Ahoj,
včera jsem si nahrál kešky do Oregonu 550 a dnes po zapnutí dojede načítání do půlky a pak zamrzne. Zkoušel jsem obnovit firmware, ale nic. Nejde nastartovat ani do režimu mass storage, ani normálně. nevíte někdo co s tím?

mrtvý oregon
Vytvořeno od
Numira
, kvě 05 2012 9:18
8 odpovědí na toto téma
Publikováno 05 květen 2012 - 9:18
Publikováno 05 květen 2012 - 10:43
Zkus smazat uplne vsechno, co je ve slozce GPX (napred si to ale zalohuj). Melo by to pomoct, onehdy se mi stalo totez ....
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.
Publikováno 05 květen 2012 - 20:50
Ten už je mrtvej a nikdo to nerozchodí. Ale za 500.- ho koupím aby si nebyl úplně bit.
Publikováno 05 květen 2012 - 21:57
Kámošovi se stalo něco podobnýho se 450kou. Po neúspěchu s upgradem FW, jsem vytáhl paměťovou kartu a udělal master reset. Pak to normálně naběhlo. Tak to zkus, třeba to zabere.
Publikováno 05 květen 2012 - 22:39
Ahoj,
před několika týdny při přehrávání firmwaru a následném restartu Oregon 450 vytuhl a vypsala se hlaska o chybe. Zkontaktoval jsem jednu prazskou pobocku prodejce garminu a e-mail jsem ziskal jakysi software, po jehoz zpusteni se kopltne GPSka přehrála.
Zkus to také tak.
LD
Publikováno 18 květen 2012 - 16:46
Stalo se mi naprosto to same, i nekolika mym kamaradum, a Oregona mame v Picodasu na oprave. zadne vyndavani karet ani master resety ani nahravani SW nepomahaji. SW se ani nahrat neda, protoze "brambora" je ve stavu, ze se do ni nic nahrat neda a neda se nikam pripojit. Podpora odpovida uz rovnou tak, ze to mas zavest do opravy .... Hodne stesti !
Martin.Simek (CAGeo.cz & GPS MAZE EUROPE & GeoKladno.cz & nkt cables group)
Publikováno 18 květen 2012 - 19:57
Včera při nahrávání nového GPX se mi to stalo také. Při načitaní mi naběhla zelená lišta do poloviny a pak se Oregon vypl. Už se mi to jednou stalo a tak jsem použil stejnou metodu.
- připojil k PC
- smazal jak v paměti přístroje, tak na kartě adresář GPX
- odpojil a zapnout
- přístroj naběhne
- po klepnutí na ikonu hledání pokladu nahlásil, že nebyl nalezen žádný poklad
- vypnout a připojit k PC
- nahrát nový GPX
- odpojit a zapnout
- vše naběhne i s poklady
- hurá na lov.
Snad to pomůže, mě to tak šlo.
Publikováno 18 květen 2012 - 20:48
Aj mne sa to stalo pri stahovani kesi do Garmina.Mam 550 a pri pusteni Garminu mi nabehla tiez cast zelenej listi a napisalo photos loading. Ale nechal som ho dost dlho a vobec nereagoval. Ani pripojit k PC nesiel. Tak som skusil restartovat Garmin stlacenim sucastne hlavneho vypinaca a displeju v pravo hore. Pri tomto drzani som skusal cez usb kabel pripajat Garmina. Zachvilku sa ozval a ja som si ulozil do PC vsetky zlozky z Garminu,okrem GPX suboru,co som naposledy stiahol. Potom som Garmin naformatoval a vlozil spät subory. Potom uz Garmin fungoval bez problemov.

Publikováno 09 červenec 2012 - 23:21
Mne tyto dve metody nefungovaly. Muj Oregon se proste nechtel s pocitacem parit a nenechal se nikterak spustit, zadnou zminenou metodou.
Martin.Simek (CAGeo.cz & GPS MAZE EUROPE & GeoKladno.cz & nkt cables group)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů