Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#261 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2009 - 17:18

Mě to funguje, jen mám dojem, že kdysi jsem nevyplnil jméno a potom jsem wpt neviděl, dokud jsem neotevřel jinou keš a nevrátil se zpět, nebo dokud jsem nevypl a znovu nezapl GeoScota. Nejsem si úplně jistý.
  • 0

#262 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2009 - 19:06

Me se uloží k aktuální keši.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#263 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2009 - 14:11

Ještě mě napadlo v seznamu keší barevně odlišit název keše dle statusu Ready to find, started. Tzn. Nedodělané rozpracované. Aby se odlišily od těch, na kterých se nezačalo pracovat. A to mystery a multi. Ve verzi 2.0 byly červeně. V této se červeně zbarví jen status not find.
  • 0

#264 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2009 - 16:27

To už jsem Stuartovi psal, dokonce jsem posílal seznam default barev. Suart to přidal do nějakého již existujícího issue...
  • 0

#265 DÁMSI-16534

DÁMSI-16534

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 15:45

2 Miroslav_Turek:
Ještě bych se chtěl optat u strýho GS ver. 1.5 mělo zelené kolečko pod seznamem keší funkci obnovení seznau včetně vzdálenosi jednotlivých keší od aktuálních souřadnic.Teď to pouze obnový status keše atd. ale vzdálenost se nemění.Musim překliknout na kartu filtru a dát akualizovat tem anebo zaškrtnout volbu ,,Auto refresh position from GPS,,.
Ta to sice dělá automaticky ale dost pomalu cca po 50sec.
Nedá se někde nastavit rychlejší obnova?Vložený obrázek
  • 0

#266 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2009 - 15:51

Napiš to prosím Staurtovi do IssueTrackeru nebo do google diskuse. To vypadá na chybku... Možná by se to dalo udělat pomocí kontextového menu, kde je funkce pro reset vzdálenosti dle aktuální pozice.
  • 0

#267 Jephy

Jephy

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 8:35

Nebylo by od věci, kdyby se na úvodní stránce místo Cache Details zobrazoval jenom název té cache.
  • 0

#268 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 9:09

No není špatný nápad, napiš to prosím do issuetrackeru.
  • 0

#269 Jephy

Jephy

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 9:50

Rád bych, ale nedaří se mi přihlásit. Má se zadávat email a číslo, ne?
  • 0

#270 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 9:55

Kdyžtak napiš email Stuartovi, že se nemůžeš přihlásit a co tam zadáváš na support@navstation.co.uk.
  • 0

#271 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2009 - 10:01

Jephy napsal/a:
Rád bych, ale nedaří se mi přihlásit. Má se zadávat email a číslo, ne?

Ne, zadává se email a heslo, pokud jsi ho zapomněl nebo si nejsi jistý, zkus tlačítko Forgotton password.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#272 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 16:45

Dnes ráno jsem si stáhnul GeoScouta a naiportoval do něj 500 kešek z PQ. Některé kešky, které jsou evidentně mystery se mi zobrazí ikonami jako tradiční a nedá se to nikde změnit. Jo a kešky, které jsem už našel se mi nezobrazují jako nalezené. :( Další otázka, ty mapy co se mi zobrazují se stahují on-line přes internet, to se mi mobil připojuje k síti? Nerad bych stahoval data, je to sice můj mobil, ale se služební simkou.
  • 0

#273 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 20:45

1. Ten problém s PQ daty mám dojem už je nahlášený a v příští verzi bude upravený, koukni na issuetracker. 2. Nalezené keše lze rozeznat jen tak, že u nich je tvůj log, jinak to GeoScout nedokáže poznat. Pokud se keše stahují z webu, pozná se to ze seznamu keší, ale v PQ to asi nikde není poznat. Pokud to jde rozeznat, tak to prosím napiš Stuartovi, aby to dodělal. 3. Jo mapy se stahují z netu, ale jakmile jednou mapu stáhneš, už se používá ta stažená, takže pokud si doma nastahuješ mapy, můžeš je používat. Jestli se nepletu, tak když není zprovozněno datové spojení, tak kvůli mapám se GeoScout sám k netu nepřípojí.
  • 0

#274 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 20:48

Mně se sám na WM 6.1 připojuje k netu když najedu na mapu co není stažená.
  • 0

#275 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 21:03

Taky mám 6.1 a kvůki mapě se mi spojení neotevře. Pokud ale spjení už je otevřené, mapy se z netu stáhnou. Co máš u ikonky se sílou telefoního signálu? Pokud je tam anténka a GeoScout se připojuje, začnou tam běhat šipečky a potom se nad čárama objeví malé pismenko E nebo G. Když už tam ale to E nebo G je, znamená to, že mobil má již otevžený datový kanál a potom ho hned i využije.
  • 0

#276 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 21:04

Stahování map jsem se STuartem řešil, funguje to tak, že při startu se GS podívá, zda má PDA přidělenou platnou IP adresu a pokud ano, zkouší se připojovat na net. Pokud IP adresu nemá, jede čistě off-line.
Moje PDA si po odpojení z ActiveSync nebo vypnutí wi-fi IP adresu nechává a to pak dělá potíže. Pomůže soft reset (brrr) nebo utilitka vxIPConfig.
  • 0

#277 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2009 - 21:12

Tak to je potom jasné, proč se mi nepřipojuje. Narmálně jsem připojený pořád a tyto problmy jsem měl právě po soft resetu (výměna bateky).
  • 0

#278 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 21:11

Nedalo by se k tomu nalezení ukládat rovnou i čas? Když jsem se teď vrátil domů a chci si kešky zalogovat, tak si nechám zobrazit dnes nalezené, ale nevím v jakém pořadí jsem je navštívil. to mirek turek: kam do issuetracker se mám podívat??
  • 0

#279 NiHa58

NiHa58

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2009 - 22:05

Pokousim se stahnout novou verzi programu ale nemohu se prihlasit na stranky programu . Jde vam se prihlasit nebo je chyba u me? dik za info
  • 0

#280 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2009 - 19:56

Or_Mi
Issuetracker najdeš na stránce http://eastlands.dyn...org/default.htm vpravo nahoře (je vyžadováno přihlášení).

Pokud jde o čas, já si ho tam píšu ručně, ale automatika by potěšila. Požadavek na to už v Issuetrackeru je.

JirkaPiha
Stránky nějakou dobu skutečně nejely, teď už to vypadá OK.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama