GSAK export TomTom
Publikováno 14 srpen 2007 - 17:14
Publikováno 14 srpen 2007 - 17:55
Publikováno 14 srpen 2007 - 17:58
Publikováno 14 srpen 2007 - 19:31
hplus napsal/a:
Ahoj, ja Ti asi primo neporadim s danym problemem - ale ja to delam tak, ze si spustim (v GSAKu nastaveny a ulozeny) filtr - napr. nenalezene tradicni, nenalezene vsechny a dalsi a z toho si vzdycky udelam primo export do TomTomovskych ov2 - ja si s tim vzdycky trosku vyhraju a hlavne to mam personalizovane.
Samozrejme ke kazdymu exportu mam jinou ikonku, abych se v tom v mape vyznal...
Ale verim tomu, ze se tu objevi machr, ktery Ti napise makro na miru... Halooo - muj nejmenovany kamarade?
Tim kamaradem jsi myslel me?
Ja se na to mrknu.....
Tak uz se stalo.....
Takze zatim, je treba si vytvorit settings u TomTom file s nazvem "Export TTN" bez ". Tam je treba odskrtnout ChildWaypoints a udelat si nejak nazev POI. Pak to cely ulozit jako setings "Export TTN" bez " a uz by v OV2 souborech nemeli byt ChildWaypointy.
na ty se jeste mrknu........to budu muset naprogramovat sam....
Publikováno 14 srpen 2007 - 19:59
Publikováno 17 srpen 2007 - 10:51
Publikováno 17 srpen 2007 - 11:39
suplere napsal/a:
Takze jsem prepsal makro Garmin POI Export pro potřeby exportu do OV2.
Co makro umí :
Vyexportuje vybranou databazi do OV2, podle typu kese (bere v potaz i Corrected coordinates) a podle typu ChildWaypointu.
Diky Rene Boe (alias "ProsperoDK"), ktery napsal makro pro Garmina.
Instalace:
soubor qsk si ulozte do slozky GSAK\Makros
BMP ulozte nekam do slozky kam budete exportovat pro TOMTOMa
spuste makro a vyberte cestu k adresari kam jste ulozili BMP.
Dejte mi vedet jak makro funguje a jestli je to co jste cekali.....
Nainstaloval a pustil, dopadlo to tak, že mi to stáhlo pár mysterek, tradi a multin, asi tak půl procenta z celé databáze. Možná jsem někde udělal chybu. Bylo by to fajn bez childwaypointů.
Publikováno 17 srpen 2007 - 11:57
galdra napsal/a:
Nainstaloval a pustil, dopadlo to tak, že mi to stáhlo pár mysterek, tradi a multin, asi tak půl procenta z celé databáze. Možná jsem někde udělal chybu. Bylo by to fajn bez childwaypointů.
Udelalo ti to v adresari OV2 soubory nebo makro skoncilo s chybou? Vybra jsi si spravnou databazi? Pri prvnim spusteni je tam databeze default....
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:06
suplere napsal/a:
galdra napsal/a:
Udelalo ti to v adresari OV2 soubory nebo makro skoncilo s chybou? Vybra jsi si spravnou databazi? Pri prvnim spusteni je tam databeze default....
Udělalo mi tam tři soubory - tradi, multi a mystery. Ale chyba je u mne, jak píšeš defaultní databáze, tam skoro nic nemám. Přepnul jsem to na tu správnou a už to maká. Body jsou vygenerovaný a teď je zkusím dát do TT a pak napíšu, jestli tam mám všechno.
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:08
galdra napsal/a:
Udělalo mi tam tři soubory - tradi, multi a mystery. Ale chyba je u mne, jak píšeš defaultní databáze, tam skoro nic nemám. Přepnul jsem to na tu správnou a už to maká. Body jsou vygenerovaný a teď je zkusím dát do TT a pak napíšu, jestli tam mám všechno.
Budu rad za zpetnou vazbu......Snad to bude fungovat i v TT .....
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:10
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:13
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:23
galdra napsal/a:
A je to stejně nějak divný, když dělám pokročilé plánování a zkusmo jsem klik na jeden waypoint, píše mi to: žádná použitelná místa poblíž kurzoru.
Jo je tam chybka, misto E je pouzito W, musim se na to jeste mrknout.....
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:25
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:43
galdra napsal/a:
Žádný spěch, bude perfektní, když to bude se jmény. I když jméno se mi objeví, když na ten waypoint ťuknu, ale raději bych naopak - jméno a při ťuknutí waypoint.
Tak opraveno, ted by to jiz melo fungovat.....
Stazeni viz vyse.....
Co se tyce pojmenovani, uvidim, predelat by to asi nemel byt problem, ale me prijde schudnejsi GCXXXXXX a pak nazev atd.....
No uvidim pripadna uprava by nemel byt problem.....
Publikováno 17 srpen 2007 - 12:46
suplere napsal/a:
galdra napsal/a:
Žádný spěch, bude perfektní, když to bude se jmény. I když jméno se mi objeví, když na ten waypoint ťuknu, ale raději bych naopak - jméno a při ťuknutí waypoint.
Tak opraveno, ted by to jiz melo fungovat.....
Stazeni viz vyse.....
Co se tyce pojmenovani, uvidim, predelat by to asi nemel byt problem, ale me prijde schudnejsi GCXXXXXX a pak nazev atd.....
No uvidim pripadna uprava by nemel byt problem.....
Možná je to přehlednější, ale v tom prvním makru pro TT mám jména a lépe se mi s tím plánují trasy. Zadám BZ a pak najdu název keše a pak jedu.
Publikováno 17 srpen 2007 - 13:05
Publikováno 17 srpen 2007 - 17:04
Publikováno 17 srpen 2007 - 17:28
galdra napsal/a:
Až teď jsem se dostal k PC, tak reaguji se zpožděním, vyzkouším to v neděli, jedu na delší cestu. Můžu nějak zasáhnout v makru do té změny waypointu na název keše?
Najdi v makru :
# - CacheNameSetup
$csvName =$d_Code + " " + $d_Name + " " + $d_CacheType+ "/" +$d_Container+ " " + $dif+ "/" + $ter
Tohle je pro kesky, jeste pokud chces Childwaypointy:
# Change these lines for different data in the POI-files
# - ChildNameSetup
$csvName = Left($d_cType, 1) + "-" + $d_Code + "-" + $d_cName + " - " + $d_cPrefix
Nazvy promenych a poli v databazi najdes v Helpu v GSAKu....
Publikováno 17 srpen 2007 - 17:35
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů