Přejít na obsah

Fotka

archivace GC210GK vasFantomas

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
17 odpovědí na toto téma

#1 vasFantomas

vasFantomas

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:30

od doby kdy Reviewer posloucha skupinu stupidnich radoby kaceru, kteri nejsou schopni lustit mysterky, ruzne ziskavaji finalni souradnice a chodi hromadne delat bordel okolo cachi, asi nema cenu cache vubec zakladat/udrzovat.
viz.: GC210GK
April 18 by Skupec Reviewer

Ahoj,
na základe stížností obyvatel ulice Šanovská archived.

Tato schránka se nachází v ulici na hranici obecního pozemku parcelové císlo 3726/1.
Hlavním duvodem archivace je stížnost obyvatel s narušování soukromí. Dochází totiž ke vstupování cizích osob až na soukromý pozemek.

O radikální rešení me požádal zastupitel mestské cásti (Paullow) a já pro uchování dobrých vztahu a zachování dobrého jména geocachingu jeho žádosti vyhovuji.

Ownera prosím o výrazný presun cache. Rád mu jí opet odarchivuji, ale na jiném míste a to naprosto jiném.
  • 0

#2 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 294 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:33

Jó příteli, s tím ale musí počítat každý kdo zakládá mysterku, že vlastně zakládá devastaci okolí. Ale ono to mnohdy ani u tradiček není jinak. No jak čtu logy tak vidím, že souřadnice měli všici, jenom owner ji měl blbě zaměřenou. Myslím si, že reviewer udělal dobře.
  • 0

#3 PRESEKA

PRESEKA

PŘESEKA

• Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:34

Dá se očekávat, že podobných střetů bude víc. také zrovna řešíme potíž s tím, že lovci zastavují (na veřejném prostranství u odpočivadla na asfaltové silnici) - naproti je poslední barák ve vsi a majitel nadává každému kdo si tam dovolí zastavit :( Inu dříve tam jezdili jen místní, kolaři a sem tam nějaký ten myslivec
  • 0
Děláme to pro zážitky a když je hezky tak nikam nechvátáme...
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !

#4 rocky

rocky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:43

Hm, co taky čekat....:( Ale na druhou stranu si myslim, že je dobře, když se revieweři staraj o jméno geocachingu navenek. Ale jestli tohle už reviewer chtěl mermomocí takhle řešit, tak by IMO měl dát disable a slušně požádat o přesun a ne předvíst tohle...
  • 0

#5 pezik1

pezik1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:50

Uz jsem zareagoval u dane kese, tak jeste sem. Ja kes odlovil, tak vim o cem pisi. Kes je normalne ne ulici, kde jsou z obou stran zidky a nikam se nemusi lezt, proste kes je normalne dostupna, asi jako milion jinych kesi. Je fakt, ze tou ulici moc lidi nechodi, ale kes, za tu dobu co je na svete, naslo jen asi 30 lidi, coz neni zadny moc velky provoz na Prahu. Ono to bude mozna v necem jinem, ale to uz jsem v urovni spekulaci, nebot zminovny kacer si ze sve nabite pozice na zastupitelstvu silou snazi udelat misto na kes, protoze v okoli je zajimave. Ale on uz takhle vyskakoval, kdyz se zavical planovat Megaevent v Hummeru v Praze, kdy se choval podobne. Kazdopadne ja stojim za autorem.
  • 0

#6 Paullow

Paullow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 21:52

Tak to napíšu ještě sem: Daný zastupitel jsem opravdu já. Mluvil jsem s pánem, který hned u keše bydlí a moc se mu nelíbilo, že mu tam porád nekdo courá. V míste je sice zed, ale je tam i velký terénní zlom, takže ten pán má logicky strach, že mu tam nekdo pres tu zed vleze (mimo jiné ta cást od obrubníku je už jeho pozemek). Volil jsem tedy cestu informování reviewra, aby se keš z daného místa premístila. Jinak muj osobní názor na keše od kacera vasFANTOMAS (nekdo mi ríkal, že je to Benjo, ale to nemám potvrzené): Všechny keše jsou o nicem, jsou to mysterky typu "hadej na co jsem myslel, kdyz jsem to delal", které nikomu nic neprinesly. Žádná škoda. Hlavně, že se tu pod rouškou anonymity hází špína na ostatní...
  • 0
Pokud lovíš s partou přátel, pak i ta nejnudnější multina je jako procházka růžovou zahradou.

#7 vasFantomas

vasFantomas

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:09

Citace

Paullow napsal/a:
Tak to napíšu ještě sem:
Daný zastupitel jsem opravdu já.
Mluvil jsem s pánem, který hned u keše bydlí a moc se mu nelíbilo, že mu tam porád nekdo courá. V míste je sice zed, ale je tam i velký terénní zlom, takže ten pán má logicky strach, že mu tam nekdo pres tu zed vleze (mimo jiné ta cást od obrubníku je už jeho pozemek). Volil jsem tedy cestu informování reviewra, aby se keš z daného místa premístila.

Jinak muj osobní názor na keše od kacera vasFANTOMAS (nekdo mi ríkal, že je to Benjo, ale to nemám potvrzené):
Všechny keše jsou o nicem, jsou to mysterky typu "hadej na co jsem myslel, kdyz jsem to delal", které nikomu nic neprinesly.
Žádná škoda.
Hlavně, že se tu pod rouškou anonymity hází špína na ostatní...

Nikdo zadnou spinu na nikoho nehazi, kdyby jsi aspon jednu mysterku vylustil, tak takle nemuzes psat.;)
  • 0

#8 Paullow

Paullow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:12

Citace

vasFantomas napsal/a:

Citace

Paullow napsal/a:
Tak to napíšu ještě sem:
Daný zastupitel jsem opravdu já.
Mluvil jsem s pánem, který hned u keše bydlí a moc se mu nelíbilo, že mu tam porád nekdo courá. V míste je sice zed, ale je tam i velký terénní zlom, takže ten pán má logicky strach, že mu tam nekdo pres tu zed vleze (mimo jiné ta cást od obrubníku je už jeho pozemek). Volil jsem tedy cestu informování reviewra, aby se keš z daného místa premístila.

Jinak muj osobní názor na keše od kacera vasFANTOMAS (nekdo mi ríkal, že je to Benjo, ale to nemám potvrzené):
Všechny keše jsou o nicem, jsou to mysterky typu "hadej na co jsem myslel, kdyz jsem to delal", které nikomu nic neprinesly.
Žádná škoda.
Hlavně, že se tu pod rouškou anonymity hází špína na ostatní...

Nikdo zadnou spinu na nikoho nehazi, kdyby jsi aspon jednu mysterku vylustil, tak takle nemuzes psat.;)

Jestli chceš, abych tu vyblil, jak se daná keš luští, tak klidně...
Všechno je v hintu, stačilo se podívat jenom na Google mapy u úvodních souřadnic.
Kousek od nich je v modré číslo 10 a v zelené 65. To se doplnilo za X do souřadnic a bylo to...
  • 0
Pokud lovíš s partou přátel, pak i ta nejnudnější multina je jako procházka růžovou zahradou.

#9 rocky

rocky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 287 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:36

Citace

O to se tě nikdo neprosil. Opravdu to vypadá, že máš zájem na tom, aby keš nebyla obnovena...
  • 0

#10 Paullow

Paullow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:40

Citace

rocky napsal/a:

Citace

O to se tě nikdo neprosil. Opravdu to vypadá, že máš zájem na tom, aby keš nebyla obnovena...

Mě je to jedno, ať si těch keší tady udělá třeba 150, pokud budou v pořádku a na místech, kde nebude docházet k tomu, že by byli obtěžováni občané, ničena obecní zeleň či jiný majetek...
  • 0

#11 malin

malin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 22:41

tohle je mi fakt mega lito, tyhle mysterky me svou originalitou zadani hodne bavily. jinak absolutni souhlas s pezikem, kes jsem tez odlovil a neverim, ze by tohle melo nekomu vadit, vzdyt jen v samotne lokalite pocernic je spousta kesi daleko hur umistenych....zřejmě pořád trvá čísi trauma z benja :-)) jo a verejny komentar naseho mladeho politika, ze uvedene kese nestojej za nic a nikomu nebudou chybet, to v souladu s jistymi okolnostmi jeho odlovů povazuju za docela drzost.... možná kdybys nějakou zkusil luštit, poznal bys že spousta z nich myšlenku má... PS: a myslis ze je normalni prozrazovat zpusob reseni kesi na foru? dost sviňárna, nemyslíš? třeba tenhle nápad mě přišel na mysterku hodně originální....
  • 0

#12 3 plus 1

3 plus 1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2011 - 23:04

Kešku neznám a asi bych ji nikdy nelovil, ale tohle fakt nemám rád. Kolega Paullow bude asi nadějný politik, morální předpoklady na výkon funkce v politice má:D Jo to veřejné blaho....
  • 0

#13 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 6:43

Že se reaguje na přímou stížnost majitele přilehlého pozemku je naprosto správné, jen možná měl skupec místo archivace volit disable a požádat o přesun (pokud je možný). GC se už takhle často dostává do konfliktu s mudloživotem a není důvod dávat podněty pro další spory, žádná krabička není nenahraditelná. Od Paullowa rozhodně nebylo košér vykecání postupu luštění, ale v tom že hlásil konflikt rewieverovi nevidím problém.
  • 0

#14 MarHan

MarHan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 7:55

Paullowe tak tohle uz si fakt prehnal... Umisteni - Kes vzdalena metr od vozovky, minimalni pocet navstev, kdo uz soradky mel tak by tezko nenasel Lusteni - rekl bych nejelegantnejsi co zatim Fantomasovky maj Kdyby tu nekdo zakladal severske mysterky tak to by musely do archivu asi vsechny... Kazda kes je na necim pozemku, rekl bych, ze ani 1 procento nema povoleni. Na druhou stranu chapu, ze pokud si nekdo stezuje tak se s tim ma neco delat, nicmene se nemusi takto redikalne. Prijde mi to jako, ze nekdo ma tu "moc" a tak ji pouzije. A vyzrazeni poity kese? Myslim, ze sis prave pridelal par novych obdivovatelu.
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK

#15 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 8:15

Citace

3 plus 1 napsal/a:
Kešku neznám a asi bych ji nikdy nelovil, ale tohle fakt nemám rád. Kolega Paullow bude asi nadějný politik, morální předpoklady na výkon funkce v politice má:D Jo to veřejné blaho....

Ono je to proste, naprosto to vystihuji ony 4 pismenka - CSSD.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#16 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 8:18

Vážení, jestli se chcete osočovat a vyřizovat si účty, tak si to vyřiďte soukromě. Zámek.
  • 0

#17 vasFantomas

vasFantomas

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 9:25

Odemknul jsem to, proto ze si myslim ze je to proste diskuze a jestli zde bude nekdo nekoho urazet, tak to se da korigovat.
  • 0

#18 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2011 - 9:28

diskuze vypadá jinak, zámek, ban.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama