Citace
Zegga napsal/a:
PS: zajímavé je sledovat počet nálezů oněch zkušených radilů....
Mohli bychom se dělit na überkačery a unterkačery. Ti horší by těm lepším třeba pucovali pohorky a nebo myli geovozidlaB)
Publikováno 20 červenec 2009 - 23:56
Citace
Zegga napsal/a:
PS: zajímavé je sledovat počet nálezů oněch zkušených radilů....
Publikováno 21 červenec 2009 - 8:37
Citace
Saludo napsal/a:
Citace
Na druhou stranu to vidím jako neschopnost se s takovými ohlasy vyrovnatTo není kritika, to je jeho neschopnost respektovat ownerovy představy tak jak jsou.
Publikováno 21 červenec 2009 - 10:58
Publikováno 21 červenec 2009 - 11:50
Citace
Jo, každý by něco chtěl. Je opravdu takový problém takové části logu ignorovat a vláčet to po fórech nebo rovnou v listingu? Nestačí si z toho v hlavě "vyfiltrovat" to, co se asi líbí/nelíbí nebo je to tak těžké?Zegga napsal/a:
Takže ano, chci vědět co se líbí a co se nelíbí. Nechci doporučení a rady co a jak udělat jinak.
Publikováno 21 červenec 2009 - 11:59
Citace
Zegga napsal/a:
A k tomu dělení kačerů...
Publikováno 21 červenec 2009 - 12:32
Citace
Saludo napsal/a:
Citace
Jo, každý by něco chtěl. Je opravdu takový problém takové části logu ignorovat a vláčet to po fórech nebo rovnou v listingu? Nestačí si z toho v hlavě "vyfiltrovat" to, co se asi líbí/nelíbí nebo je to tak těžké?Zegga napsal/a:
Takže ano, chci vědět co se líbí a co se nelíbí. Nechci doporučení a rady co a jak udělat jinak.
Tolik požadovaná odpověď: ano, vidím rozdíl mezi kritikou a "dobrou" radou. Ale protože obojí může vyjadřovat stejnou podstatu, nijak mě to nerozčiluje.
Publikováno 21 červenec 2009 - 13:02
Citace
Hehe, to je takový začarovaný kruh. Dala by se napsat naprostá analogie o vláčení po fórech.Saludo napsal/a:
Jo, každý by něco chtěl. Je opravdu takový problém takové části logu ignorovat a vláčet to po fórech nebo rovnou v listingu? Nestačí si z toho v hlavě "vyfiltrovat" to, co se asi líbí/nelíbí nebo je to tak těžké?
Publikováno 21 červenec 2009 - 13:22
Publikováno 21 červenec 2009 - 13:28
Publikováno 21 červenec 2009 - 14:29
Publikováno 21 červenec 2009 - 14:46
Citace
Saludo napsal/a:
To alkes: ano, je to začarovaný kruh a snad to Zegga pochopí dříve, než začne někdo psát návrhy na změnu její multinky rovnou tady na fóru, místo do logu
Má pravdu, jen mi to po přečtení logů i začátku téhle diskuse už přijde směšné, dělat kvůli tomu takové halóóó na tři stránky...
A argument typu bydlím blízko a tím pádem to znám nejlépe, mám xxx nalezených keší je naprosto bezpředmětný, ale to by bylo na další strom
Publikováno 21 červenec 2009 - 14:48
Citace
Vyznělo to přesně opačně, proto jsem nechápal, proč ten vztek kvůli takové ptákoviněZegga napsal/a:
Spíše se bavím než vztekám.
Citace
Zegga napsal/a:
S tím jak chápete kritiku a rady očekávám, že až založím červenou keš s tím že je červená proto že mám červeou barvu ráda, dočkám se logu že by měla být modrá, protože tu má kačer raději. tak tedy v zájmu pracování na sobě poslechnu a poslechnou všichni a bude jen modrých keší. Trochu nuda.
Publikováno 21 červenec 2009 - 14:54
Citace
Saludo napsal/a:
Publikováno 21 červenec 2009 - 15:35
Citace
Zegga napsal/a:
1)Je-li to zbytečné a já nechápavá pak nevím proč se vyjadřuješ. Poměrně uboze přecházíš k osobní invektivě schované za ironii. Pochopí a sklapne? Proč, tohle je forum a místo k diskuzi. Můžeš, nemusíš.
2)Návrhy na změnu? Z padesáti návštěv jsou všechny nálezy a všechny kladné. Dokonce i ty s těmi radami. Ale prosím, pokud dotyčný vezme v potaz více okolností než jeho půlhodinku.
3) Chodím tudy 2x denně a sleduji jaký je ruch v okolí a s ohledem na to jsem vybrala místo Ti připadá směšný? Viděl jsem XXX krabiček a tak mám srovnání také? AHA... Já si o způsobu řazení s ohledem na otáčky a o bržděí v zatáčkách na motorce raději pokecám se zkušeným jezdcem co jel na více strojích a jezdí několik let než s absolventem autoškoly.
Jenže on si každý vybere z kontextu co chce...
Publikováno 28 červenec 2009 - 19:35
Citace
Zegga napsal/a:
Citace
Saludo napsal/a:
Štve patří nejvíce k poslednímu bodu, a tím je VYKRÁDÁNÍ CWG. Viz úvodní příspěvek.
Publikováno 10 srpen 2009 - 12:42
Citace
cinca2008 napsal/a:
a v jiné jsme zase vzali jakousi náplast a cucací bonbon a nechali tam kravičku a pěknou hrací kostku.
Následující log končí : ..... a Kačenka(asi) si vzala kostičku.Dítě chce kostičku,to je mi jasné,ale že tam tatínek za to nenechá ani Ň,ani ten cucací bonbon..
Publikováno 10 srpen 2009 - 16:17
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů