Opravili chybu po vypnuti (otestoval jsem to)
http://www.garmin.co...300_301Beta.exe
Publikováno 01 červenec 2009 - 17:45
Publikováno 01 červenec 2009 - 17:53
Publikováno 01 červenec 2009 - 18:31
Publikováno 01 červenec 2009 - 19:13
Publikováno 01 červenec 2009 - 20:00
Citace
Sally.cz napsal/a:
...sice opravili vypínání, ale při připojení USB o stále zlobí
Publikováno 01 červenec 2009 - 20:13
Publikováno 01 červenec 2009 - 20:51
Publikováno 01 červenec 2009 - 21:09
Publikováno 01 červenec 2009 - 21:40
Citace
Gtjozef napsal/a:
Potvrdzujem to čo píše HuntBehind, tiež mi to pripojí tak či tak.
Mám ale otázku ako a kde ukladá Oregon Firm. 2.99 teraz už 3.01 zoznam nájdených keší ? Ak do uloženého GPX čo treba upraviť v GPX formáte, ktorý reťazec aby to Oregon zaradil medzi nájdené ? Vie to niekto ?
Publikováno 01 červenec 2009 - 22:06
Citace
HuntBehind napsal/a:
...Připojení mám u všech profilů nastaveno na "spanner" aby mě to nepletlo a za vypnutého stavu ho normálně strčím do USB, přístroj naběhne, zeptá se v jakém režimu ho zapnout a to je vše ...
Publikováno 01 červenec 2009 - 22:20
Citace
Sally.cz napsal/a:
Citace
HuntBehind napsal/a:
...Připojení mám u všech profilů nastaveno na "spanner" aby mě to nepletlo a za vypnutého stavu ho normálně strčím do USB, přístroj naběhne, zeptá se v jakém režimu ho zapnout a to je vše ...
...takhle mě to šlapalo ještě na verzi 2.98. Teť když připojím USB, tak se zapne, začne nabíhat a pak tma - vypne se a na pozadí zůstane to co bylo aktuálně na displeji - chová se to podobně jako když to blblo u vypínání.
...no a když to připojíš v zapnutém stavu, tak ti samozřejmě spanner dá vybrat jestli to chceš přepnout na disk nebo používat s externím napájením
Publikováno 01 červenec 2009 - 22:26
Citace
No pokud se ti to stalo při přechodu na 2.99 , tak by mohl pomoct downgrade na 2.98 a až pak přechod na 3.01. Blbý je, že alespoň mě downgrade smazal Odometr (což je asi jedinej způsob, jak ho smazatSally.cz napsal/a:
...takhle mě to šlapalo ještě na verzi 2.98. Teť když připojím USB, tak se zapne, začne nabíhat a pak tma - vypne se a na pozadí zůstane to co bylo aktuálně na displeji - chová se to podobně jako když to blblo u vypínání.
Publikováno 02 červenec 2009 - 4:29
Publikováno 02 červenec 2009 - 5:49
Citace
HONZA.CZ napsal/a:
Přesně tak se mi to chová taky. Navíc občas i při připojení USB do zapnutého OREGONa ( v2.99 vždy fungovalo) vypne s nevymazaným displejem. Tak 50 na 50. Asi ještě někde udělali soudruzi chybu. Zpět ale nepůjdu, vše ostatní se zdá v pořádku. Hlavně možnosti nahrávání map do více souborů se nechci vzdát.
Publikováno 02 červenec 2009 - 6:46
Citace
Atip napsal/a:
Podle mého, bude záležet na tom, co máme nahraného za svinčík na kartě, nebo v přístroji, na to bylo háklivé už Colorado a u Oregona, to bude podobné, až budu mít chvilku vyzkouším unazávat sobory.
Publikováno 02 červenec 2009 - 7:13
Publikováno 02 červenec 2009 - 8:19
Publikováno 02 červenec 2009 - 8:44
Citace
Atip napsal/a:
Citace
Atip napsal/a:
Podle mého, bude záležet na tom, co máme nahraného za svinčík na kartě, nebo v přístroji, na to bylo háklivé už Colorado a u Oregona, to bude podobné, až budu mít chvilku vyzkouším unazávat sobory.
Tak jsem před cestou do práce vytáhnul kartu a vrazil jinou 8GB s mapami rodělenými na soubory, po připojení vypnutého přístroje v autě se normálně zapnul a dal na výběr, jenže tlačítka na dotyk nereagovala, tak znovu, vypnout a potom už přístroj naskočil normálně.
Teď jsem ho připojil k NB s tou z domova vykloktanou USB zásuvkoua on normálně chodí, takže se možná potvrdilo to, že mu vadí něco na kartě a nebo se prostě potřebuje jenom dobře vyspat
.
Publikováno 02 červenec 2009 - 9:01
Citace
Atip napsal/a:
Jsem rád, že se nás našlo víc
...
Podle mého, bude záležet na tom, co máme nahraného za svinčík na kartě..
Publikováno 02 červenec 2009 - 9:53
Citace
Agent. napsal/a: ...nebo ste si to sami dojebali tim strkáním zaplýho Oregáča do USBčka
:D:D
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů