Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#381 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2009 - 23:05

pro me je to predevsim zabava takze zadna ztrata casu :
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#382 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2009 - 23:13

to Verenae: No, ale když to máš zaplacené, tak proč tady řešíte blbosti, které se vás nemůžou týkat, když vám to jde bez problémů jednoduchou cestou, proč místo toho nekeškujete, to nechápu jak někdo může mít tolik času. :D
  • 0

#383 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2009 - 3:54

ono totiž nefungovalo ani logování, prostě nic co vyžadovalo autorizaci. Navíc pomocí PQ nemáš stažené obrázky-třeba fotohinty a podobně a pokud jsi v terénu, je občas při problémech dobré stáhnout čerstvé logy, nebo popis pro TB. Takže PM to skutečně neřeší. No a samezřejmě mě to baví...
  • 0

#384 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2009 - 7:36

Or_Mi - kdyz si myslis, ze ztracime cas timto tematem tak proc si to vubec ctes a pises sem? My tu alespon neco resime, ale tvoje posledni dva prispevky maji nulovou hodnotu.Promin, ze to tak pisu, ale proste tvoji reakci nechapu, tady na GC.cz je mraky temat, ktere resi podobne veci, podobne programky jak pro PC tak pro jina zarizerni, vzdyt o tom preci to cele forum je nee? A pro me tedy nez ztahovat jak ty pises 2500 kesek pres PQ tak si radeji na tri kliknuti v PDAcku ztahnu behem par minut kesky treba v okoli 5km kde zrovna jsem a nic vic nepotrebuji.Rychle a pohodlne, nepotrebuji uz nic vic, vse je pekne ztazene vcetne map. Ale nic ve zlem, to me to jen tak trochu ta tvoje reakce prekvapila ;););););)
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#385 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2009 - 19:38

Všem vám moc děkuji, že zde trávíte tolik času a řešíte problémy, protože mě jste tím ten čas zase ohromě ušetřili. GS se mi moc líbí a toto téma mi ušetřilo spusty času, když jsem s ním začínal (což je vlastně pořád) :) Díky moc!
  • 0

#386 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2009 - 12:21

Myslel jsem tím, že řešíte věci, které se dají vyřešit jednodušeji. :) No, ale teď opravdu nejde třeba nálezy zalogovat rovnou z terénu, hlásí to chybu. Stahovat nové logy jde, když nemůžu najít, tak se mrknu jestli jí někdo nedávno našel či není disablovaná, ale to logování teď nejde. Ale jak jsem se dočetl výše, ten Stuart je teď na dovolené, tak mu dopřejme odpočinek, až se vrátí, určitě to pak předělá. :)
  • 0

#387 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2009 - 13:34

Ale ono to už je opravené, jen musíš stáhnou opravu z jiného místa. Link je o několik příspěvků dřív...
  • 0

#388 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2009 - 20:11

Tak už se mi podařil GS nainstalovat bez potíží i na WM6.5. HTC Touch HD, ROM "Miri_WM65_21820_V20.1_Premium_WITHOUT_Manila"
  • 0

LG G3 + a:Drake

#389 swamper_cz

swamper_cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 14:15

Caute, GeoScouta pouzivam uz od verze 1.3 a uz bez nej nedam ani ranu. Momentalne jsem presel na verzi 2.1.1. Vsechno funguje skvele, akorat mam problem s odeslanim logu. Vzdy kdyz se snazim ho odeslat na web (at hned nebo pozdeji), tak se mi vrati chybova hlaska a log se neposle. Setkal jste se s tim nekdo?
  • 0

#390 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 14:32

Přečti si toto vlákno pár příspěvků zpět, zejména:

Přidán 26.06.2009 17:58
Tak už je opravena i ta chyba s přepínáním map:
http://geoscout.goog...out_2.1.1.2.zip
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#391 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 14:33

Geoscout 2113 nejde spustit hlásí neregistrovaná aplikace. Stalo se po připojení k netu. Nejde ani do tabulky pro vyplnění reg. Čísla. Nevi někdo co s tím? Zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat. Díky za radu. Klidně i na mail Vetrnik@gmail.com
  • 0

#392 swamper_cz

swamper_cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 14:50

LudekV napsal/a:
Přečti si toto vlákno pár příspěvků zpět, zejména:

Přidán 26.06.2009 17:58
Tak už je opravena i ta chyba s přepínáním map:
http://geoscout.goog...out_2.1.1.2.zip

Aha, prispevky jsem cetl, ale kdyz se tam psalo o prepinani map, tak me nedoslo, ze by to mohlo mit souvislost. Díky za pomoc.
  • 0

#393 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 19:20

Nevydržel jsem a resetoval jsem PDA a instalace načisto, zatím chodí.

ALE !!!!
zkouším naimportovat keš kde není určena velikost (ani micro až large) nejde naimportovat, hlásí chybu SQL, jak už se tu psalo. GPX soubor taky ne, Obešel jsem to tak, že jsem GPX soubor otevřel v notepadu a našel řetězec "Not Chosen" a ten nahradil "Small" pak už to GeoScout vzal.
Asi by to chtělo, aby Stuart tohle nějak ošetřil, zdá se, že takových keší je víc....
prosím, kdo umí lépe english, než já, zkuste mu to vysvětlit.
  • 0

#394 doginka

doginka

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2009 - 19:51

Stuart to vi, na http://groups.google...399a31294b17f87 je reseni Stahni tady http://groups.google.../geoscout/files skript Size_Unknown.sql, a pres \View\Tools\SQL Script ho spust. Pak uz by to melo fungovat. (MInimalne me to pomohlo:)).
  • 0

#395 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 02 červenec 2009 - 14:07

doginka napsal/a:
Stuart to vi, na http://groups.google...399a31294b17f87 je reseni

Stahni tady http://groups.google.../geoscout/files skript Size_Unknown.sql, a pres \View\Tools\SQL Script ho spust. Pak uz by to melo fungovat. (MInimalne me to pomohlo:)).

mě to pomohlo taky dělalo mi to stejný problém. bohužel pokud v seznamu máte keše ktarý sou archived a provedet Update tak když scout najede na tuhle keš vyhlásí že keš je archived a kousne update. Bohužel ale neukáže ani jméno keše ani WPT nebo nějaký údaj o kterou keš jde. takž pustit update znova a koukat kde se zarazí pak podle GCWP najít keš o kterou jde smáznout a pustit update znova
  • 0

#396 DÁMSI-16534

DÁMSI-16534

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2009 - 13:24

Jdou vam importovat kese? Zacalo mi to zas hazet chybu...Jeste vcera to bylo ok. v2.1.1.2 Dik za odp.
  • 0

#397 neski

neski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 140 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2009 - 13:32

nejde gc.com....
  • 0

#398 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2009 - 13:34

Vzhledem k tomu, že nejede geocaching.com, to nepůjde nikomu.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#399 DÁMSI-16534

DÁMSI-16534

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2009 - 13:58

Aha, to me nenapadlo zkusit.Jsem v terenu pouze se svym PDA.Kazdopade diky za rychlou odp.:)
  • 0

#400 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2009 - 13:01

Včera mi vypršela zkušební měsíční doba, tak jsem dnes dopoledne přes PayPal zaplatil za GeoScouta přes ty Stuartovy stránky, čekám na e-mail s kódem, ale nic. GeoScout mi nefunguje a nevím jak ho bez kódu rozchodit nebo jak ho získat, ačkoliv mám registraci na eastlands, nemůžu se tam nalogovat. :(
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama