Ahoj, nase geomamca dostala novou Nokii C6 - dotykova se Symbianem. Rada by lovila, ale Handy Geocaching se mi nepodařilo rozchodit. Můžete mi poradit nějakou aplikaci, ktera by na tomto telfonu fungovala a nabizela podobne funkce jako HGC (vyhledani nejblizsich kesi, Field Notes atp...). Byl bych radsi za online aplikace, geomamca nema na domaci pripravu cas. Chce kliknout, videt kese v okoli a lovit.
Díky všem za rady a popřípadě odkazy, kde se dají aplikace stáhnout, nebo koupit.

Jakou aplikaci pro dotykovou Nokii C6
Vytvořeno od
pourovi
, zář 03 2010 22:52
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 03 září 2010 - 22:52
Publikováno 06 září 2010 - 9:37
Nepodařilo je široká odpověď, co přesně jí to psalo? Nebo nešla vůbec spustit?
Publikováno 06 září 2010 - 10:00
At vyzkousi nejdrive Geocache Navigator. Ten je pro Nokie napsanej.
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
Publikováno 06 září 2010 - 10:37
Jak je na tom Geocache Navigator s offline mapami?
Na N5230 používám už celkem dlouho Geocaching live a spokojenost. Má svý mouchy, ale co jsem měl možnost vyzkoušet, je to zatím nejschopnější aplikace pro práci s offline mapami - což je z mýho pohledu hodně velký plus. Turistický mapy ČR a SR už hodněkrát přišly vhod
Na N5230 používám už celkem dlouho Geocaching live a spokojenost. Má svý mouchy, ale co jsem měl možnost vyzkoušet, je to zatím nejschopnější aplikace pro práci s offline mapami - což je z mýho pohledu hodně velký plus. Turistický mapy ČR a SR už hodněkrát přišly vhod

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů