Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Nechodí notifikace

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 AUTO s r.o.

AUTO s r.o.

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2013 - 21:58

Ahoj, už přes měsíc (konkrétně od 18.6.) mi nechodí notifikace z GC.com na GCM, a to nejen na mobil, ale přímo na GCM (ani v emailech nejsou). V nastavení na GC.com jsem už dlouho nic neměnil a PM mi platí ještě půl roku. Nevíte někdo, co s tím? Dík za radu. AUTO s r.o.
  • 0

#2 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2013 - 22:18

To jsem taky dlouho resila. Nakonec Niximor prisel na to, ze problem dela nejaky pismenko s diakritikou v sablone pro notifikacni mejl, kterej mi chodi z gcm na gmail a zaroven i do SMSky. Takze se do toho mrkni a zredukuju nabodenicka a jiny osklivy znaky:) Problem je v tom, ze pokud se nezpracuje notifikace a nepreda dal, tak se neulozi ani ten mejl, Fyzicky ovsem prijde, jen se neulozi, takze z tvyho pohledu jako by nebyl. Je to srozumitelny? :D
  • 0

#3 AUTO s r.o.

AUTO s r.o.

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2013 - 22:26

Citace

petulinka1 napsal/a:
To jsem taky dlouho resila. Nakonec Niximor prisel na to, ze problem dela nejaky pismenko s diakritikou v sablone pro notifikacni mejl, kterej mi chodi z gcm na gmail a zaroven i do SMSky. Takze se do toho mrkni a zredukuju nabodenicka a jiny osklivy znaky:) Problem je v tom, ze pokud se nezpracuje notifikace a nepreda dal, tak se neulozi ani ten mejl, Fyzicky ovsem prijde, jen se neulozi, takze z tvyho pohledu jako by nebyl. Je to srozumitelny? :D

V šabloně na GC.com nebo na GCM?
  • 0

#4 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2013 - 7:22

GCM
  • 0

#5 AUTO s r.o.

AUTO s r.o.

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2013 - 10:45

Tam žádná nebodeníčka nemám, ale zkusil jsem některé notifikace přenastavit na gmail, a tam normálně chodí. Taky jsem zkusil odebrat GCM z emailů na GC.com a znovu ho tam přidat, ale validační email nedorazil doteď (už je to přes půl hodiny), zatímco na gmail, který jsem zkusil poté taky přidat, přišla během pár vteřin.
  • 0

#6 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2013 - 11:10

jak vypada ta sablona na gcm? hod ji sem.
  • 0

#7 AUTO s r.o.

AUTO s r.o.

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2013 - 11:23

Pro nově publikované: {name} {ltype} {lat} {lon} {distcz} O:{diff} T:{terr} {size} {hint} {loc} {notif_name} Ostatní: {name} {ltype} {distcz} {log_type} {log} {notif_name}
  • 0

#8 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2013 - 11:37

A nechodi ti teda vubec nic? Je to celkem divny, ty sablony nemaj nic, co bych tam enmela ja a dneska uz mi dve notifikace v pohode prisly. Zkus alarmovat Niximora.
  • 0

#9 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2013 - 15:30

jak pridam (overim) na GC mobilni mail na který dojde jen 60 znaku? Myslim email2sms třeba: třeba 602345678@sms.cz.O2.com jde to? Vidim pouze nasledujici text:
  • 0

#10 wefsafca

wefsafca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2013 - 10:51

Nikdo nevi?
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů