jejím obdržení samolepky. Mám k dispozici účet u KB a CSOB (preferuji z důvodu administrativy převod na účet v KB, ale přežiju obojí

Pro zájemce o osobní předání přikládám kontaktní telefon 606685456 (nemohu však vždy přijmout hovor, takže nejlépe nejdříve mailový kontak, případně SMS... prosím o identifikaci alespoň nickem abych věděl o co se jedná ;-)).
Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.
Prosím PedkoKV aby případně uvedl v některém z fór řešících samolepku ještěrky popis nalepení jak mi ho zasílal a vaše zkušenosti s folií (přece jenom samolepka obsahuje vzhledem k obrázku tenké části, s kterými při nalepování může být problém).
Bo.T.L.