Archeocacherská záhada v oboře Hvězda
Publikováno 05 únor 2011 - 23:12
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 05 únor 2011 - 23:42
Citace
.cz ani .com to nebude, aspoň ne tradiční opencache.JohnyFK napsal/a:
To spis vypada na nejakej Opencaching.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 05 únor 2011 - 23:47
RACCOON TEAM
Publikováno 05 únor 2011 - 23:53
Publikováno 05 únor 2011 - 23:54
Publikováno 05 únor 2011 - 23:59

RACCOON TEAM
Publikováno 06 únor 2011 - 8:27
Publikováno 06 únor 2011 - 10:02
Publikováno 06 únor 2011 - 11:05
Publikováno 06 únor 2011 - 13:39
Citace
hauskaa napsal/a:
Svobbi a Erika.S jsou moji firemní kolegové
Svobbimu jsem již dotaz přirozeně poslal, lovili jsme totiž zrovna jeho supr kešku!

RACCOON TEAM
Publikováno 06 únor 2011 - 14:23
Citace
Jojo, na Kavlírce býval jediný pražský čistokrevný nehybridní Letterbox, jestli tam je stále, to je otázkou. Svého času byly jinak strukturované stránky Letterboxingu, že se tam daly najít i české lettery. Nicméně než jsem se rozhoupal tam zajít, tak to zase změnili, takže odkaz už nepřipojím, protože jsem ho už tehdy znovu nenašel. Ale někde tam u Kavalírky asi stále je...wabicek napsal/a:
ten jsem nasel takeprvni ciste letterbox

Publikováno 06 únor 2011 - 17:55
Citace
Benjo5 napsal/a:
Citace
Jojo, na Kavlírce býval jediný pražský čistokrevný nehybridní Letterbox, jestli tam je stále, to je otázkou. Svého času byly jinak strukturované stránky Letterboxingu, že se tam daly najít i české lettery. Nicméně než jsem se rozhoupal tam zajít, tak to zase změnili, takže odkaz už nepřipojím, protože jsem ho už tehdy znovu nenašel. Ale někde tam u Kavalírky asi stále je...wabicek napsal/a:
ten jsem nasel takeprvni ciste letterbox
Když jsme tam tehdá s děcky běželi do kopce ke gymplu pro FTF a vedle nás dojíždělo blikající auto Berbie teamu, tak tam ještě byl. Dokonce jsme si do něj všichni udiveně, ale rychle zapsali nález, až pak nám to bylo takové divné a zaryli jsme o kořen vedle.
RACCOON TEAM
Publikováno 06 únor 2011 - 18:00
Tahle podivná krabička se tam válí už pěkně dlouho, narazil jsem na ní, když jsem připravoval Hvězdu. Předpokládal jsem, že tam někdo také něco připravuje a tak jsem se do ní z legrace zalogoval jako FTF ;-) Když jsme pak procházeli za nějakou dobu s Erikou již připravenou trasu, tak jsem jí o tom řekl a ona se taky jen tak z hecu zalogovala. No a od té doby se tam čas od času někdo zapíše…
RACCOON TEAM
Publikováno 06 únor 2011 - 21:13

Publikováno 07 únor 2011 - 2:19
Citace
Snøw napsal/a:
Jde ten wig odehrát? Docela bych si ho na zkoušku odehrál, abych věděl co mám čekat, je to kousek od mejch HC takže by to bylo super.
Vřele doporučuju jiné WiG, tohle bylo děs a hrůza, neustále padalo.
Publikováno 07 únor 2011 - 7:45
Citace
Podle poslednich logu to odehrat jde. Pripadne zkus taky popichnout ownera, zda to nechce jeste jednou zkusit obnovit ....Snøw napsal/a: Jde ten wig odehrát? Docela bych si ho na zkoušku odehrál, abych věděl co mám čekat, je to kousek od mejch HC takže by to bylo super.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů