Open Attach Folder - otevření složky s přílohami z okna listingu
Publikováno 02 červen 2011 - 8:28
po trivkach typu JumpToDatadir, Stars, CacheMap, a dalších. je tu tato.
otevre slozku s prilohami kese v pruzkumnikovi.
ke stazeni zde: geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:openattachfolder
na fcb padlo, zda by neslo ikonku zesednout, kdyz nejsou zadne prilohy.. no v GG se ikonka nezesedava, a na prvni nastrel mi to nejak neslo, ale uvidime..
Publikováno 06 listopad 2016 - 14:46
Zrovna u mě potřeba otevírat složku s přílohama přímo z listingu přesáhla mez pohodlnosti a tam jsem začal pátrat, jestli je to řešitelné. Objevil jsem vzápětí tento skript, ale u něj už vidím připsáno, že cituji "Od verze GeoGetu 2.7.4.706 již není tento plugin potřeba viz: changelog.".
Co se myslí tím, že není potřeba? Changelog pro verzi 2.7.4 pouze sděluje, že "Změněné okno pro přílohy na standardní okno Exploreru". Co přehlížím a jakým způsobem se dají přílohy otevřít přímo z listingu bez pomoci tohoto skriptu?
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 06 listopad 2016 - 14:50
no přímo z listingu to pravda asi nejde ale dříve to nešlo ani z kontextového menu keše.
Publikováno 06 listopad 2016 - 15:08
Já to tušil. Nainstaloval jsem si ho a je to paráda. Jestli máš na tu stránku wiki přístup, tak tu větu ohledně nepotřebnosti smázni, dostalo se to tam asi nějakým omylem. Ať to zbytečně neplete další zájemce.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 06 listopad 2016 - 19:27
jo, asi jsem to vzal stejne jako JumpToDatadir
ale už tuším oč šlo: "Změněné okno pro přílohy na standardní okno Exploreru." - ono se dřív otevíralo takové vlastní okýnko s přílohama, a to bylo strašně dementní
jinak ano, jako autor, tam přístup mám
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů