Citace
Ahoj, koukam, ze jsi zhruba stejnych nazoru jako ja. Chtel bych ti predlozit tento navrh:
Prihlasme se k asociaci cag, jako bezni clenove presto nebo prave proto ze nejsme zvani. Pak budeme mit aspon nejakou moznost ovlivnovat deni v asociaci. Jedna se konecne i o nasi budoucnost a meli bychom byt schopni se k ni vyjadrovat. Asociace, bohuzel, v nynejsim stavu muze rozhodovat o nas bez nas, a to se mi proste nelibi. Pokud nas bude dost, muzeme ovlivnit deni. Myslim, ze se jedna i o nas, kterym neni uplne jedno, jak bude vypada gc. Prosim o zpetnou vazbu. Dejte mi vedet, zda do toho pujdete, protoze ja jsem rozhodnut, muze mi zabranit jen neprijmuti od zakladatelu asociace.
Zpravu posilam se souhlasem sve lepsi geopolovickylidem kteri projevili nesouhlas nebo nespokojenost se soucasnym stavem, lidem kterym pravdepodobne neni gc lhostejne a presto nebyli pozvani k jednanim, jen proto ze jsou cleny urciteho diskuzniho fora.
Lanc
Tuto zprávu jsem rozeslal lidem, kteří se na zdejším fóru vyjádřili nějakým způsobem nesouhlasně ke krokům České Asociace Geocachingu, bohužel ne všichni našli odvahu se vyjádřit, proto ještě sem.
Nehodlám zakládat nějaký underground nebo partyzánskou skupinu, která bude narušovat činnost asociace, ale chtěl jsem tímto probudit lidi, kteří projevili zájem o gc a není jim lhostejná budoucnost této hry a jsou schopni se svým postojem jít na veřejnost a stát si za ním.
Nelíbí se mi přístup této asociace ke kačerské veřejnosti.
Nelíbí se mi, že vynechává z komunikace pravděpodobně nejstarší a nejnavštěvovanější fórum v ČR věnované geocachingu.
Nelíbí se mi, že členové tohoto fóra jsou považováni pravděpodobně za podřadné a že nebyli informováni oficiálně o vzniku této asociace, přestože regionální fóra informována byla.
Nelíbí se mi, že jsem jako člen tohoto diskuzního fóra nebyl informováním přizván abych se stal členem asociace a tudíž mi nebylo umožněno rozhodovat o budoucnosti gc v ČR, protože gc mi není lhostejné.
A z těchto důvodů, prosím kačery, kterým není jedno, kam se ubírá gc v ČR aby vstoupili do asociace, aby byli schopni o své budoucnosti rozhodovat sami, a nenechali tuto volbu v rukou nějakého samozvaného výboru.Bohužel asociace má možnost jednat za nás všechny, i ty kteří neměli možnost se do asociace přihlásit protože o ní nevěděli, už v tomto okamžiku.
Přestože tato výzva vypadá že pomůže asociaci, já doufám že pomůže spíše českému geocachingu a VŠEM kačerům v ČR.
Pokud se mi povede zítra sehnat scaner, tak odesílám přihlášku k asociaci. A co vy? Chcete mít možnost mluvit do budoucnosti svého koníčku, chcete mít možnost říci NE, nebo to necháte na samozvaném, elitářském klubu?