FILM o GEOCACHINGU
Publikováno 17 březen 2011 - 7:41
Publikováno 17 březen 2011 - 7:54

Publikováno 17 březen 2011 - 9:00

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 březen 2011 - 9:59
Citace
Tiskar94 napsal/a:
"Opravdové keše"
Doufejme že se to rozšíří co nejvíc, ať máme proč denně obnovovat odcizené keše
Vyvrátit tohle tvrzení je snadné - po zveřejnění jedné slavné reportáže se opravdová keška nezačala nijak masivně ztrácet. Jen asi stoupnul počet BF odlovů.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 17 březen 2011 - 10:38

Publikováno 17 březen 2011 - 12:32
Citace
teamkogi napsal/a:
Ahoj všichni, filmu se brzy dočkáte. Bude to celovečerní film. Jsem jeden z hlavních postav. O odcizení keší se nemusí nikdo bát. Točený to je u nás i v zahraničí, ale střihy budou takový, že se nepozná co je to za keš. Máte se na co těšit. Víc neprozradím. Na youtubu bude trailer k filmu.
A bude to volně přístupný tj. že se na to bude moct každej podívat?
Publikováno 17 březen 2011 - 12:57
Citace
swotty napsal/a:
Citace
teamkogi napsal/a:
Ahoj všichni, filmu se brzy dočkáte. Bude to celovečerní film. Jsem jeden z hlavních postav. O odcizení keší se nemusí nikdo bát. Točený to je u nás i v zahraničí, ale střihy budou takový, že se nepozná co je to za keš. Máte se na co těšit. Víc neprozradím. Na youtubu bude trailer k filmu.
Obavam se, ze to bude pristupny az od 21 let...
Publikováno 17 březen 2011 - 13:17
Citace
vlkys napsal/a:
Citace
swotty napsal/a:
Citace
teamkogi napsal/a:
Bude to volně ke stažení. A přístupný to bude všem kdo mají rádi zábavu, adrenalin, akci i humor.
Publikováno 17 březen 2011 - 15:26
Citace
A kdy ten film výjde?Už se na něj těším:)teamkogi napsal/a:
Citace
vlkys napsal/a:
Citace
swotty napsal/a:
Citace
teamkogi napsal/a:
Bude to volně ke stažení. A přístupný to bude všem kdo mají rádi zábavu, adrenalin, akci i humor.
Publikováno 17 březen 2011 - 15:40

Publikováno 17 březen 2011 - 15:44
Citace
Or_Mi napsal/a:
Ach bože, když vidím tu znělku, to zase někdo kouká na americké akční slátaniny na Nově. :|
Náhodou mě to přijde, že to bude dobrý , zvlášť když je to o geocachingu

Publikováno 17 březen 2011 - 15:55
Citace
Or_Mi napsal/a:
Ach bože, když vidím tu znělku, to zase někdo kouká na americké akční slátaniny na Nově. :|
Mě se znělka líbí. Nikdo nemůže za to, že ty zase denodenně uslyntáváš nad Tureckou romantickou slátaninou o Šeherezádě. Bože muj musí se v každý komunitě najít prudič, kterýmu není nic dobrý ???
Nápad je to vskutku revoluční a držím vám palce ať to dotáhnete do konce !!!
Publikováno 17 březen 2011 - 17:24

Publikováno 21 duben 2011 - 16:57

Publikováno 21 duben 2011 - 17:09
Citace
geo.scorpions napsal/a:
Na ME v Nebílovech budeme mít dva videoprojektory, nabízím autorům k dispozici jeden videoprojektor k prezentaci jejich filmu ...Pokud máte zájem, pište mi SZ.
To by bylo dobrej doprovodnej program kdyby se tam film promítal:)
Publikováno 21 duben 2011 - 21:20
Publikováno 21 duben 2011 - 21:43

Publikováno 22 duben 2011 - 7:54
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů