Přejít na obsah

Fotka

Oregon - nejde zapnout

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10 odpovědí na toto téma

#1 MaK_cz

MaK_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 262 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2010 - 15:23

Po nahrání map a odpojení od PC už mě nejde Oregon 550 zapnout. Nezobrazí se na displeji vůbec nic a ani na připojení USB kabelu to nereaguje. Dá se s tím něco udělat, nebo je to rovnou na servis?
  • 0

#2 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 166 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2010 - 17:01

zkus vyndat kartu, obcas to pomuze.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#3 MaK_cz

MaK_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 262 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2010 - 17:08

Zkoušel jsem vše co jsem našel i vyndat kartu a nic. :(
  • 0

#4 j.mikrob

j.mikrob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2010 - 17:49

Nedávno při experimentování s mapami se mi stalo něco podobnýho. Mně pomohlo zmáčknout tlačítko, držet a poté připojit Oregona k PC. Asi po 30 vteřinách se rovnou přihlásil jako disk.
  • 0

#5 Tommu

Tommu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2010 - 18:14

Už jsem ten postup sem parkrát psal. Taky se mi stalo, že jsem Oregon (300) dostal do stavu, kdy prostě nenastartoval. Ale nešlo ho donutit zapnout se v mass storage režimu ani vynucením při startu a ani se nedal vyčistit master resetem. Žádné doporučené postupy nezabíraly. Nakonec jsem na to přišel díky popisu co nedělat, když se dělá forced upgrade (dobrá věc pro případ, že Oregon nejede po nahrání nějakého nového firmware). Takže postup byl takový: vyndal jsem baterky, zmáčknul vypínač a držel ho, pak jsem zastrčil usb kabel do pc a počkal cca 30 s a Oregon se přepnul do mass storage. Pak už jsem jen vymazal špatný soubor a vše bylo OK.
  • 0

#6 MaK_cz

MaK_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 262 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2010 - 18:35

Díky za rady, ale bohužel to nepomohlo.
  • 0

#7 malyvena

malyvena

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 12:27

Před dvěma týdny se mi stalo to samé, co Makovi. Došly baterky a 550 už nenaběhla. Bohužel se to stalo první den 14denní dovolené v Norsku. Zkoušel jsem všechno možný i nemožný včetně výše uvedeného postupu. Volal jsem Garminům a ti mi bez rozmýšlení řekli, ať jim to pošlu na reklamaci. Tak uvidíme. Nevím jestli to má souvislost, ale před odjezdem jsem aktualizoval firmware.
  • 0

#8 kvapa

kvapa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 14:17

Zdar. Mam tu samou zkusenost jako malyvena - po vymene baterek uz Oregon nenabehl. Prave komunikuji s Garminem. Mel jsem uz jeden problem pred 14 dny, ktery mi v Picodasu vyresili na pockani a nahrali tam prave taky tu novou 3.61 betu a ted zase tohle. Proc jen mam stale silnejsi pocit, ze Garmini hresi na to, ze prakticky nemaji konkurenta a produkuji pekne sra*ky.
  • 0

#9 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 15:00

kvapa: v tom pripade reklamace jejich prace.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#10 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 17:43

To jsou s těmi Oregony takovy problemy? Jednak co čtu tady a taky známá připojí Oregona k PC a vytuhne, pokud vytáhne baterie, tak se připojí v pohodě.
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#11 Gondo+Moni

Gondo+Moni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 18:03

Občas se mi stane, že po připojení k počítači vytuhne. Pak nepomůže než vyndat baterky, vrátit je, znovu zapnout a zase připojit. Stává se to ale vyjímečně. Občas taky pozoruju, že po připojení k počítači trvá hodně dlouho než připojení rozezná a než se mi objeví na ploše. Nevypozoroval jsem s čím by to mohlo souviset.
  • 0

Gondo+Moni

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama