Colorado 2.54 Beta
Publikováno 02 červenec 2008 - 17:27
Publikováno 02 červenec 2008 - 17:37
Publikováno 02 červenec 2008 - 20:29
Publikováno 03 červenec 2008 - 5:57
Tam se objeví nové chyby poměrně rychle (už teď tam nějaké jsou)
Mufon&Pufon napsal/a:
Navrhuju sem psat vse, co zaclo i prestalo fungovat.
Publikováno 03 červenec 2008 - 9:47
Publikováno 03 červenec 2008 - 10:30
pepe.cz napsal/a:
- ALE JAKO ZÁSÁDNÍ NÍMUS - NEJDOU MI MAZAT JEDNOTLIVÉ TRASOVÉ BODY - po potvrzení že chci opravdu bod smazat Kolouš zkolabuje, vypne se a bod nesmaže
jo tak tohle jsem uz nekde na zahranicnim foru taky cetl. ma jeste nekdo podobnou zkusenost?
Publikováno 03 červenec 2008 - 10:48
Publikováno 03 červenec 2008 - 10:52
Publikováno 03 červenec 2008 - 10:57
Publikováno 03 červenec 2008 - 11:00
StefaCzech napsal/a:
Zkousel jsem v nastaveni sachovat s regulaci podsviceni, ale vysledek stale stejny - na baterky to nesviti naplno. Delam nekde chybu?
myslim ze ne, ze je to vlastnost.
"Given the brightness of the screen when attached to the automotive power adapter I still think that Garmin should give control of the brightness to the user. When the backlight is on full with the DC adapter the screen is very readable in all conditions. You cannot get the screen this bright under battery power."
Publikováno 03 červenec 2008 - 11:15
Publikováno 03 červenec 2008 - 11:21
Dain & Olik napsal/a:
pepe.cz napsal/a:
- ALE JAKO ZÁSÁDNÍ NÍMUS - NEJDOU MI MAZAT JEDNOTLIVÉ TRASOVÉ BODY - po potvrzení že chci opravdu bod smazat Kolouš zkolabuje, vypne se a bod nesmaže
jo tak tohle jsem uz nekde na zahranicnim foru taky cetl. ma jeste nekdo podobnou zkusenost?
Vypadá to, že se Colorado vypne pouze v případě, když se waypoint maže rovnou z mapy, tzn. že se na něj najede z mapy a pak se přes nabídku Volby-Upravit trasový bod-Volby-Smazat trasový bod dostaneš k možnosti ho smazat. Pokud to uděláš, bylo to to poslední, co jsi na displeji viděl.
Mazání ze správce bodů funguje (alespoň u mě) bez problémů.
Publikováno 03 červenec 2008 - 11:37
mlog napsal/a:
Vypadá to, že se Colorado vypne pouze v případě, když se waypoint maže rovnou z mapy, tzn. že se na něj najede z mapy a pak se přes nabídku Volby-Upravit trasový bod-Volby-Smazat trasový bod dostaneš k možnosti ho smazat. Pokud to uděláš, bylo to to poslední, co jsi na displeji viděl.
jj, zrovna jsem sem chtel zkopirovat tohle
Waypoint deletion works when you do it through the waypoint manager but if you do it from the map screen POOF!!! CRASHED UNIT!
Publikováno 03 červenec 2008 - 11:49
StefaCzech napsal/a:
To pepe.cz: Pokud pri provozu na baterie nastavim podsviceni na max. hodnotu a pak teprve pripojim na ext. napajeni, tak se Colorado rozzari jak vanocni stromek. Zkousel jsem v nastaveni sachovat s regulaci podsviceni, ale vysledek stale stejny - na baterky to nesviti naplno. Delam nekde chybu?
Publikováno 03 červenec 2008 - 12:13
mlog napsal/a:
Vypadá to, že se Colorado vypne pouze v případě, když se waypoint maže rovnou z mapy...
Ted si na to kapnul. Tady se to seka i mne. :|
Publikováno 03 červenec 2008 - 12:24
mlog napsal/a:
Tak jsem vyzkoušel mazat ze správce bodů a mám tento poznatek:
- mazání ze správce bodů funguje, ale název bodu NESMÍ ZAČÍNAT NA PÍSMENO S DIAKTRIKOU (konkrétně šlo o bod s názvem ŘECKÝ), zobrazovat šel normálně ale při pokusu o smazání zařízení umřelo. Takže jsem ten bod přejmenoval (stačilo jen změnit Ř) a waypoint šel smazat.
Publikováno 03 červenec 2008 - 13:59
Publikováno 03 červenec 2008 - 14:34
alicek napsal/a:
Největší výhoda je, že lze měnit nastavení kompasu pro každý profil jinak. Tj. v autě vypnut, při gecachingu zapnut.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů