ŽEBRÁCKÉ POVĚSTI
Publikováno 11 říjen 2011 - 2:43
Publikováno 11 říjen 2011 - 8:22

Publikováno 11 říjen 2011 - 8:25
Publikováno 11 říjen 2011 - 8:50

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 11 říjen 2011 - 9:41
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 11 říjen 2011 - 9:52
Publikováno 12 říjen 2011 - 20:38
Publikováno 12 říjen 2011 - 21:22
Citace
Alke04 napsal/a:
Dobrý typ, pokusím se to časem do listingů zapracovat. Seš první, kdo si o to řekl..., zatím jsem se spíše setkal s tím, že listing moc nikdo (bohužel) nečte.
No pozooor, my už to máme vytisknuté a čteme večer před spaním (sobě, ne dětem:))
Publikováno 12 říjen 2011 - 21:43

Publikováno 12 říjen 2011 - 22:00
Citace
mishiczka1 napsal/a:
Vypadalo to slibně, ta bonusovka, ale ejhle, všechny ostatní jsou PM
Jestli PM nemáš, tak na tuhle sérii se vyplatí.
Publikováno 12 říjen 2011 - 22:07

Publikováno 12 říjen 2011 - 22:11
Citace
Chceš Ježíškovi napsat o poplatek pro Zeměmluv, nebo o souřadnice těch keší?2 mishiczka1

Tak jako tak pochybuju, že Ti AHAdam prozradí svou adresu

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 12 říjen 2011 - 22:29
Publikováno 12 říjen 2011 - 23:04
Citace
mishiczka1 napsal/a:
AHA aha. Kde bydlí Ježíšek? Známku už jsem koupila, jen tu adresu nemám
Tak to náhodou vím: skoro v centru Plzně. Možná si budeš myslet, že si dělám srandu, ale jeho adresa je jednoduchá:
Ježíšek, U Ježíška, Plzeň 301 00
Publikováno 13 říjen 2011 - 0:07
Následky si jistě umíte představit sami. Do týdne byla polovina keší na opravě a druhá v žalostném stavu. Snažím se, aby mé cache měli úroveň a věřím, že i body favorite o tom vypovídají... proto ač velmi nerad jsem je dal na PM i když osobně bych preferoval, kdybych mohl nastavit např. pro kačery od 150 nálezů a tak.
Každopádně, pokud máš o odlov zájem a kdokoliv mi napíše - pošlu rád GPXko, které si nahraješ do své GPS a tím získáš přístup k listingu, hintu a samozřejmě souřadnicím. Dále kdokoliv mi napíše - rád zašlu i odkazy k zalogování.
Jinak zdravím Aha a též chválím jejich cache na pěkných místech.
Publikováno 13 říjen 2011 - 8:27
Publikováno 13 říjen 2011 - 10:13
Citace
Určitě si Alkemu napiš a už při odlovu i jen jedné ze žebráckých pověstí pochopíš, proč jsou nyní PM. My většinu odlovili ještě coby BM a už tenkrát jsem si říkala, že jestli tyhle skvosty potká osud mnohých běžných krabiček, tak to bude neskutečná škoda.mishiczka1 napsal/a:
Vypadalo to slibně, ta bonusovka, ale ejhle, všechny ostatní jsou PM
Sice jsem už zaslechla i ohlasy na jakousi kýčovitost, ale favorite body mluví za vše. I nám dospělým se při každém nálezu rozzářily oči, natož jakou radost musí mít georobůtci.
Žebrácké kešky jsou prostě vymazlené a drží laťku hodně vysoko.
Když jsem nedávno zjistila, že další přírůstky jsou už PM (včetně těch již odlovených), zaplatila jsem PM hned, čímž nechci říct, že by mně to donutilo, už jsem o PM nějakou dobu uvažovala, takže mně to jen pošťouchlo. A nelituju.

Teď se chystáme při nejbližší příležitosti na bonus a moc se těším.

Publikováno 13 říjen 2011 - 11:03
Citace
Alf Gang napsal/a:
Určitě si Alkemu napiš a už při odlovu i jen jedné ze žebráckých pověstí pochopíš, proč jsou nyní PM. My většinu odlovili ještě coby BM a už tenkrát jsem si říkala, že jestli tyhle skvosty potká osud mnohých běžných krabiček, tak to bude neskutečná škoda.
Potvrzuji, jednotlivé keše jsou vysoce nadstandardní. Západočeský Medok to sice není, ale jsou velmi dobré...
Citace
Alf Gang napsal/a:
Sice jsem už zaslechla i ohlasy na jakousi kýčovitost, ale favorite body mluví za vše. I nám dospělým se při každém nálezu rozzářily oči, natož jakou radost musí mít georobůtci.
Robůtci září jak Černobyl, jedna keš je zaujala tak, že kluci při cestě do Prahy požadují opětovné zastavení, aby si s ní mohli znovu hrát. Jsou to super keše pro děti, něco jako Děsná Šumava. =)
S kýčovitostí je to velmi jednoduché: ano, některé části keší jsou zakoupené spotřební dekorační předměty, tečka. Aby se nedalo mluvit o kýči, muselo by se jednat o osobité umělecké dílo - a ukažte mi blázna, který z nich udělá sérii (!) uprostřed civilizace (!) - nebo by muselo jít o vlastnoručně vyrobený artefakt - a na to každý také nemá schopnosti.
Publikováno 13 říjen 2011 - 11:28

K té kýčovitosti - já osobně to za kýč nepovažuju, beru to jako skvělý nápad, příjemné oživení.

Naše děti bohužel zlatou éru geocachingu nezažily, odrostly nám dřív, než jsme geocaching vůbec objevili, ale snad si to budou užívat jednou naše vnoučata...

Publikováno 23 říjen 2011 - 9:49
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů