stahovani cache pres USB
Publikováno 02 prosinec 2008 - 21:17
Publikováno 02 prosinec 2008 - 22:02
Publikováno 03 prosinec 2008 - 19:46
Publikováno 04 prosinec 2008 - 15:15
Citace
Jak to myslíš? Přece, když vyrveš ten drát a vyrazíš hledat, v tu ránu máš vše stažené v mobilu rázem offline. Ale jestli to myslíš tak, že by ti program navigoval s mapama a šipkou a rovnou i sám pracoval např. s pocket query, tak o tom nevím.Beranci napsal/a:
Nokia PC Suite pouzivam. Me nejde o kopirovani nejakych souboru do telefonu, ale o software pro geocaching, ktery by umel stahovat cache pres USB (listing, logy, souradnice) a rovnou by navigoval. Nemyslim tim ukladani stranek offline.
Publikováno 04 prosinec 2008 - 16:02
Citace
Beranci napsal/a:
Nokia PC Suite pouzivam. Me nejde o kopirovani nejakych souboru do telefonu, ale o software pro geocaching, ktery by umel stahovat cache pres USB (listing, logy, souradnice) a rovnou by navigoval. Nemyslim tim ukladani stranek offline.
Taky trosku nechapu na co se presne ptas...
Ja na svem HTC Touch pouzival Locify - pripojil jsem se pres wifi, vyhledal si kese kolem mista kam jsem mel namireno...a stahnul si je do mobilu, pak se pomoci Locify navigoval... Durhou variantou bylo, ze jsem si na gc.com pomoci greasemonkey scriptu ulozil pozadovane kese na server locify ... a pak doma pres wifi sit si je postahoval do aplikace do mobilu...
Ale obavam se, ze to co chces ty neni - musel bys mit nejakym zpusobem rozchozeno to, abys na net pristupoval pres ten usb kabel.. coz nevim jestli jde.
Mozna bych se primlouval za to ten dotaz vice upresnit.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 04 prosinec 2008 - 20:27
Publikováno 05 prosinec 2008 - 7:44
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 prosinec 2008 - 8:14
Publikováno 05 prosinec 2008 - 13:28
Citace
Beranci napsal/a:
Jde mi o nejaky program, ktery by si umel sahnout na internet pres USB. Doma mam internet privedeny sitovym kabelem, a ten do mobilu nezapojim.
Mam otazku, co chces mit pripojene za zarizeni prez USB k tomu telefonu? Podle toho ti mozna poradime, ale v podstate jak uz bylo napsano, jsou 2 moznosti.
Online pripojeni z telefonu v terenu, napriklad geocachenavigator, HG ci jeho novejsi podoba.
Offline - to mas program pro navigaci, ktery komunikuje s GPS a zaroven ma v nejake "databazi" ktera je lokalne ulozena treba nejen mapy, ale i polohu bodu, ktere ti promitne do mapy.
Nevidim totiz smysl, proc mit telefon v terenu propojeny zkrze USB s necim dalsim.
HG umi navigovat i bez pripojeni na internet, tak i treba SmatComGPS. Viz http://www.google.cz...h?q=smartcomgps
Michal
Publikováno 05 prosinec 2008 - 17:58
Publikováno 05 prosinec 2008 - 18:53
Publikováno 05 prosinec 2008 - 19:53
Citace
Beranci napsal/a:
Chci presne to, co psal zlicinaci. Nechci doma platit za pripojeni k netu pres mobil. na balkone mi sice funguje krajska verejna wifi sit Rowanet, ale to je dost neprakticke reseni.
Doma wifi sit nepotrebuju (bylo by to jen kvuli pripojeni mobilu).
Ja presne z tohoto duvodu doma wifi mam... a pak prisel notes, takze prisla vhod (ono pripojeni z postele je taky prima...).
Co tohle...? ale take zalezi na tvem poskytovateli...:
http://www.cz.o2.com...SBkabel_WXP.pdf
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 05 prosinec 2008 - 20:46
Citace
brazajar napsal/a:
Co tohle...? ale take zalezi na tvem poskytovateli...:
http://www.cz.o2.com...SBkabel_WXP.pdf
Jestli tomu dobre rozumim, tak to je opak toho, co chci ja:), ze se muj pocitac (ktery uz je pripojen na internet) pripoji pres telefon.
Publikováno 05 prosinec 2008 - 21:14
Citace
No, takže vlastně potřebuješ Je to praktické řešení, budeš ležet v posteli, bez drátu ...Beranci napsal/a:
Chci presne to, co psal zlicinaci. Nechci doma platit za pripojeni k netu pres mobil. na balkone mi sice funguje krajska verejna wifi sit Rowanet, ale to je dost neprakticke reseni.
Doma wifi sit nepotrebuju (bylo by to jen kvuli pripojeni mobilu).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů