Přejít na obsah

Fotka

...co je moc to je příliš 2

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
75 odpovědí na toto téma

#1 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 7:08

Omlouvám se za založení nového vlákna, asi jsem dostal banána, nemůžu v origo vláknu odpovídat :@! Souřadnice mi nakonec ve 3:17 došly, takže službu nakonec hodnotím kladně :D. Už se těším, jak si bude wmh držet hlavu v dlaních při přílivu BF borců :D. V pravidlech totiž stojí: Nejhodnotnější je samozřejmě absolutní BF (nalezení cache v terénu bez předchozí přípravy, tedy i náhodou - tzv. brut, lze i u tradičky - častým případem při BF je nalezení zcela jiné keše), ale hodnotné je samozřejmě i cokoliv dalšího, kdy je metodika BF použita, tj. metoda polohrubá neboli demisec - (vytipování možných variant souřadnic finálky nebo kvadrantů u mysterek či multin tzv. od stolu, vynechání stages v terénu, nález na základě logo či fotospoileru, znalost pouze jedné souřadnice s následným pátraním po přímce (tzv. metoda kapitána Granta) atd.. :D:D:D
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#2 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 7:23

Citace

dachmh napsal/a:
Už se těším, jak si bude wmh držet hlavu v dlaních při přílivu BF borců :D.

ale wenny prece neni zadny BFU ;)
"BF rovněž není získání souřadnic finálky od jiného geocachera" :)
  • 0

#3 dachmh

dachmh

dachmh

• Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 7:29

Citace

Dain a Olik napsal/a:

Citace

dachmh napsal/a:
Už se těším, jak si bude wmh držet hlavu v dlaních při přílivu BF borců :D.

ale wenny prece neni zadny BFU ;)
"BF rovněž není získání souřadnic finálky od jiného geocachera" :)

To máš sice pravdu, stojí tu: BF metodou není odlov bonusovky s kamarádem, který má odlovené všechny keše v sérii a já ani jednu, BF rovněž není získání souřadnic finálky od jiného geocachera. Tyto praktiky nijak nerozvíjí BF schopnosti.
Ale mezi geokačerem a VOLEM je propastný rozdíl - asi jako mezi dementem a géniem - nj., teď mi to došlo, rozdíl je vlastně minimální :D:D:D
  • 0

66a3754e-2868-4080-a113-2f44626f10e7.png

#4 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 7:53

Schválně jsem se tam koukl a svoje kešky tam našel taky. Samozřejmě ty, kde jsem se obtížností snažil omezit nájezdy TakyKačerů do této oblasti. Co nadělám. "Je to hnus, velebnosti"
  • 0

#5 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 8:37

Citace

mtauf napsal/a:
Schválně jsem se tam koukl a svoje kešky tam našel taky.

K tomu mám takovou připomínku: Na tomto "e-shopu" není žádný ucelený seznam kešek, pouze se vždy zobrazují ke každé kategorii "náhodně vybrané" keše. Když si dáte několikrát za sebou obnovit stránku, pak ten seznam je jinak setříděný, ale pořád se tam opakuje několik málo stejných keší.

Další možností pak je vyhledat keš podle kódu přes vyhledávací políčko. A tady si myslím, že může být celý ten fígl: Databáze obsahuje několik málo keší jako návnadu. Jakmile někdo vyplní vyhledávací políčko s kódem keše, přijde o tom autorům webu avízo. A hned budou vědět, o které kešky je zájem a tam napřou svoje síly.

Nemusí to být pravda, ale dovedl bych si tento režim představit. Tudíž mám pro vás radu: Pokud nechcete, aby se v nabídce vaše keše objevily, nezkoušejte je radši ani vyhledávat. Zbytečně tím na ně autory upozorňujete a zvyšujete pravděpodobnost, že se tam skutečně objeví.

To, že jsem paranoidní, neznamená, že po mě nejdou...
  • 0

#6 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 9:53

Na druhou stranu si nemyslim, ze by sluzba zaznamenala nejaky rapidni rust. Ze by bylo tolik lidi, co by dalo 2 ecka za jednu finalku? No nevim nevim.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#7 hawwwran

hawwwran

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 11:09

pokud se to někomu nelíbí, může se podívat na tenhle odkaz http://hawwwran.com/vyvoj/quit.php. Během deseti vteřin se odešle asi 100 žádostí o vyhledání náhodně vygenerované keše, tedy pokud podle hledání majitelé luští keše, asi to už nepůjde :D
Nejsem žádný aktivista, ale zaškodit jsem si musel :D
  • 0
www.geotrackables.com - vlastní trackable items ZDARMA. Ukázka předmětu zde: http://cz.geotrackab...-leaf-6-15.html

Vložený obrázek

#8 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 005 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 11:23

Citace

mh.mail napsal/a:
A tady si myslím, že může být celý ten fígl: Databáze obsahuje několik málo keší jako návnadu. Jakmile někdo vyplní vyhledávací políčko s kódem keše, přijde o tom autorům webu avízo. A hned budou vědět, o které kešky je zájem a tam napřou svoje síly.

Myslim ze jsi ten figl nedomyslel. Oni zaradi kazdou vyhledavanou do databaze, a hned ji pripoji nejake libovolne souradnice. Protoze jak pisi prodavaji data, a ne spravne souradnice. Za spravnost neruci.
Proc by prosim te neco lustili... :D:D:D
  • 0

#9 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 11:28

hawwwran: co to pridat do CRONu a zvysit pocet na 100.000? :D:D:D:D
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#10 hawwwran

hawwwran

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 12:12

behem jedne vteriny jsem schopny udelat 10 dotazu, takze 100 000 nende... ale i 100 na jedno spusteni staci, aby je prestalo bavit pripadne sbirani dat z vyhledavani :D
  • 0
www.geotrackables.com - vlastní trackable items ZDARMA. Ukázka předmětu zde: http://cz.geotrackab...-leaf-6-15.html

Vložený obrázek

#11 Pajast

Pajast

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 622 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 12:48

Citace

mh.mail napsal/a:
...
Jakmile někdo vyplní vyhledávací políčko s kódem keše, přijde o tom autorům webu avízo. A hned budou vědět, o které kešky je zájem a tam napřou svoje síly.

Nemusí to být pravda, ale dovedl bych si tento režim představit. Tudíž mám pro vás radu: Pokud nechcete, aby se v nabídce vaše keše objevily, nezkoušejte je radši ani vyhledávat. Zbytečně tím na ně autory upozorňujete a zvyšujete pravděpodobnost, že se tam skutečně objeví.

Už se těším na jejich návštěvu. Moje tam ještě nemají. B)
  • 0

#12 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 465 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 13:17

Citace

hawwwran napsal/a:
behem jedne vteriny jsem schopny udelat 10 dotazu, takze 100 000 nende... ale i 100 na jedno spusteni staci, aby je prestalo bavit pripadne sbirani dat z vyhledavani :D

Hezké, akorát by to chtělo upravit, aby to generovalo jen kody:
GCa***
GC1****
GC2****
(a=písmena,*=alfanumerika)
  • 0

#13 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 13:29

Je vidět že se obchodníci snaží stále více ukrývat. Ještě včera byl registrátor jakejsi vymyšlenej John Cacher a dneska už je sryt za Privacy Protection.
  • 0
HW: Nokia E52, Vodafone 845, Eten M700, Garmin Béda Trávníček Převod z gg2 na .lmx - dacia.ic.cz/gg2

#14 hawwwran

hawwwran

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 14:12

To dr.vota: hotovo.. teď to generuje GC[A-Z,1,2][?][?][?][?] :D
  • 0

Vložený obrázek

#15 hawwwran

hawwwran

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:38

Ještě jsem tam udělal jednu dosti obtěžující část :D sice to odesílá asi 11 keší, ale dosti obtěžujícím a zahlcujícím stylem :D viz odkaz http://hawwwran.com/vyvoj/quit.php
  • 0

Vložený obrázek

#16 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:47

Mám malinký dotaz: jak to obejde ten kontrolní součet ?
  • 0
HW: Nokia E52, Vodafone 845, Eten M700, Garmin Béda Trávníček Převod z gg2 na .lmx - dacia.ic.cz/gg2

#17 hawwwran

hawwwran

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:52

proste ho to spocita :D, respektive vytvori vlastni a ten spocita
  • 0

Vložený obrázek

#18 Bubisovi

Bubisovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:54

Ok blbě jsem se ptal. :( Místo jak jsem měl dát zdali.
  • 0

#19 hawwwran

hawwwran

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:57

tak to nemelo dlouheho trvani... finalky.com nyni presmerovany na geocaching.com :D:D:D
  • 0

Vložený obrázek

#20 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:57

hawwwran: nedavej tam jenom *.RU, potom to muze rychle smazat vsechno, nechej tam klidne .CZ, .COM atd.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama