Favorite body NA PRODEJ - panak/kus!
Publikováno 04 únor 2011 - 12:13
Mate super cache, na kterou chodi malo lidi? Pripadne... Zda se vam, ze vase prvotridni cache zapada v zaplave sedeho prumeru? Nebo... Chcete pomoct vasi cachi na vysluni pripadne az do Top pricek vaseho kraje?
Pomoc je jednoducha - ziskejte pro ni favoritni body a princip snehove koule zname vsichni - vidim cache, ktera ma 8 bodu a vzpomenu si, ze se mi taky libila a tak ji tam ten bodik taky smrknu, nejsem prece skrt!
No jo, ale jak pro cache ziskat jeji PRVNI bodiky? Kupte si je!!
V soucasne dobe disponuju cca 300 favoritnimi body (a az dologuju, tak jich jeste par pribude). Pripadne jsem schopen preprodavat body spratelenych kombajneru, kteri jich take maji mraky - cimz se vase sance na zlepseni pozice jeste zvysi!
Soucasna cena = panak za bod.
Samozrejme myslim kvalitni liker - viz. link! Nabidky sem nebo pres mail.
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 04 únor 2011 - 12:19
Publikováno 04 únor 2011 - 12:20
Publikováno 04 únor 2011 - 12:21
Publikováno 04 únor 2011 - 12:24
Nicméně ještě bych navrhl poslat feedback na fórum Groundspeaku (tam co se řešej suvenýry a jiný "důležitý" věci), aby bylo to pozadí získaných favoritních bodíků nikolivěk modrý, ale zelený - čímž by se to stalo dostatečně stylovou záležitostí
Poslal bych hned tři hlasy (a zadarmo)
#6 Guest_Ištván_*
Publikováno 04 únor 2011 - 12:24
Publikováno 04 únor 2011 - 12:28
"keep smiling!"
Publikováno 04 únor 2011 - 12:29
ivanbok napsal/a:
Nápad se mi velmi líbí! Bod pro některý ze svých eventů milerád odkoupím, ale milý kombajnér musí přijet do našeho milého městečka a business provést osobně
Tak jestli se mu podaří dát favorites body libovolnému eventu, tak mu snad pošlu celou flašku:D:D
Publikováno 04 únor 2011 - 12:32
Publikováno 04 únor 2011 - 12:42
mtauf napsal/a:
A MÁM TO ZADARMO!!!
Tohle ZeměMluv má ošetřené. Asi aby nekazil háčkovi byznys:)
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 04 únor 2011 - 12:42
Ma to nekolik nevyhod... Musis bejt PM, musis bejt v logbooku (jinak by sis ten Found musel smazat) a je mozny, ze Te kdejakej chytrak oznaci za podvodnika.mtauf napsal/a:
Proč tak komplikovaně? Odlovím si svou vlastní keš a hned si tam dám první bodík, ne? Mám bod za založení, za nález a možná i FTF. :)
A MÁM TO ZADARMO!!!
Muj navrh je samozrejme zcela legalni a v souladu s pravidly.
Publikováno 04 únor 2011 - 12:47
Publikováno 04 únor 2011 - 12:53
Publikováno 04 únor 2011 - 13:06
Což kdyby se dárce Favobodu podepsal do LB prostřednictvím ruky ownerovy? Pravidlům bude vyhověno Tak to hned zkusíme:hplus napsal/a: ... musis bejt v logbooku ...
Nabízím jeden founditbod výměnou za jeden favobod
Publikováno 04 únor 2011 - 13:29
hplus napsal/a:
Jeste me napadlo, ze bych mohl ke kazdemu prodanemu bodiku zcela ZDARMA pridat bookmark Super cache! Zakaznici, nevahejte - nez si to rozmyslim!!
Hele tak já bych to jako za tu páku pražských chytráků bral. A protože nejsem troškař, abych jel v panácích, tak bychom museli udělat rovnou větší trade. Tady je tedy nabídka:
Dvě flašky aerodinamicého jelena za ofavouritování všech mých keší všemi členy kombajnu (tedy i s čestnou členkou ;-) ), a k tomu Hplusi pořádný exotický bookmark mostovek se skromným názvem "Nejlepší série Prahy". Samozřejmě opět opalcovaný všemi členy, jak to bylo boží. ;-)
Tak co, berete? K předání na nějakém příštím eventu, třeba v Havlbrodu na bowlingu.
Publikováno 04 únor 2011 - 13:53
Publikováno 04 únor 2011 - 13:57
Napad zajimavej, predpokladam, ze cena je jeste k jednani - protoze za dve flasky je to celkem vysmech.Benjo5 napsal/a:
Edit: Jo aha! http://www.drinking....liker-bozkov-3l
Publikováno 04 únor 2011 - 14:04
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 04 únor 2011 - 14:05
Publikováno 04 únor 2011 - 14:07
KaMo_cz napsal/a:
Ten holomek prodá snad úplně všechno... i body kamarádů... Kdy budeš prodávat kamarády, aby za mě hledali krabičky? Za maaacu bych dal i litr zelené
V kombajnu maaaca jen luští, hledá Werki..takže chceš-li někoho na dohledání, maaaca je ti téměř na hovno.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů