Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#241 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 10:00

Dámsi napsal/a:
Čau, poradí mi někdo jak zvětšit to písmo v listingu?

Podržím stylus, otevře se mi menu a v něm je Increase Font (verze 2.1)
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#242 b7

b7

b7

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 10:07

Bolek_CZ napsal/a:
přímo na jeho stránkách je odkaz na platbu přes paypal, taky jsem to tak dělal http://eastlands.dyndns.org/ (přímej link http://eastlands.dyn...t/Purchase.aspx )

takze fakt od nich? moc duvery ten link na instalacku nevzbuzuje

http://eastlands.dyn...out/default.htm
  • 0

#243 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 10:13

Neboj, já taky platil přímo tam. Instalačku si můžeš stáhnout hned, kupuješ jen registrační číslo.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#244 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 10:49

Tak to bylo tou databází, s novou to jelo v pohodě, tak jsem ještě zkusila nahrát znovu tu starou a dát "shrink database" a už zase jdou přidávat waypointy :)
  • 0

#245 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2009 - 13:57

Dámsi: v kontextovém menu listingu lze zvětšit písmo v listingu. Klikni a podrž... Aha, už to někdo psal...
  • 0

#246 DÁMSI-16534

DÁMSI-16534

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 16:39

jj, už jsem dostal odpověď, ale díky oběma ;)
... a aby toho nebylo málo, ještě bych poprosil o jednu radu.
Nějak si nedovedu přeložit v nastavení toto:
Initialise 'Multi' to Not-Started
Díky za odp.:)
  • 0

#247 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 16:54

To je tam na moji žádost. Jedná se o to, že mysterky jsou ukládány jako not started a když existuje Final WPT, změni se na ready to find. Tak podle statusu můžeš lehce filtrovat pryč mysterky, které nejsou vyřešené. Multi jsou normálně importovány už ve statusu Ready to find, ale někdo by mohl chtít nově natažené multi nechat jako not started aby rozlišil multiny, které už začal ale ještě neukončil od keší které ještě nejsou začnuté. Původně jsem chtěl pro Multi nový specifický status a toto je kompromis. Prostě se status nově načtené multi může ovlivňovat tímto nastavením. Pokud volba není zaškrtnutá, je nová multi ready to find, když se volba zaškrtne je not started.
  • 0

#248 DÁMSI-16534

DÁMSI-16534

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 17:50

Supr tím se mi vysvětli i význam statusů. To je celkem zajímavý řešení včetně těch multin, i když u nich zatím nechám volbu nezaškrtlou tedy imp ve stusu Ready. Ještě se zeptám, používate volbu ,,oznamování o blížících se keší,,? (cache notification) Trchu mě nevyhovuje u volby ,,Cache list,, nemožnost zadat hodnotu v metrech (min.1km). Pokud třeba lovim multinu, rád bych byl upzorněn na to že třeba 250m od některého z waypointů jsou jiné keše. Ano je tam sice volba (cache details v metrech) ale ta mi vyhodí vždy jen nejbližší keš a o ostatních se nedovím. Je na to nějakej fígl nebo to nejde.Díky za vyčerpávající informace ;)
  • 0

#249 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 17:57

Ta první volba je jen upozornění, že se blížíš ke zvolené keši (se kterou zrovna pracuješ), takže pokud by byla jiná keš blíž, nic by se nemělo oznamovat. Ta druhá volba už pracuje s celým seznamem, ale tam to skutečně nejde na metry. Já ani jedno nepoužívám, jen ze začátku jsem si s tím hrál, ale momentálně to mám vyplé, takže fígl neznám... Zajímavé je hlavně to, proč tu druhou volbu Stuart vymyslel. Bylo to, když lovil na nějakých obrovských pláních, kde mezi kešema byly stovky kilometrů a tak jak jel celý den, Chtěl upozornění, že už se blíží... Na našich podmínkách, kde je co pár metrů nějaká keš to tudíž moc nevyhovuje...
  • 0

#250 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 18:37

Najde se někdo další, komu by vyhovoval export keší z Geoscouta jako .kml soubor pro iGO8 ? (je tam jen export GPX a pak pro TomToma) zatím jsem to zkoušel do Garmin XT, ale ten je strašně nepřehladný a s TOPO mapami pro autonavigaci špatně použitelný, navíc má nepřehledný seznam vlastních bodů, i když se použije filtr stejně z kořene odfiltrované nezmizí, při větším počtu keší se pak dost blbě hledá. iGO je v tomto user friendly.
  • 0

#251 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 18:49

Já používám iGO, ale neexportuju to z GeoSocuta, ale mám seznam všech keší z kešmapy. Nicméně pokud by to šlo, budu taky rád...
  • 0

#252 majky-16772

majky-16772

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 19:23

vetrnik_cr napsal/a:
...export keší jako .kml soubor pro iGO8....

Používám MoZiGo, talé super ;)
  • 0

#253 PatPlusMat

PatPlusMat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2009 - 23:11

Tak po testech jsem rozhodnut GeoScouta zakoupit. Jen ještě jedna věc mi nejde a to "shrink database", hlásí mi to "You need to install SQL Compact ...". Nechápu přeci ten byl součástí isnstalace a bez něj by GS nechodil?
  • 0

#254 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2009 - 0:35

Je to i v návodu, M$ má pro databázi dvě samostatné instalace, jedna pro použití a jedna pro darabázové nástroje jako třeba ten shrink. Prostě nainstaluj i to co ti to píše...
  • 0

#255 PatPlusMat

PatPlusMat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2009 - 9:34

Díky dostal jsem se o krok dále, nevíš co s hláškou "nespecifikovaný problém" při komprimaci databáze ;)
  • 0

#256 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2009 - 18:46

Zkouším verzi 2.1.0.3 a ikonky na úvodní obrazovce "View" a i všechny ikonky keší na mapě se mi zobrazují s černým pozadím (okraje ikonek, které mají být transparentní). Mám poměrně starý stroj iPAQ H3970 s WinCE 4.20.1081 (2003SE). Nemá někdo podobný kosmetický problém? Díky.
  • 0

#257 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2009 - 19:00

2 Subi: To už se tu jednou řešilo a skončilo to myslím tím že to je kvůli těm Win 2003...takže s tím asi nic nepujde udělat :|
  • 0

#258 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2009 - 19:32

Díky, myslel jsem si :( To abych snad koupil něco novějšího, ale když ono pořád nic o moc lepšího není :|
  • 0

#259 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2009 - 19:51

Koukni na aukro, za pár šupů se dá sehnat hodně zajímavých věcí ;)
  • 0

#260 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2009 - 17:09

Ještě jedna věc. V mapě je možné přidat podržením stylusu nový WP, ale po odchodu z mapy se nikam neuloží a to ani do aktuální keše k waypointům. Co dělám špatně? nebo to není ještě dořešeno?
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama