Přejít na obsah

Fotka

Garmin Oregon firmware 2.40

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
13 odpovědí na toto téma

#1 onovy

onovy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2008 - 17:16

Nazdarek, pokud to jeste nevite, mate tu opet novy firmware pro Oregon, tentokrat pouze par zmen, zato dulezitych :] Software 2.4 * Improved accuracy of altimeter for large altitude changes. * Improved importing geocaches. When the same geocaches is in multiple files, the geocaches from the newer file (file modified time) will be imported. * Fixed text writing on top of itself in some geocaches descriptions. * Fixed freeze when loading some geocaches descriptions. * Fixed issues causing a 'Memory Full' warning message. * Fixed issues with power off pressure trending.
  • 0

#2 matlas

matlas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2008 - 17:41

hmmm, takže protokol A300 zase nic. Jakkoli je to pěkná přístroj, budu muset počkat na jiný model. S tímhle přelet do soutěže nepřihásím. :-(
  • 0

#3 marekl

marekl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 883 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2008 - 17:49

A opět je zde dilema, zda riskovat před několikadenním geozájezdem :) Asi to tentokrát nechám až po návratu.
  • 0

#4 onovy

onovy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 107 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2008 - 12:39

tenhle firmware prioritne opravuje Memory full chybu (vetsi mnozstvi zarizeni Oregon uz je v servisech :))).
Pozor, rozbije ale vyskomer, viz garminoregon.wikispaces.com
  • 0

#5 Purino

Purino

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2008 - 16:27

tak tedka testuji novy firmware a zatim dobry. Kesy nahrano neco pres 1800 a pohoda.
  • 0

#6 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2008 - 16:41

Citace

onovy napsal/a:
...Pozor, rozbije ale vyskomer, viz garminoregon.wikispaces.com...

Kde se tam něco takového píše ? Nikde nic nevidím...

Jinak včera jsem s Oregonem a novým firmware absolvoval celodenní cyklovýlet a všechno v pořádku...

EDIT: Tak už jsem to konečně našel. Mně to ale funguje jako před 2.40, tak nevím...
  • 0

#7 Franz

Franz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2008 - 10:04

Citace

matlas napsal/a:
hmmm, takže protokol A300 zase nic.
Jakkoli je to pěkná přístroj, budu muset počkat na jiný model.

S tímhle přelet do soutěže nepřihásím. :-(

A300 není a nebude.. Garmin se k tomu stavi naprosto jasne.

Citace

Garmin napsal/a:
There are no plans to change the
software on the Colorado to communicate with third party applications.
Track data, once archived can be exported in the gpx format and opened
in any compatible software, enabling the unit to be more universal.

Jestli chces prihlasovat prelety, tak dokud se nezmeni postoj v CPP a bude akceptovat pouze podepsane IGC, tak nezbude nez vozit 2 pristroje, nebo si pohrat se SW a opatchovat neco, co umi zpracovat GPX do podepsaneho IGC..
  • 0

#8 Pechy-Tce

Pechy-Tce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 19:25

Tak hlasim odloveno cca 15 kesek s novym firmw.. vse bez zavad :-)
  • 0
PDA HTC TYTN BT Qstarz - BeeLineGPS ; GCZ II OREGON 300 mapa TOPO3 PRO

#9 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 23:00

Mám dotaz, po instalaci firmware 2.40 jsem si všiml, že pokud jsem v místě kde je horší příjem signálu, šipka kompasu se pohybuje v rozmezí cca. 45 - 60 stupňů a občas je otočena obráceně i když odpočet vzdálenosti funguje správně. S verzí 2.30 jsem si takových výkyvů nevšiml. Taky se neustále zobrazuje u kompasu "držte vodorovně" a několikrát se stalo, že i když jsem stál na místě, tak upozornění nezmizelo.
  • 0

#10 malcor

malcor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 6:28

A kalibrace kompasu nepomaha?
  • 0
Přehled bookmarklistů a nejoblíbenějších keší v ČR

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD

#11 Pechy-Tce

Pechy-Tce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 97 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 6:46

To je pravda...ted o tom premyslim a mel jsem taky jednou stav ,ze sipka ukazovala na druhou stranu ,hlasku drzet vodorovne taky casto vidim... Me osobne kalibrace kompasu pomohla;)
  • 0
PDA HTC TYTN BT Qstarz - BeeLineGPS ; GCZ II OREGON 300 mapa TOPO3 PRO

#12 Purino

Purino

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 6:53

Citace

urbanb napsal/a:
Mám dotaz, po instalaci firmware 2.40 jsem si všiml, že pokud jsem v místě kde je horší příjem signálu, šipka kompasu se pohybuje v rozmezí cca. 45 - 60 stupňů a občas je otočena obráceně i když odpočet vzdálenosti funguje správně. S verzí 2.30 jsem si takových výkyvů nevšiml. Taky se neustále zobrazuje u kompasu "držte vodorovně" a několikrát se stalo, že i když jsem stál na místě, tak upozornění nezmizelo.

Tak presne tohle se me stalo vcera, dle mapy jsem se priblizoval k cili, u kompasu se vzdalenost od cile zmensovala, ale sipka na kompase me porad vracela nazpet. Mam take firmware 2,4 a kalibrace kompasu udelana, ale stav se nezmenil.
  • 0

#13 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 11:13

Kalibraci jsem dělal několikrát, ale nepomohlo. Pripadá mi to stejné jako když jsem chodil s GPS BT Navibee a Nokia E61 a Handy Geocaching. V řadě případů se šipka na Nokii chovala stejně, musel jsem vystihnout převládající směr pohybu a jít za ním, bez ohledu kam ukazuje momentálně. Včera jsme dělali 5 keší a u dvou to dopadlo tak, že jsem musel chodit ve zmenšujícím se kruhu, protože kompas ukázal 4 m při přesnosti 9 m a po ujití 2 metrů směrem za šipkou, to najednou bylo 12 m a šipka ukazovala zase úplně jinam.
  • 0

#14 marekl

marekl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 883 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 20:47

Už je venku firmware 2.50: Changes from version 2.40 to version 2.50: Fixed issue with barometric pressure. Fixed issue with tide station data. Fixed issue with elevation over time plot.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama