CSV Configurable - export z GeoGetu do CSV
Publikováno 17 květen 2011 - 9:48
Skript je ke stažení zde: CSV Configurable
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 17 květen 2011 - 10:20
Vin - Lin Team
Publikováno 17 květen 2011 - 10:32

Publikováno 17 květen 2011 - 10:33
Pro kazdy bod se ta sablona vlastne znova spousti a pokud bys v ni chtel definovat nadpis, tak by byl nad kazdym radkem, ne jen nad prvnim.
Kdyby tam mel byt nadpis, musel bych na to udelat dalsi konfigurovatelnou polozku a prijde mi to zbytecne.
Jinak tvuj problem moc nechapu. Upravil sis soubor csv, nasledne ho prepsal novym vyexportovanym a ocekaval, ze zustane stejny? Tak to fakt ne, dojde k jeho kompletnimu prepisu tim novym.
A chybu co popisujes povazuju za hodne divnou, protoze znak zalomeni radku nenechavam uzivatele volitelne upravovat a vkladam ho sam. Veskere znaky zalomeni co by mohly probublat z varsubustu vyhledavam a nahrazuji, a naopak po kazdem bodu/kesi natvrdo vkladam zalomeni vlastni.
Byt tebou, smazu soubor v datovem adresari - script\csvconfigurable\csvconfigurable.ini a zacnu znova. A pripadne mi ho sem predtim muzes vlozit, abych videl, cos s tim provedl. Diky.
Petulinka: Neni jednodussi si to vyexportovat normalne do GPS a nedelat pitomosti s csv?
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 17 květen 2011 - 10:37

Publikováno 17 květen 2011 - 10:38

Publikováno 17 květen 2011 - 10:40

Publikováno 17 květen 2011 - 10:43
Publikováno 17 květen 2011 - 10:49

Publikováno 17 květen 2011 - 10:51
http://cs.wikipedia.org/wiki/CSV
petulinka1: a proc tu svou navigaci nepouzivas rovnou i na navigovani ridice? My to takto s polovickou praktikujeme a naprosto v pohode. Ja se staram jenom o rizeni a ona naviguje az ke kesi.

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 17 květen 2011 - 10:53

Publikováno 17 květen 2011 - 10:59
Citace
petulinka1 napsal/a:
btw. neslo by ty popisky udelat podobne jako v ty moji easy verzi?(jen lamackej napad, precijen nadpis sloupecku se dycky hodi
)
Ne, to by neslo. Nemam kristalovou kouli a nevim, co si tam clovek pomoci tech promennych nastavi.
Citace
petulinka1 napsal/a:
satan: protoze ridic do ni nevidi a ja jsem pri navigovani prilis pomala vuci rychlosti auta
Tak tady je asi ten kamen urazu - zenske orientacni schopnosti...

Publikováno 17 květen 2011 - 11:05

Publikováno 17 květen 2011 - 11:16

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 17 květen 2011 - 11:31

Publikováno 17 květen 2011 - 13:23
Citace
medwyn_cz napsal/a:
vin-lin: Nadpis tam rovnou z GeoGetu nedostanes, ten jsem udelal potom rucne v excelu. Ale to si myslim ze neni problem.
Pro kazdy bod se ta sablona vlastne znova spousti a pokud bys v ni chtel definovat nadpis, tak by byl nad kazdym radkem, ne jen nad prvnim.
Kdyby tam mel byt nadpis, musel bych na to udelat dalsi konfigurovatelnou polozku a prijde mi to zbytecne.
Jinak tvuj problem moc nechapu. Upravil sis soubor csv, nasledne ho prepsal novym vyexportovanym a ocekaval, ze zustane stejny? Tak to fakt ne, dojde k jeho kompletnimu prepisu tim novym.
A chybu co popisujes povazuju za hodne divnou, protoze znak zalomeni radku nenechavam uzivatele volitelne upravovat a vkladam ho sam. Veskere znaky zalomeni co by mohly probublat z varsubustu vyhledavam a nahrazuji, a naopak po kazdem bodu/kesi natvrdo vkladam zalomeni vlastni.
Byt tebou, smazu soubor v datovem adresari - script\csvconfigurable\csvconfigurable.ini a zacnu znova. A pripadne mi ho sem predtim muzes vlozit, abych videl, cos s tim provedl. Diky.
Petulinka: Neni jednodussi si to vyexportovat normalne do GPS a nedelat pitomosti s csv?
Ne nečekal jsem, že zůstane stejným. Věděl jsem, že se přepíše. Jen mě zarazilo, že poprvé to vyexportovalo seznam pěkně pod sebou, pak jsem upravil co chci vlastně exportovat (název, terén...) a již mě to neexportoval pod sebe, ale vedle sebe.....
Ten soubor ti pošlu zítra, pač jsem to zkoušel v práci na kolegovým geogetu.....U mě doma to zatím jede jak má....
EDIT:
Tak nyní jsem navodil stejnou situaci i doma stejný problém. Prostě pokud mu vyberu již existující csv soubor, tak ho to přepíše, ale seznam je vedle sebe..viz příloha...Zároveň přikládám i ini soubor....
A nyní to dělá již i když vytvořím nový soubro .csv....Takže musím plugin smazat a začít znovu.......
Tak mi to zlobí nezávazně na tom zda soubor přepisuji nebo tvořím nový.
Vždy poprvé v pořádku a po druhé to mám rozhozené (viz výše). A to i pokud neměním výstup a nechám to tak jak je to předefinované (gckod, nazev, souradnice atd.....)....
Přiložený soubor (y)
Vin - Lin Team
Publikováno 17 květen 2011 - 17:52
Publikováno 17 květen 2011 - 17:56
Publikováno 17 květen 2011 - 18:36
Citace
medwyn_cz napsal/a:
Jo, potvrzuju. Nekdy vecer na to mrknu, az dodelam jinou praci. Tusim kde je problem...
Nešlo by nějak udělat, aby se to exportovalo až na druhý řádek? Jako, že by 1.keška seznamu byla na 2.řádku v csv?
Vin - Lin Team
Publikováno 17 květen 2011 - 18:41
Jinak chyba je v pouzite komponente TIniFile, pomoci ktere zapisu do souboru
"nejaky text"
, ale ona mi klidne vrati pri pristim nacteni nejaky text
a urizne ty uvozovky 
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů