Publikováno 09 červen 2008 - 15:04
Publikováno 09 červen 2008 - 16:59
Citace
Vojtěch Steklač: Jak jsem jel pro vši (z cyklu Boříkovy lapálie):Aviatik napsal/a:
(já osobně bych použil svoji oblíbenou společenskou frázi "odkdy si MY DVA tykáme?" ale to bys asi při svém věku neustál)
Publikováno 09 červen 2008 - 19:39
Citace
SirGeoWolf napsal/a:
Není třeba hned říkat že hrajem geocaching a že schránky jsou tady a tamhle a pravidla jsou přesně takový a takový a že geocaching je na GC.cz a GC.com.
Imho stačilo dědovi říct že "hrajeme orientační hru a hledáme poklady", ukázat mu obsah krabky a tak to uvédst na pravou míru.
Publikováno 09 červen 2008 - 19:40
Citace
LeeHill napsal/a:
Citace
Autacek napsal/a:
Cela ta historka mi prijde divna, bud je to cele vymyslene, nebo byl dedek (rozumej patrne osobu od 40 vyse) magor....
Osobne myslim ze slo rict tu historku s orientacni hrou bez blizsich podrobnosti, pripadne dedka sluse odkazat do patricnych mist, at neobtezuje.
Tak to bych ti prala abys tam byl. Pravdepodobne bydlis mezi slusnyma lidma, ale v Ostrave te duchodci napadnou i za daleko mensi drobnosti. Chtela bych te videt jak nekomu neco vysvetlujes a on te mlati taskou po hlave.
Publikováno 10 červen 2008 - 8:04
Citace
Hehe, to jsem taky zkoušelfrettie napsal/a:
Jo, to je asi ideální. Chovat se slušně, vykat, nenadávat, neutíkat a říct mu, že hrajeme hru, třeba něco o orientačních bězcích do toho zamotat.
Publikováno 10 červen 2008 - 8:51
Citace
Mimon_team napsal/a:
Řekl bych, že většina těchhle rychlonasíracích lidí není schopná uvažovat, a je zbytečné jim cokoli vysvětlovat. Něco jiného je, když se někdo přijde zeptat. Ale pokud už někdo z dálky řve a ve skutečnosti ho nic (kromě vlastní "pravdy" ) nezajímá, tak nebývá moc platné ohánět se logikou a snažit se o vysvětlování, spíš může být účinnější začít se slovně ohánět tím že "nebo zavolám policii!" dřív než dotyčný :-))).
Publikováno 10 červen 2008 - 10:31
Citace
Mimon_team napsal/a:
Citace
Hehe, to jsem taky zkoušelfrettie napsal/a:
Jo, to je asi ideální. Chovat se slušně, vykat, nenadávat, neutíkat a říct mu, že hrajeme hru, třeba něco o orientačních bězcích do toho zamotat.. Jaro, 10 hodin večer, tma. S baterkami ledáme cache v městském lesíku, asi 20 metrů od nás stojí dům (podotýkám že za plotem). Najednou z něj nějaká babizna začala pokřikovat "Co tam děláte? Tam nemáte co dělat! Zavolám na vás policii!". Tak jsem na ni velice slušně a zřetelně zahalekal že tu "hrajeme takovou orientační hru, a hledáme ukrytý vzkaz".
Můžeš hádat co se stalo:
a ) ženská se uklidnila, řekla "tak to jo" a nechala nás být
b ) ženská se zasekla, a začala znovu opakovat že tam nemáme co dělat (BTW: byl to městský les, pár metrů od silnice, žádný soukromý pozemek) a ať vypadneme někam jinam.
Řekl bych, že většina těchhle rychlonasíracích lidí není schopná uvažovat, a je zbytečné jim cokoli vysvětlovat. Něco jiného je, když se někdo přijde zeptat. Ale pokud už někdo z dálky řve a ve skutečnosti ho nic (kromě vlastní "pravdy" ) nezajímá, tak nebývá moc platné ohánět se logikou a snažit se o vysvětlování, spíš může být účinnější začít se slovně ohánět tím že "nebo zavolám policii!" dřív než dotyčný :-))).
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů