Citace
není, na SII s android 4 vidím oba disky jako písmena a funguje toRozic napsal/a:
Četl jsem, že toto je celkový problém od androidu verze 4.0 a výš. Otázka tedy zní, jak toto obejít a DB si i přesto do telefonu poslat.
Publikováno 08 duben 2013 - 14:56
Citace
není, na SII s android 4 vidím oba disky jako písmena a funguje toRozic napsal/a:
Četl jsem, že toto je celkový problém od androidu verze 4.0 a výš. Otázka tedy zní, jak toto obejít a DB si i přesto do telefonu poslat.
Publikováno 08 duben 2013 - 15:13
Citace
Rozic napsal/a:
Četl jsem, že toto je celkový problém od androidu verze 4.0 a výš.
Publikováno 08 duben 2013 - 15:47
Publikováno 08 duben 2013 - 16:05
Publikováno 08 duben 2013 - 16:14
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 09 duben 2013 - 7:03
Citace
V režimu velkokapacitního úložiště (MSC) je podporována pouze karta SD. Interní úložiště není v tomto režimu k dispozici. Chcete pokračovat?
Publikováno 09 duben 2013 - 8:19
Publikováno 09 duben 2013 - 8:27
Publikováno 09 duben 2013 - 8:43
Publikováno 09 duben 2013 - 9:08
Citace
RenierX napsal/a:
Určitě se dá komunikovat přes ADB příkazy
http://developer.and...s/help/adb.html
Vyžaduje to ovšem rootnutý telefon.
Publikováno 09 duben 2013 - 10:34
Citace
LudekV napsal/a:
Citace
Nebo si můžeš to téma stáhnout z adrake.cz, kde už je to upravené.Sedek napsal/a:
Citace
ToRo61 napsal/a:
... tak se mi nenabízí žádný XML, ...
a:Drake to najde jen v případě, že jméno xml souboru končí .map, soubor tedy vypadá takhle: nazevsouboru.map.xml. Pak to uvidí, ale není to jediný problém, v a:Drake ten soubor nebude fungovat. Když ale v nějakém editoru (nejlépe notepad) v xml souboru změníš:
renderTheme.xsd" version="1" na version="2"
všechny cesty k souborům file:\patterns --> file:patterns
všechny cesty k souborům file:\symbols --> file:symbols
všechny parametry circle r= --> circle radius=
tak to pojede
https://osm.paws.cz -- Offline vektorová mapa.
Publikováno 09 duben 2013 - 12:20
Citace
Speirs napsal/a:
Dal jsem ke stažení soubor osmarender_gccz2.zip se zmíněnými úpravami, pokud to někdo vyzkouší budu rád.
Publikováno 09 duben 2013 - 13:09
Citace
Rozic napsal/a:
A právě na Samsungu S3 mini s androidem Jelly Bean je možnost připojení jen PTP (Fotoaparát) a nebo MTP (mediální zařízení). A právě přes MTP se zdá, že je problém..... :|
Publikováno 09 duben 2013 - 20:15
Citace
Sedek napsal/a:
Citace
Speirs napsal/a:
Dal jsem ke stažení soubor osmarender_gccz2.zip se zmíněnými úpravami, pokud to někdo vyzkouší budu rád.
Zkusil jsem to, ale ještě tam chybí úpravit cesty k obrázkům, tzn odstranit lomitko za dvojtečkou:
file:/patterns/--> file:patterns/
a file:/symbols --> file:symbols/
Pak by to mělo být OK.
https://osm.paws.cz -- Offline vektorová mapa.
Publikováno 09 duben 2013 - 21:06
Citace
Speirs napsal/a:
Díky, kdybych se v tom ještě nehrabal, bylo by to dobré.
Publikováno 16 duben 2013 - 20:10
16.04.2013 18:02:37 - kopíruji: G:\\storage\extSdCard\adrake\adrake.ini -->> C:\Users\drvota\AppData\Roaming\GeoGet\script\aDrakeSync\Data\aDrake.ini 16.04.2013 18:02:37 # Chyba: Přenos souboru selhal!, , G:\\storage\extSdCard\adrake\adrake.ini, -->>, C:\Users\drvota\AppData\Roaming\GeoGet\script\aDrakeSync\Data\aDrake.ini 16.04.2013 18:02:53 - kopíruji: G:\\storage\extSdCard\adrake\map-config.xml -->> C:\Users\drvota\AppData\Roaming\GeoGet\script\aDrakeSync\Data\map-config.xml 16.04.2013 18:02:53 # Chyba: Přenos souboru selhal!, , G:\\storage\extSdCard\adrake\map-config.xml, -->>, C:\Users\drvota\AppData\Roaming\GeoGet\script\aDrakeSync\Data\map-config.xmlPo jistém zkoumání a hrabání ve zdrojáku pluginu jsem odhalil příčinu.
{Nacteni nastaveni z aDrake.ini} procedure ReadADini(All: Boolean; Online: Boolean); ... AD_dbFile := LowerCase(Ini.ReadString('Options', 'DbFile', '')); // ('/mnt/sdcard/adrake/db.db3')Ono by to fungovalo, kdyby se v cestě nevyskytovala velká písmena - jenže nová verze je tam standardně má u připojené SD karty.
{Nacte parametry z okna SetForm} procedure ReadIniSetForm(Name: String); ... SetForm_ed_SD_RootPath .Text := ReadString (Name, 'SD_RootPath' ,'/mnt/sdcard/');Tady se totiž pro změnu z důvodu neznámého na malá písmena nepřevádí.
{Konvertuje Android cestu na cestu pouzitelnou v externim disku} function ToCardPath(FileName: String): String; begin Result := CardPath + ReplaceString(FileName,SetForm_ed_SD_RootPath.Text,''); // nahradi cestu k Android SD karte
Publikováno 21 duben 2013 - 12:40
Publikováno 23 duben 2013 - 13:16
Publikováno 23 duben 2013 - 13:34
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů