Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#301 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2009 - 6:15

Díval jsem se na to a Custom Maps v menu mám.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#302 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2009 - 7:48

Jenom pro pořádek uvádím: GS 2.1.1.0 iPAQ H3970 WinCE 4.20.1081 (SE2003) Settings/Maps: - Virtual Earth Map/Satellite/Hybrid - Google Earth Map/Satelite/Terrain - Open Street Map - Custom Map Map/Tools/Map tile source: - Virtual Earth Map/Satellite/Hybrid - Google Earth Map/Satelite/Terrain - Open Street Map Menu se zobrazuje úplně od dolní hrany displeje (na rozdíl od ostatních, které se zobrazují od hrany spodního stavového řádku), tak je možné že si to nějak nerozumí s mým strojem a rozlišením.
  • 0

#303 Jephy

Jephy

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2009 - 9:05

Narazil jsem na problém s importem keše GC1C02A. GS vyhodí chybovou hlášku, která podle všeho souvisí s velikostí keše (Other). Je to problém jenom u mě?
  • 0

#304 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2009 - 10:53

Já jsem ji z webu naimportoval bez problémů.
  • 0

#305 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2009 - 8:35

nejsem schopen vyhledat kese v mem okoli... jinak mne vsechno funguje jak ma ale nevim kde delam chybu ze mne to nenajde zadne okolni kese :-(
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#306 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2009 - 21:10

Používá někdo GS na WM 6.5 (HTC Touch HD) ? Mě to po instalaci a prvním spuštění píše při zakládání nové databáze tuto chybu: Unable to load database components. Pleas ensure that you have the correct SQL Server Compact components installed for your device from www.navstation.co.uk. Sql Server Compact Edition 3.5 mám samozřejmě nainstalovaný a .NET Compact Framework version 3.5 taky. Následně jsem flashnul ROMku na WM6.1 a GS jsem nainstaloval na první pokus. Prázdnou databázi vytvořil sám aniž by vyběhla jakákoliv hláška. Nesetkal se někdo s podobnou chybou? Díky.
  • 0

#307 sobul

sobul

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2009 - 22:27

MAO napsal/a:
nejsem schopen vyhledat kese v mem okoli... jinak mne vsechno funguje jak ma ale nevim kde delam chybu ze mne to nenajde zadne okolni kese :-(

Mám úplně stejný problém na Touch PRO 2. Cache najdu jedině přes její kódové jméno, což je v terénu naprosto k ničemu. Přidá se někdo s radou jak nato?:-)
  • 0

#308 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2009 - 22:56

Jediné co mě napadá je překontrolovat filtr, kdysi jsem neměl vyplněný terén a obtížnost a nic se nenašlo...
  • 0

#309 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 9:08

Subi napsal/a:
Používá někdo GS na WM 6.5 (HTC Touch HD) ?
Mě to po instalaci a prvním spuštění píše při zakládání nové databáze tuto chybu:

Unable to load database components. Pleas ensure that you have the correct SQL Server Compact components installed for your device from www.navstation.co.uk.

Sql Server Compact Edition 3.5 mám samozřejmě nainstalovaný a .NET Compact Framework version 3.5 taky.

Následně jsem flashnul ROMku na WM6.1 a GS jsem nainstaloval na první pokus. Prázdnou databázi vytvořil sám aniž by vyběhla jakákoliv hláška.

Nesetkal se někdo s podobnou chybou?
Díky.

Měl jsem podobný problém na wm 6.1. Pomohlo až stáhnout SQL databázi z webu navstation.co.uk. ;-)

miroslav_turek napsal/a:
Jediné co mě napadá je překontrolovat filtr, kdysi jsem neměl vyplněný terén a obtížnost a nic se nenašlo...

To mám všechno na 5 ale vyhledávání prostě nazačne, mě osobně tam chybí něco jako talčítko začít vyhledávání :-) tak nevim jak začít vyhledávat. Jen tím že vyplním že chci třeba tradiční keše a pak to samo začne hledat?
  • 0

#310 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 9:31

Vyplníš filtr a přepneš na záložku Results. Tím se ti vyhledají keše podle právě nastaveného filtru.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#311 sobul

sobul

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 9:33

Myslím, že jsem taky vyzkoušel všechno možné vč. terénu. Já tam pro změnu tlačítko na spuštění hledání mám, hledání i jakoby začne ale po chvilce napíše 0 keší nalezeno. A naprosto nezávisle na nastavení okruhu km hledání atd. Nechápu...
  • 0

#312 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 9:38

Aha, přehlédl jsem, že je řeč o importu. S tím jsem taky problém neměl, jen je nutné mít aktivní a funkční připojení k internetu a v nastavení zadané jméno a heslo na geocaching.com (a stránky musejí být dostupné).
  • 0

#313 sobul

sobul

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 12:13

Pravě že to všechno mám a navíc by nebylo možné stáhnout kešku podle jejícho identifikátoru. Takže spíš než v připojení bude problém někde v softíku. Třeba se najde někdo, kdo to řešil a vyřešil:)
  • 0

#314 sobul

sobul

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 12:56

Tak jsem to vyřešil sám:-) Odinstalace, čištění adresáře a nová instalace. Vše jede napoprvé...
  • 0

#315 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 13:28

hned večír až přijdu z práce tak to taky zkusím.
  • 0

#316 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 13:51

Cache Import:
Mě to teď taky nešlo - pořád 0 imported. Pořád to psalo nějakou chybu a že mám nainstalovat NETCFv35.Messages.EN.wm.cab abych se vůbec dověděl co je to za chybu.
Tak jsem ho posháněl, nainstaloval a při dalším pokusu už to šlo, ale obávám se, že to tím nebylo, spíš jen náhoda.
  • 0

#317 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 14:07

Cache Search
Důležitá věc! Asi to bude někde napsáno a objevil jsem Ameriku, ale u filtru keší a výběru parametru [Záložka "Filter other"] nesmí být zaškrtnut parametr "Disabled" nebo "Archived", protože zřejmě tyto dva fungují opačně a tedy pokud je zaškrtnete zobrazí se pouze archivované a disablovane keše, pokud tedy vůbec nějaké v databázi budou. Buď musí být odškrtnuto a nebo jenom s tou průhlednou fajfkou.
Možná to mohl být tvůj (sobul) problém ;)
  • 0

#318 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 14:09

To může být problém. Neřekl bych, že fungují opačně - zaškrtnuto znamená, že chci disablované resp. archivované, tj. logika je stejná jako u ostatních.
  • 0

#319 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 14:17

Možná ji v tom jenom nemůžu najít (tu logiku), protože u ostatních když zaškrtnu, tak to znamená že mi to zobrazí nalezené i nenalezené, ale tady to funguje opačně, totiž zobrazí to jenom disablované a ty ostatní i když jsou zaškrtnuté tak už ne. Jinými slovy prvních pět voleb funguje s operátorem "OR" a poslední dvě k nim s operátorem "AND",pokud jsou s plnou fajfkou a s "OR" pokud jsou s tou průhlednou fajfkou. možná to je ještě trochu jinak, tak moc jsem to zase netestoval, ale rozhodně je nemůžeš mít zafajfknutý jako ty ostatní, to by to našlo kulový :(
  • 0

#320 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2009 - 14:29

Už ti rozumím. Já to chápu tak, že těch prvních 5 dvoustavových tvoří jednu skupinu, pro kterou platí (jak píšeš) OR a poslední dvě třístavová zaškrtávátka jsou jakoby další dvě skupiny. Jinými slovy prvních pět je pro detailní výběr živých keší, další pro disablované a archivované. Mezi nimi je AND. Průhledná fajfka znamená, že na hodnotě nezáleží, takže AND cokoli ( Not Started OR Started OR Ready OR Not Found OR Found ) AND Disabled AND Archived
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama