Prosím poraďte jak upravit exportní makro, aby se provedlo toto:
vyexportují se dva soubory neco.gpx a neco-wpts.gpx a následně by se to zazipovalo do jednoho souboru neco.zip.
Jedná se mi o zjednodušení při exporu na Dropbox a následný import do Locusu jedním kliknutím.
Díky za postrčení vpřed.

Export original PQ GPX do ZIPu
Vytvořeno od
HOSIF
, kvě 07 2011 8:30
6 odpovědí na toto téma
Publikováno 07 květen 2011 - 8:30
Publikováno 07 květen 2011 - 9:00
Já to řeším přes combine. Na začátku vyexportuju vše co potřebuju a poté soubory zabalím batovou dávkou, která se pouští na konci.
Je potřeba si stáhnout zip.exe
zip.exe si umísti do složky s geogetem, já ho mám v D:\Geoget, takže si musíš batovou dávku případně upravit dle svých požadavků.
Pak si vytvoř textový soubor podle této šablony a poté ho přejmenuj na zabal_pq.bat (pozor, musíš mít zobrazené přípony souborů, jinak Ti to nebude fungovat):
Kdyby jsi měl zájem, tak mi napiš SZ, upravoval jsem si exportní makro tak, abych měl v PQ všechny uživatelské informace z geogetu a zvýrazňovala se mi tam určitá slova. Sice se těmi úpravami makro trošku zpomalilo, ale stále je použitelné...
Je potřeba si stáhnout zip.exe
zip.exe si umísti do složky s geogetem, já ho mám v D:\Geoget, takže si musíš batovou dávku případně upravit dle svých požadavků.
Pak si vytvoř textový soubor podle této šablony a poté ho přejmenuj na zabal_pq.bat (pozor, musíš mít zobrazené přípony souborů, jinak Ti to nebude fungovat):
D:\GeoGet\zip.exe -o -j d:\GeoGet\data\Export\PQZIP\PQ_LIB.zip d:\GeoGet\data\Export\PQ\PQ_LIB.gpx d:\GeoGet\data\Export\PQ\PQ_LIB-wpts.gpx
Kdyby jsi měl zájem, tak mi napiš SZ, upravoval jsem si exportní makro tak, abych měl v PQ všechny uživatelské informace z geogetu a zvýrazňovala se mi tam určitá slova. Sice se těmi úpravami makro trošku zpomalilo, ale stále je použitelné...
Publikováno 07 květen 2011 - 9:11
Nebo muzes pouzit tohle exportni makro (viz priloha), ktere jsem ti specialne spichnul a ktere vyflusne rovnou zazipovane Original PQ.
Lentom: Neni treba si kamkoliv kopirovat zip.exe, geoget ma primo v programovem adresari soubor 7za.exe, ktery je k tomu urcen.
G e o G e t - E v a n g e l i s t
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 07 květen 2011 - 11:52
Dekuji vsem za pomoc, az budu doma u PC tak to vyzkousim.
Publikováno 07 květen 2011 - 15:14
To, že je součástí distribuce i 7zip vím, ale neumí nastavit čas vytvoření archivu dle času souborů, které do něho zabaluji... Většinou to není na škodu, ale někdy se to hodí, tak standardně používám zip s přepínačem "-o" ...
Publikováno 07 květen 2011 - 18:27
Právě jsem to otestoval.
Složitější návod jsem nezkoušel, přesto děkuji.
Exportní makro ušité na míru je luxus. Dělá přesně to co jsem chtěl. Moc děkuji.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů