Přejít na obsah

Fotka

Dedek cernou filmovku povazoval za krabku s drogama!!!

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
46 odpovědí na toto téma

#41 TOMinessota

TOMinessota

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2008 - 15:04

Taky jsme jednou lovili krabku co měla byt "V korenech stromu" . Jenze strom nikde , jen parez a cerstve piliny kolem .Krabku jsme vytahli , schovali do kapsy a jdeme opodal logovat . Najednou se k nam riti nejaky clovek a zdalky hulaka . " Ja mam na vsechno povoleni .Nic si nepiste a nic nefotte " :o "Vy jste od ochranaru prirody ?" . Nastesti za nim vybehl dalsi clovek a shodou okolnosti znamy jedoho clena naseho tymu . Tomu jsme vysvetlili ze hrajeme orientacni hru a malem zoufaleho stromoreza tim uklidnili ...:D
  • 0

#42 A. da Mek

A. da Mek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2008 - 16:59

Citace

Aviatik napsal/a:
(já osobně bych použil svoji oblíbenou společenskou frázi "odkdy si MY DVA tykáme?" ale to bys asi při svém věku neustál)

Vojtěch Steklač: Jak jsem jel pro vši (z cyklu Boříkovy lapálie):
„Čemu se směješ, chuligáne?!“ pravil výhružně pán, přestal si všímat chlapečka a začal si všímat mě.
„Jen tak,“ řekl jsem důstojně, „směji se, neboť mě to baví.“
Tohle mám totiž vyzkoušené. Když se hádám s někým starším a chci ho pořádně naštvat, mluvím zásadně spisovně. Pán taky správně zareagoval a rozžhavil se vzteky do bělá, že to vypadalo, jako že za chvíli exploduje.
„Takový chuligány, jako seš ty, by vůbec neměli do tramvaje pouštět! Co ty máš co poslouchat, co si s Vašíkem povídáme?“
„Buďte tak laskav a netykejte ml,“ pravil jsem lstivě, „nepásli jeme spolu slony.“
„Pomoc! Chuligán! Drzoun!“ začal křičet pán a tahal za šňůru tak dlouho, až tramvaj zastavila.
Teda to, co jsem řekl, drzost nejspíš byla, jenže ten pán si vůbec neměl začínat.
„Copak, občané, copak?“ pravil dobromyslně tramvaják a díval se na pána, na chlapečka a na mne, jelikož jsme byli ve voze sami.
„Ten chuligán,“ ukázal na mne pán prstem a hlas mu přeskakoval, „...že jsme spolu nepásli slony!“
„Slony? Jaký slony?“
„Šedivý,“ pravil jsem vážně, „s děsně dlouhým chobotem.“
  • 0

#43 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2008 - 19:39

Citace

SirGeoWolf napsal/a:
Není třeba hned říkat že hrajem geocaching a že schránky jsou tady a tamhle a pravidla jsou přesně takový a takový a že geocaching je na GC.cz a GC.com.

Imho stačilo dědovi říct že "hrajeme orientační hru a hledáme poklady", ukázat mu obsah krabky a tak to uvédst na pravou míru.

Jo, to je asi ideální. Chovat se slušně, vykat, nenadávat, neutíkat a říct mu, že hrajeme hru, třeba něco o orientačních bězcích do toho zamotat. :)
  • 0
:)

#44 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2008 - 19:40

Citace

LeeHill napsal/a:

Citace

Autacek napsal/a:
Cela ta historka mi prijde divna, bud je to cele vymyslene, nebo byl dedek (rozumej patrne osobu od 40 vyse) magor....

Osobne myslim ze slo rict tu historku s orientacni hrou bez blizsich podrobnosti, pripadne dedka sluse odkazat do patricnych mist, at neobtezuje.

Tak to bych ti prala abys tam byl. Pravdepodobne bydlis mezi slusnyma lidma, ale v Ostrave te duchodci napadnou i za daleko mensi drobnosti. Chtela bych te videt jak nekomu neco vysvetlujes a on te mlati taskou po hlave.

To by snad udělal jednou, ne? Pokud jste tam nebyli sami, tak by už někdo zakročil, ne?
  • 0

#45 Mimon_team

Mimon_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 417 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2008 - 8:04

Citace

frettie napsal/a:
Jo, to je asi ideální. Chovat se slušně, vykat, nenadávat, neutíkat a říct mu, že hrajeme hru, třeba něco o orientačních bězcích do toho zamotat. :)

Hehe, to jsem taky zkoušel :). Jaro, 10 hodin večer, tma. S baterkami ledáme cache v městském lesíku, asi 20 metrů od nás stojí dům (podotýkám že za plotem). Najednou z něj nějaká babizna začala pokřikovat "Co tam děláte? Tam nemáte co dělat! Zavolám na vás policii!". Tak jsem na ni velice slušně a zřetelně zahalekal že tu "hrajeme takovou orientační hru, a hledáme ukrytý vzkaz".

Můžeš hádat co se stalo:
a ) ženská se uklidnila, řekla "tak to jo" a nechala nás být
b ) ženská se zasekla, a začala znovu opakovat že tam nemáme co dělat (BTW: byl to městský les, pár metrů od silnice, žádný soukromý pozemek) a ať vypadneme někam jinam.

Řekl bych, že většina těchhle rychlonasíracích lidí není schopná uvažovat, a je zbytečné jim cokoli vysvětlovat. Něco jiného je, když se někdo přijde zeptat. Ale pokud už někdo z dálky řve a ve skutečnosti ho nic (kromě vlastní "pravdy" ) nezajímá, tak nebývá moc platné ohánět se logikou a snažit se o vysvětlování, spíš může být účinnější začít se slovně ohánět tím že "nebo zavolám policii!" dřív než dotyčný :-))).
  • 0

#46 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2008 - 8:51

Citace

Mimon_team napsal/a:
Řekl bych, že většina těchhle rychlonasíracích lidí není schopná uvažovat, a je zbytečné jim cokoli vysvětlovat. Něco jiného je, když se někdo přijde zeptat. Ale pokud už někdo z dálky řve a ve skutečnosti ho nic (kromě vlastní "pravdy" ) nezajímá, tak nebývá moc platné ohánět se logikou a snažit se o vysvětlování, spíš může být účinnější začít se slovně ohánět tím že "nebo zavolám policii!" dřív než dotyčný :-))).

Bohužel se občas vyskytne magor se kterým absolutně nic nehne. Slyšel jsem o případu člověka který si koupil domek na samotě a začal podobně vyhazovat lidi procházející občas po cestě která kolem domku vedla; když se mu někdo odvážil oponovat tak na něj byl schopný vytáhnout pistoli. V nedaleké vesnici se ho všichni bojí a policie na stížnosti reaguje stylem "dokud nezačne střílet tak se nic neděje".
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#47 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2008 - 10:31

Citace

Mimon_team napsal/a:

Citace

frettie napsal/a:

Hehe, to jsem taky zkoušel :). Jaro, 10 hodin večer, tma. S baterkami ledáme cache v městském lesíku, asi 20 metrů od nás stojí dům (podotýkám že za plotem). Najednou z něj nějaká babizna začala pokřikovat "Co tam děláte? Tam nemáte co dělat! Zavolám na vás policii!". Tak jsem na ni velice slušně a zřetelně zahalekal že tu "hrajeme takovou orientační hru, a hledáme ukrytý vzkaz".

Můžeš hádat co se stalo:
a ) ženská se uklidnila, řekla "tak to jo" a nechala nás být
b ) ženská se zasekla, a začala znovu opakovat že tam nemáme co dělat (BTW: byl to městský les, pár metrů od silnice, žádný soukromý pozemek) a ať vypadneme někam jinam.

No, to je problém některých, dá se říct, i sociofobických lidí. Ale to je asi věc další. :/ Na tohle bych asi reagoval krátkým odklizením se dál a pak bych pokračoval. A kdyby to nepomohlo, tak bych na sebe ty policajty i zavolat nechal. :) Vždyť naše hra není nelegální, GPS není nelegální, drogy s sebou nenosíme, ...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama