Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#181 huncut

huncut

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2009 - 20:04

sHpy00n dobry napad :)
  • 0

#182 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 19:30

Takže oficiální uvolnění 2.1 proběhlo dnes odpoledne, uživatelé budou upozorněni trochu později, takže kdo chcete, můžete začít už testovat, než se na to všichni vrhnou... Už posledních několik dní testuji a je to stabilní (aspoň u mě na iPAQu). Mám nahlášených několik dalších vylepšení, které se budou ještě zapracovávat, ale většina toho, co mě za poslední týden zlobilo, nebo co mi přišlo, že by se dalo vylepšit, to Stuart opravil nebo zapracoval, takže můj pocit z této verze je velmi dobrý.
  • 0

#183 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 20:48

mohl bych poprosit o nejaky odkaz kde ho stahnu? na handango, prez ktere jsem ho platil mi pisou (asi, neumim anglicky), ze mam update hledat na http://www.navstation.co.uk/geoscout/. zkousel jsme to ve trech prohlizecich a stranka vzdycky jen problikne a ztrati se.
  • 0

#184 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 20:49

http://eastlands.dyn...org/default.htm
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#185 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 20:53

asi jsem uplne tupej. chce to po mne registraci. k cemu jako? vzdyt jsem se registroval na handango kdyz jsem platil!
  • 0

#186 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 20:55

Handago neznám, já platil přímo přes tyhle stránky. Zkus jméno, pod kterým máš GS zaregistrovaný a registrační kód.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#187 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 21:00

vybiral jsem ze dvou moznosti. zaplatit 40, nebo 26 dolacu. pochopitelne zvitezilo 26 na handangu.

tohle jsem si jeste tak nejak prelozil v googlu, ale dal jsem v pytli

Dear Vlasta,

Thank you for your order! Your Order Reference Number is cenzůra. Please save this email for your records, as it contains important purchase and software activation information. If you need assistance, please see below.

Product Quantity Price Registration Key
Woodpecker GeoScout 2
1 £26.00 cenzůra
Once you have downloaded and installed your software, you will be prompted to enter the registration key above in order to unlock the full version of the software.
Developer of Woodpecker GeoScout 2: Please check www.navstation.co.uk/geoscout for updates and latest news.

• 0

#188 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 21:01

LudekV napsal/a:
Handago neznám, já platil přímo přes tyhle stránky. Zkus jméno, pod kterým máš GS zaregistrovaný a registrační kód.

Please correct the following error(s):

* User details are invalid. Please try again.
  • 0

#189 Jephy

Jephy

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 21:49

Taky se nemůžu na stránky zalogovat. Asi je to rozbitý...:)
  • 0

#190 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 22:05

Teda mě stránky fungují bez problému. Pokud už jste měli kód pro verzi 2.x, tak ten se nemění, kód pro 1.x použít nejde. Instalace jde stáhnout bez přihlášení a pokud se chcete přihlásit tak mám dojem, že jméno je iniciálně váš email.
  • 0

#191 Jephy

Jephy

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2009 - 22:15

Stáhnout jde jenom upgrade, cab a exe chtějí registraci. Nevím co dělám špatně, zadávám mail a reg. číslo. Ráno to ještě zkusím :)
  • 0

#192 hajass

hajass

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 33 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 6:24

Teď jsem to stahnul bez problémů, tak jsem na to zvědavej, jak se to bude chovat :)
  • 0

#193 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:29

Ja se ktomu taky nemuzu prokousat, prihlasim se vsechno ok a kdyz to chci stahnout tak mi to napise ze se musim prihlasit !!!!
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#194 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:33

Mám dojem, že někdo psal, že Opera nebo FireFox zlobí, zkus IE...
  • 0

#195 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:35

Kdyby to zlobilo, tak CAB můžu poslat mailem, ale jen ve výjimečných případech, nechci to posílat všem uživatelům :o
  • 0

#196 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:40

No, tak jsem stáhla novou verzi, nainstalovala, převedla se mi db (to bylo nervů a času...) a pak první dojem - pomalý jak slimák :( A přímo z keše zmizla záložka map, takže se nemůžu rovnou kouknout kde keš je :( Jedině zas přes to hlavní zobrazení a zvolit mapu - moc ukonů navic -> dalsi zdrzování a čekání... Jako plus se mi líbí názornější odlišení keší na mapě (šedá ikonka). Nevím teda kde je problém s tou rychlostí, ale tohle je pro mě neunosně pomalé, nepoužitelné :/ Pro info mám ASUS P750 (PXA270 520 Mhz, 64 MB Ram / 256 MB Rom) A ještě dotaz - jakou mám nastavit adresu custom map, když chci třeba turistickou mapu z mapy.cz? :)
  • 0

#197 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:45

Zdroj map viz
http://www.geocachin...942#post_132942

Jinak rychlost mi přijde normální, to ovládání se mi taky nelíbí. Kromě mapy mi vadí i návrat na seznam keší, v obou případech je jeden zbytečný klik navíc.
  • 0

#198 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:50

miroslav_turek napsal/a:
Mám dojem, že někdo psal, že Opera nebo FireFox zlobí, zkus IE...

Jo to uz vim z drivejska ze me to jede jen v IE :o((( Stejne nic nepomaha. Zkusim to vecer doma z jineho compu, ikdyz nevim nevim kdyz ctu reakce jestli budu instalovat :o(((

Jen se zeptam je v tehle verzi konecne vyreseno ukladani prosle trasy ??? To je vec ktera me na GS hodne mrzela.
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#199 Jephy

Jephy

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:50

To je zajímavé, já naopak pozoruji mírné zrychlení oproti starším verzím (HTC Herald 200Mhz, 22 MB). Zmizení záložky mapy se mi také ani trochu nelíbí.
  • 0

#200 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2009 - 8:53

Co se týče rychlosti, tak já žádné zpomalení nepozoruju a co se týče obládání, tak no toto téma se Stuartem vedu od začátku debatu a navrhl jsem mu pár vylepšení, které by to měly zrychlit (nějaký rychlý proklik). V každém případě v jednom má Stuart pravdu, dejte tomu čas a za týden vám to ani nepříjde. Dále doporučuji dát Stuartovi najevo, že ten druhý klik navíc Vám vadí, protože zatím jsme jen dva, kteří se mu ozvali, ale pokud to bude dvacet lidí, tak to bude brát víc vážně.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama