Paperless geocaching s pre-Coloradem
Publikováno 21 May 2008 - 23:21
Omezení na 14 znaků názvu a 30 znaků poznámky je sice drastické, ale dalo by se obejít uložením dalšího bodu (nebo i více bodů) na stejnou pozici, s jinou ikonou a nějakým sufixem v názvu. Zejména např. samostatný další bod pro hint.
Program Skrýšotlač to v podstatě umí, jen by bylo potřeba vylepšit eliminaci angličtiny i těchto datech a doplnit tu segmentaci.
Také by se mohly doplnit mapy zde na gc.cz, které mají dobré šablony na definici popisů značek o obdobu funkce Send to GPS z gc.com. Lepší by mohla být v:
- možnosti formátovat výstup
- přímém výstupu do jediné připojené GPS bez dalšího klikání
Publikováno 22 May 2008 - 0:25
Publikováno 22 May 2008 - 14:16
Citace
Už než jsem příspěvek napsal, prohlížel jsem si v dokumentaci GSAKu jeho úctyhodný seznam Special Tags pro exporty a nyní i podobný GeoGetu. Ten se zdá také velmi pěkný.hplus napsal: přesně takhle funguje export POI z GSAKu
Je tam ale někde již hotová možnost rozdělení do více bodů?
Oba nástroje mají mocná makra, takže by to asi nějak šlo.
Další podmínkou je automatická detekce a eliminace angličtiny (nevim, zda něco takového řeší GSAK

K čemu to chci jsem více popsal v http://www.geocachin...1656#post_81656.
Publikováno 22 May 2008 - 14:36
Citace
Z mapy na gc.cz nedostanes souradnice!mpistora napsal/a:
Také by se mohly doplnit mapy zde na gc.cz, které mají dobré šablony na definici popisů značek o obdobu funkce Send to GPS z gc.com. Lepší by mohla být v:
- možnosti formátovat výstup
- přímém výstupu do jediné připojené GPS bez dalšího klikání
Publikováno 22 May 2008 - 15:36
Citace
Já vím, že je to licenční problém, ale myslel jsem, že znepřesnění se týká jen masového načítání ikonek pro mapu a že existuje funkce pro načtení přesných souřadnic při zobrazení detailu jediného bodu. Asi jsem si to spletl s uživatelskými body.maaaca napsal Z mapy na gc.cz nedostanes souradnice!
Stejný, ne-li horší, problém by byl i s hintem.
Z povahy ručního použití v mapě na jediném bodu by zde něšlo o žádné masové stahování a šlo by zde potřebná aktuální data načíst přímo z gc.com na začátku akce. Z hlediska gc. com by to bylo stejné jako nynější zobrazení listigu v detailní bublině na gc.cz, ale licenčně je to asi jiné.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů