Zmena jména
Publikováno 11 říjen 2008 - 19:21
Publikováno 11 říjen 2008 - 19:39

Publikováno 11 říjen 2008 - 20:18
- Chci změnit svůj nick pod kterým se přihlašuji na geocaching.com, poradíte mi jak na to?
Postup změny nicku (anglicky) je součástí Geocaching FAQ: Link
citace:
Due to a recent feature change to our website, we now have the ability to grant username changes under qualifying circumstances. Approvals of username changes are at the discretion of Groundspeak, Inc. and need to comply with the Terms of Use listed here: Link.
Please ensure the username is available before making the request via a search using this page: Link. If your search comes up empty, then the username is available. Note: It is not necessary to create an account using the intended username. We'll do that. If the username already exists and has ever been validated, or the username has been used in any way, then the username is not available.
The request for a username change needs to be made from the email address in your account profile and sent to contact@Groundspeak.com. Provide the current username as well as the requested new username. Please make sure you specify the exact spelling, spacing and capitalization for your new username.
Zkráceně česky:
Před změnou je vhodné si ověřit volnost požadovaného nicku na geocaching.com/email Link - pokud po zadání nevypadne žádný nick, je tvé vybrané jméno volné...
Na změnu nicku ti stačí stručná žádost o změnu nicku poslaná z emailu,
který máš na GC.com registrován (na který ti chodí GC maily)
na adresu contact@Groundspeak.com
(viz. třeba příklad... I would like change my nick "staré jméno" on nick "nové jméno" Thanks.... )
Před odesláním mejlu si svůj nový nick zkontroluj, abys v něm neměl chybu, protože, jak to tam pošleš, tak ti to změní :-)
Jen to pár dní trvá..
Publikováno 11 říjen 2008 - 20:24

Publikováno 11 říjen 2008 - 20:30
Publikováno 11 říjen 2008 - 23:01

Publikováno 11 říjen 2008 - 23:11
Publikováno 12 říjen 2008 - 9:29

Publikováno 12 říjen 2008 - 20:09
Publikováno 15 říjen 2008 - 8:17
Publikováno 19 říjen 2008 - 22:04
Publikováno 20 červenec 2009 - 16:43
Your ticket has been received, one of the staff members will review it and reply accordingly. Listed below are details of this ticket, Please make sure the Ticket ID remains in the subject at all times.
Ticket ID: MMH-755901
Subject: (No Subject)
Department: Geocaching
Priority: Medium
Status: Open
If you have additional information about this topic, be sure to use the same Ticket ID in your subject line.
We invite you to browse our Knowledgebase [http://support.groundspeak.com] for additional tips and answers to frequently asked questions.
Please do let us know if we can assist you any further,
Groundspeak, Inc.
netuším jestli na to mám odpovědět nebo ne
Publikováno 20 červenec 2009 - 17:30

Publikováno 20 červenec 2009 - 17:43

Publikováno 20 červenec 2009 - 19:39
Publikováno 20 červenec 2009 - 19:46
Publikováno 20 červenec 2009 - 20:00
Citace
jasně. z tvého hlavního emailu na gc.com, kde jsi se registroval a kam ti přišel validační email po registraci.Witko napsal/a:
Ještě jeden malý dotaz. Zkama to mám poslat? Z emailu který mám registrovány pro zasílání informací z GC.com?
Publikováno 20 červenec 2009 - 20:48
Citace
Witko napsal/a:
Martin Praus,
Your ticket has been received, one of the staff members will review it and reply accordingly. Listed below are details of this ticket, Please make sure the Ticket ID remains in the subject at all times.
If you have additional information about this topic, be sure to use the same Ticket ID in your subject line.
Please do let us know if we can assist you any further,
Groundspeak, Inc.
Matrin Praus,
Obdrželi jsme vaši žádost, někdo z našich lidí se na ní podívá a ozve se Vám. Níže jsou uvedené další informace k této záležitosti, ujistěte se že že ID žádosti je stejné jako v předmětu (a bla bla bla ... :-D )
Důležitý je, že to dostali, teď čekáš než se na to někdo podívá, zkontroluje zda je tvůj nick volný, a provede změnu. Potom Ti přijde další mail, kde budou psát něco na ten způsob že změna byla provedena (možná :-D ) aby si nezapomněl že od této chvíle se přihlašuješ na gc.com pod novým jménem, a že heslo zůstalo stejné a blaaaaa ...
Publikováno 20 červenec 2009 - 20:58
Citace
Ano, uz to tu bylo receno x-krat. Musis to poslat z toho mailu registrovaneho na gc.com. Jinak bysme si mohli nechat menit nicky navzajemWitko napsal/a:
Mohlo to by tím že jsem to poslal z jiného emailu než mám registrovány na GC.com?

Publikováno 20 červenec 2009 - 21:07
Citace
Witko napsal/a:
............logicky mi vychází.........
To jsou amerikáni

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů