Podvod na Aukru
Publikováno 13 květen 2010 - 21:19
Publikováno 13 květen 2010 - 21:51
Publikováno 13 květen 2010 - 22:19
john111: Tlačítko "Edit" ti asi nic neříká, viď?
Publikováno 14 květen 2010 - 4:45
Publikováno 14 květen 2010 - 6:26
Publikováno 14 květen 2010 - 8:57
Publikováno 14 květen 2010 - 9:05
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 14 květen 2010 - 10:31
Publikováno 14 květen 2010 - 11:44
dutch70 napsal/a:
mike007: měla jen kladné hodnocení
Tak proč jste ji ještě nenapálili negativy a neřešíte to z Aukrem? Na co čekáte?
Publikováno 14 květen 2010 - 11:58
hplus napsal/a:
Malinko mi unika, jak jste o tech 10 litru prisli.
Jestli jste ji to poslali na ucet, mate jeji cislo uctu. Jestli jste prijali prazdnou krabici na dobirku, mate taky zpatecni udaje. Takze vsechno je dohledatelne a nevim, proc by to s vama melo "vypadat blede".
Ovsem jestli jste ji ty penize nechali na zachodcich obchodniho domu Kotva, tak to je spatny...
Jo, tak takhle jsem přesně dopadl asi před dvěma lety, když mi na dobírku došla prázdná krabice. Šíleně jsem se rozčílil a okamžitě začal jednat. Dohledání podvodnice bylo relativně snadné, leč Frýdek-Místek mám maličko z ruky, takže ručně jsem to nevyřídil . Policie a soudy se činily a ona osoba byla pravomocně odsouzena k náhradě škody v plné výši (něco přes 10000,-Kč). Potom se už nedělo nic. Jelikož jsem jen pouhopouhý dělníček a v právu se nevyznám, zastavil jsem se někdy v lednu na soudu v Mladé Boleslavi a požádal o pomoc. Tam mi dali rady, že se mi protočily panenky. Prý mám vše řešit se státním zastupitelstvím ve FM, že peníze nemám, je prý můj problém. Se svojí povahou flegmatika a trochu bohéma jsem se na to pochopitelně vysr.al .
Pokud by se chtěl kauzy někdo z vymahačů ujmout, nabízím 50%, tj. cca 5000,- z oné částky.
Děkuji za pozornost !
Publikováno 14 květen 2010 - 13:07
... a zablokovaný účet.forces1 napsal/a:
Nechci se zastávat prodejce, ale jak je možné, že má jen jeden negativní komentář z 12.5.2010 a to úplně na jiný předmět ?
Publikováno 14 květen 2010 - 13:26
U sofistikovanyho podvodu mozna, ale u posilace prazdnejch krabic z aukra bych nejakej zvysenej vyskyt inteligence nepredpokladal.LudaL napsal/a:
To že víš, kam jsi peníze poslal je ti prakticky k ničemu, už se k nim nikdo nedostane. Než si policajti vyřídí všechny formality tak ty peníze už jsou úplně někde jinde.
Kazdopadne - nechtel jsem aby muj predchozi prispevek vyznel negativne, i ja vam drzim palec, at to dopadne dobre.
Jo dachacku, brzo budu na aukru prodavat fungl novyho Oregona za desitku - nechces si ho koupit?dachmh napsal/a:
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 14 květen 2010 - 13:33
Jo, tak to znam taky. Nejaky parchanti nam ukradli autoradio a rozbili okynko na aute - udalali ten den nejakych 20 aut, policajti to meli pekne v rade. Zcela prekvapive je i chytili a odsoudili k uhrade skody. tim to bohuzel skoncilo. Kdyz jsem se schanel po penezich, tak my bylo receno, ze to neni soucasti trestniho rizeni a mam si to vyresit obcanskopravnim sporem, prestoze byli odsouzeni k uhrade. Jestli neni lepsi byt zlodej.Potom se už nedělo nic. Jelikož jsem jen pouhopouhý dělníček a v právu se nevyznám, zastavil jsem se někdy v lednu na soudu v Mladé Boleslavi a požádal o pomoc. Tam mi dali rady, že se mi protočily panenky. Prý mám vše řešit se státním zastupitelstvím ve FM, že peníze nemám, je prý můj problém. Se svojí povahou flegmatika a trochu bohéma jsem se na to pochopitelně vysr.al
Publikováno 14 květen 2010 - 13:49
dachmh napsal/a:
Pokud by se chtěl kauzy někdo z vymahačů ujmout, nabízím 50%, tj. cca 5000,- z oné částky.
Neříkej dvakrát - že bych využil svého právního vzdělání a trochu si přivydělal?
Publikováno 14 květen 2010 - 14:53
Sutech napsal/a:
dachmh napsal/a:
Neříkej dvakrát - že bych využil svého právního vzdělání a trochu si přivydělal?
Já to ale myslím úúúúplně vážně!!! Furt lepší než přijít o deset klacků
Publikováno 14 květen 2010 - 14:57
dachmh napsal/a:
Jo dachacku, brzo budu na aukru prodavat fungl novyho Oregona za desitku - nechces si ho koupit? ]
Navigací mám už plnej šuplík, tady se nechytáš :D:D
I když ta cena, ta cena, ta je goooood:o;)
Publikováno 14 květen 2010 - 15:07
MaFa napsal/a:
Jo, tak to znam taky. Nejaky parchanti nam ukradli autoradio a rozbili okynko na aute - udalali ten den nejakych 20 aut, policajti to meli pekne v rade. Zcela prekvapive je i chytili a odsoudili k uhrade skody. tim to bohuzel skoncilo. Kdyz jsem se schanel po penezich, tak my bylo receno, ze to neni soucasti trestniho rizeni a mam si to vyresit obcanskopravnim sporem, prestoze byli odsouzeni k uhrade. Jestli neni lepsi byt zlodej.
Jé, to jsem rád, že nejsem na tom celým širým světě jedinej
Publikováno 14 květen 2010 - 15:11
dachmh napsal/a:
Sutech napsal/a:
dachmh napsal/a:
Já to ale myslím úúúúplně vážně!!! Furt lepší než přijít o deset klacků
Tak fajn, napiš mail a domluvíme se
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů