Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#321 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 14:35

Tak jsem našel poznámku v manuálu (je to přesně jak píšeš): Note that the Disabled and Archived checkboxes have three states:  Checked to only include matching caches  Unchecked to exclude matching caches  Indeterminate (greyed out) bypass filter on this status Poslední dvě vlastnosti (disabled, archived) totiž mohou být u keší zároveň s ostatními vlastnostmi (nalezené, nenalezené atd...) Tedy z toho důvodu mají tři stavy. - zaškrtnuto - zobrazí pouze keše s touto vlastností - nezaškrtnuto - zobrazí pouze keše, které tuto vlastnost nemají - neurčeno - zobrazí keše bez ohledu na tuto vlastnost
  • 0

#322 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 15:36

Jinak co se týče nažítání keší z internetu, tak známý problém je s malým timeoutem v nastavení. Je tam 30s, doporučuju dát 120s.
  • 0

#323 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 20:16

sobul napsal/a:
Tak jsem to vyřešil sám:-) Odinstalace, čištění adresáře a nová instalace. Vše jede napoprvé...

Tak jsem to taky zkusil, ale vysledek se nedostavil. Stale mi to nic nenajde. :-( Zacinam byt vcelku zoufaly protoze mi prijde ze porad neco delam ja spatne :-\
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#324 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 20:22

nasnímej obrazovky z celého postupu, dejje někam na net a pošli mi link, mrknu na to.
  • 0

#325 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 20:39

Nastaveni:Vložený obrázek

Filter (position):Vložený obrázek

Filter (other):Vložený obrázek

Vysledek:Vložený obrázek
  • 0

#326 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 20:44

a jak to vypadá s konkrétním kódem?
  • 0

#327 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 20:55

kodem? jakym kodem? ja doufam ze se tady bavime o tom ze ten prgoram najde kese u urcitem okoli ikdyz ja neznam kody kesi...
  • 0

#328 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 20:59

Aha, tak to psal někdo jiný... a jaké keše máš načtené, nejsou mimo ty souřadnice?
  • 0

#329 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 21:15

no tak to si porad nerozumime. situace: jedu do brna na zkousky a najednou mam 2 hodiny casu... tak se chci podivat jestli v mem okoli (do 5 km) nejsou nejake kese. nemam je ani ulozeny v programu ani neznam jejich GC kody. dokaze je nejak tento program nacist?
  • 0

#330 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 21:21

RTFM, pravděpodobně je musíš nejdřív načíst do databáze. V hlavním menu je takové žluté tlačítko s textem Cache Import... A já myslel, že je v programu chyba...
  • 0

#331 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 21:50

aaa opravdu jsem si mel precist ten za*ra*y manual... jsem za hlupaka moc se omlouvam.
  • 0

#332 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 21:54

V pokodě, já byl minulý týden za většího a navíc v práci, holt není každý den posvícení...
  • 0

#333 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 24 June 2009 - 22:22

ted uz jenom posledni dotaz. ve slozce "Recent Caches" se mi ukaze vzdy jen 11 kesi ikdyz jich mam nactenych vic. vim ze ve filtru si je muzu najit a aktivovat aby se dostali i sem ale furt jich tam bude jen 11. je nejaky reseni tohoto problemu?
  • 0

#334 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2009 - 0:13

Ve složce "Recent Caches" se zobrazují keše, které jsi naposledy zobrazil. Je jich zřejmě jedenáct plus "Back", protože se to tak akorát vejde na běžnou obrazovku PPC. Stré se ztrácí a zobrazuje se vždy posledních 11 kousků. Zdá se mi to takto rozumné.
  • 0

#335 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2009 - 6:45

Nevite jestli se da nejakym zpusobem pri zadani noveho Waypointu zadat souradnice ve formatu dd.ddd (decimal degrees)??? Me to proste nejde, i kdyz v Settings na karte Position zvolim souradnice ve formatu dd.ddd tak mi to porad nejde a bere mi to jen souradnice ve formatu dd mm.mm
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#336 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2009 - 7:03

Stačí si přečíst první řádek: Display format (entry always dd mm.mmm) čili Formát zobrazení (vstup vždy dd mm.mmm)
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#337 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2009 - 7:04

já si prostě to za destinnou tečkou vynásobím šedesáti a neřeším to. Takových případů, kdy mám souřadnice v tomto formátu je dost málo...
  • 0

#338 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2009 - 7:11

LudekV - No dobre, toho jsem si samozrejme vsiml, ale k cemu je tam pak ten vyber ostatnich formatu? Cili vlastne v tom Waypointu to nejde jinak nez dd mm.mm miroslav_turek - no taky moznost no :-) Me to tak nejak netrapi, ale spis me slo o to, jestli delam nejakou chybu, nebo jestli to opravdu nejde.
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#339 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2009 - 7:20

Je to jen zobrazovací formát a pro zadávání je tam konvertor (ta ozobená kolečka vedle souřadnic), bohužel zrovna ty dva nejběžnější formáty jsou jen pro konverzi do nich, takže Ti to zase nepomůže. Jak jsem říkal, potřebuju to jen jednou za sto let a v tom případě použiju kalkulačku (na PDAčku) a je to otázka tří sekund, než si to převedu...
  • 0

#340 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 25 June 2009 - 7:54

Jj, je to presne jak pises, clovek se s tim setka malokdy, ted jsem to mel na jedne multine kde byl v listingu prave tenhle format,ale jinak to nepamatuju, ze bych to nekdy potreboval.A navic pouzivam jeste Richesse kde tenhle format zadavat jde, ale chtel jsem proste vedet jestli to jde nabo jestli je problem mezi "klavesnici a zidli" :-) :-)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama