Geocaching jako předmět ve škole.
Publikováno 24 leden 2011 - 19:01
http://www.utvs.cvut...geocaching.html
Tentokrát budu mlčet a jen se zeptám na názor vás, ostatních.
Publikováno 24 leden 2011 - 19:07

Publikováno 24 leden 2011 - 19:09

Publikováno 24 leden 2011 - 19:10
Publikováno 24 leden 2011 - 19:10
Publikováno 24 leden 2011 - 19:12

Publikováno 24 leden 2011 - 19:14
Citace
andresci napsal/a:
hmm a proč ne?? tato hra je snad pro všechny nebo někteří si myslí že jsou vyvolení a je to jen pro někoho?? pokud budou dodržovat pravidla GC proč ne?
Co se vztekas? On jim to tu snad nekdo zakazuje? Tak se uklidni.
Publikováno 24 leden 2011 - 19:19
Publikováno 24 leden 2011 - 19:32
Publikováno 24 leden 2011 - 19:34

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 24 leden 2011 - 19:49
Citace
Smogeo napsal/a:
Citace
Jaký "škodili"? To tu nikdo, pokud čtu dobře, ani nezkoušel namítnout. :-)weri napsal/a:... Navíc jsou to všechno vysokoškoláci, takže to nebudou s největší pravděpodobností blbečci, kteří by škodili. ...
Ne, nikdo to tu nenamítá, jen se tu někteří naváží do popularizace, takže jsem chtěl podotknout, že takto "vzniklý kačer" je pro geocaching daleko méně škodlivý než ten, který si o geocachingu přečte v novinách, na netu či jinde.
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 24 leden 2011 - 20:44
Citace
weri napsal/a:
Ne, nikdo to tu nenamítá, jen se tu někteří naváží do popularizace, takže jsem chtěl podotknout, že takto "vzniklý kačer" je pro geocaching daleko méně škodlivý než ten, který si o geocachingu přečte v novinách, na netu či jinde.
Taky se zklidni, nikdo se tu nenavazi ani do popularizace. Vetsina si z toho dela uz srandu a nekteri vyjadri nazor, ze se jim to nelibi. Co je na tom?
Publikováno 24 leden 2011 - 21:42

Publikováno 24 leden 2011 - 21:47
Citace
obludky oo77 napsal/a:
Nestuduju ČVUT, takže kredity za tento předmět se mě netýkají..
V minulém semestru jsem měla možnost s ČVUŤákama párkrát vyrazit.
Pro mě to Vždycky bylo příjemně strávené odpoledne a poznala jsem kupu nových lidí.
Potkala jsem tam i lidi, kteří geocaching nikdy nedělali, neměli vlastní GPS a takhle ho měli možnost poznat a vyzkoušet. Někteří z nich to jen zkusili, některé to chytlo a keškaří teď sami.
k názoru, že někdo potřebuje vyřešit mysterku: hledali jsme jen tradičky a multiny
A k názoru, že studenti se mají věnovat vědecké práci se zeptám: to je jako myšleno 24 hodin denně? Nemám pocit, že bych studium jakkoli flákala, k tomu pracuju... a k tomu ještě stíhám krabičky..
Ano nikdo neříká studujte 24 hodin denně. Jen mi nesedí že by toto mělo být jako předmět ve škole, pokud studenti chtějí tak si mohou krabičky hledat ve volném čase. Proč z toho hned dělat předmět!!???
Publikováno 24 leden 2011 - 21:53
Geocaching tam není na úkor bádání a biflování, ale jako volitelná forma tělocviku - ten je v prvních ročnících v plánu většiny VŠ proto, aby se studentíci vedli i k nějaké pohybové aktivitě. Prostě alternativa pro ty, co nebaví plavání, fotbal, aerobik atd.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 24 leden 2011 - 21:53
Citace
ondroj napsal/a:
Citace
obludky oo77 napsal/a:
Nestuduju ČVUT, takže kredity za tento předmět se mě netýkají..
V minulém semestru jsem měla možnost s ČVUŤákama párkrát vyrazit.
Pro mě to Vždycky bylo příjemně strávené odpoledne a poznala jsem kupu nových lidí.
Potkala jsem tam i lidi, kteří geocaching nikdy nedělali, neměli vlastní GPS a takhle ho měli možnost poznat a vyzkoušet. Někteří z nich to jen zkusili, některé to chytlo a keškaří teď sami.
k názoru, že někdo potřebuje vyřešit mysterku: hledali jsme jen tradičky a multiny
A k názoru, že studenti se mají věnovat vědecké práci se zeptám: to je jako myšleno 24 hodin denně? Nemám pocit, že bych studium jakkoli flákala, k tomu pracuju... a k tomu ještě stíhám krabičky..
Ano nikdo neříká studujte 24 hodin denně. Jen mi nesedí že by toto mělo být jako předmět ve škole, pokud studenti chtějí tak si mohou krabičky hledat ve volném čase. Proč z toho hned dělat předmět!!???
Proč z toho dělat předmět? To jsi asi nečetl ten můj příspěvek. Cílem je oddělit kačery od ostatních v rámci povinného tělocviku. Copak ty bys nebral, když bys musel absolvovat 4 semestry tělocviku, že bys mohl chodit na keše?
Publikováno 24 leden 2011 - 22:11
Citace
ondroj napsal/a:
Název tématu geocaching postavil do role předmětu.
Ano, je to předmět. Jeden z povinně volitelných tělocviků.
Publikováno 24 leden 2011 - 23:30
Citace
ondroj napsal/a:
A proč by nemohl. Doufám, že ti nevadí, že někdo kdo má rád třeba matematiku, tak ji taky někde učí? Ať si počítá hezky doma, když ho to baví, ale proč by s tím měl lézt do školy?
Nevidím jediný důvot, proč by geocaching nemohl být jako předmět na nějaké škole. Pokud to má alespoň malou souvislost se zaměřením školy.
Publikováno 24 leden 2011 - 23:52

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů