Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#401 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2009 - 14:55

Stuart je na dovolené a jeho server má nějaký problém. pošli mu mail, on ti pošle kód.
  • 0

#402 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2009 - 15:45

Je nejake omezeni v poctu kesi v DB nedochazi od nejakeho poctu ke spomalovani GC?? MAte s tim nekdo nejake zkusenosti ja jich mam zatim kolem 500 je to hodne nebo pocet nemusim vubec resit ????
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#403 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2009 - 9:01

Mail jsem sice Stuartovi poslal, nicméně nic se neděje, bez GeoScouta nemůžu fungovat. :( Jde to nějak urychlit?
  • 0

#404 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2009 - 9:06

Stuart se plaví na lodi, takže je on-line jen občas. Bohužel s tím Ti nepomůžu, sám nemám možnost kód vygenerovat. Brutální způsob by byl udělat hard reset, pojmenovat PDA jinak a nainstalovat znovu na 30 dní. Bohužel pravděpodobně přijdeš o všechna nastavení a pokud to obnovíš ze zálohy, tak to možná GeoScout pozná a nepoběží. Bohužel neznám detaily, jak GeoScout pozná, kdy byl instalovaný.
  • 0

#405 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2009 - 10:35

No, doufám, že se Stuart neutopí a že jsem neplatil zbytečně. B)
  • 0

#406 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 05 červenec 2009 - 21:35

jde vam import kesi po vypadku GC.com? mne se kes stahne ale kdyz chci mrknout na mapu tak tam zadna neni a pri aktivaci GPS se geoscout sekne...
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#407 czipis

czipis

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2009 - 12:29

dnes me zacal geoscout hlasit ze neni registrovany a odmital se spustit. na http://groups.google.../geoscout?hl=en jsem nasel soubor Workaround.zip ve kterem je exe, po jehoz spusteni zase funguje jak ma.
  • 0

#408 Echo_snp

Echo_snp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2009 - 17:40

Potřeboval bych poradit. Nainstaloval jsem GS 2.1.1.2. A nejde mi spustit, vyhodí tuto hlášku: "Nebyl nalezen soubor nebo sestavení System.Windows.Forms, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=969DB8053D3322AC, prípadne nekterá z jeho závislostí." Dřív jsem používal 1.5.1. a chodil dobře. Používám Mio A501 s Wm5.
  • 0

#409 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2009 - 18:42

Jestli to máš ze ZIPu staženého z http://groups.google...out/files?hl=en, tak to je jen aktualizace, takže pokud to nahraješ přes verzi 1.5, jet to nemůže. Stáni si nejprve komplet instalaci 2.1.1 z http://eastlands.dyndns.org a tu pak teprve aktualizuj na 2.1.1.2
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#410 Echo_snp

Echo_snp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2009 - 19:04

To jsem udělal...
  • 0

#411 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2009 - 20:07

Máš nainstalovaný .NET Compact Framework Version 3.5?
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#412 Echo_snp

Echo_snp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2009 - 0:11

Tak to vypadá, že jsem totální smažka. Byl jsem přesvědčen, že je mám nainstalovaný a ono ne.:o Tak to teďka rozbíhám, dík za nasměrování.
  • 0

#413 Echo_snp

Echo_snp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2009 - 1:05

Ještě jeden dotaz: vím že už se to tu řešilo, ale nějak to nemůžu dohledat - stáhnu keše, ale souřadnice mi naskočí nulové a refresh nepomohl. (teď totiž už musím jít spát, bych ráno mohl tvořit hodnoty;) )
  • 0

#414 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2009 - 8:34

Echo_snp napsal/a:
Ještě jeden dotaz: vím že už se to tu řešilo, ale nějak to nemůžu dohledat - stáhnu keše, ale souřadnice mi naskočí nulové a refresh nepomohl. (teď totiž už musím jít spát, bych ráno mohl tvořit hodnoty;) )

Musíš mít uplně poslední verzi Geoscouta, jinak ty souřadnice nejdou. GC.com změnil protokol, proto starší verze nejdou.
  • 0

#415 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2009 - 8:43

Dotaz k custom mapám. Jak už bylo psáno kdesi výše, mám nastaveno stahování custom map z http:\\luv-i.net..... Problém je ten, že poslední dobou se stahne pouze jedna velikost (s pravítkem 2km) map (turistická z mapy.cz), přestože jsou nastaveny tři velikosti {0}{1}{2} pro ostatní stahne mapový čtverec s hláškou, že mapy pro GS 1:5 nejsou již podporovány. Jak to chodí vám ostatním? myslím, že je spíš problém u LUV-I.net konkrétně oblast Pardubice sever, ale už jsem to zaregistroval i v jiné oblasti Pard. kraje.
  • 0

#416 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2009 - 17:00

Co je to za blbost?? Zaplatil jsem za GeoScouta, před pár dny jsem mailem dostal od Stuarta kód, tak jsem ho zadal a využíval plné funkce programu. Dnes ho nemůžu vůbec otevřít a vyskočí mi okno, že tato aplikace se pokouší použít špatný registrační kód a pak se mi vše zavře. Co s tím mám ksakru dělat? Odjíždím na dovolenou a potřebuji, aby mi ten pitomej software fungoval!!!!
  • 0

#417 czipis

czipis

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2009 - 17:17

podivej se na muj posledni post 08.07.2009 13:29
  • 0

#418 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2009 - 17:30

Super, moc ti děkuji, ušetřil jsi mi spousty času a nervů! :)
  • 0

#419 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2009 - 18:55

vetrnik_cr napsal/a:
Dotaz k custom mapám.
Jak už bylo psáno kdesi výše, mám nastaveno stahování custom map z http:\\luv-i.net.....
Problém je ten, že poslední dobou se stahne pouze jedna velikost (s pravítkem 2km) map (turistická z mapy.cz), přestože jsou nastaveny tři velikosti {0}{1}{2}
pro ostatní stahne mapový čtverec s hláškou, že mapy pro GS 1:5 nejsou již podporovány.

Vysvětlili jsme si separátně mailem, vetrnikovi vypadly polmčky, správně má být {0}-{1}-{2}.
  • 0

#420 MAO

MAO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2009 - 6:36

Zdravím. Mám verzi 2.1.0.1

Keše importované před výpadkem minulý týden fungují vpořádku, ale když dnes importuju keš tak to je bez mapy a při zapnutí GPS se program sekne, jakmile ale budu navigovat na keš kterou mám již delší dobu v přístroji tak všechno šlape jak má. Přidávám dvě obrazovky.

Takto vypadá "nestažená" mapa:
Vložený obrázek

A tato chyba naskočí když se pokusím aktivovat GPS:
Vložený obrázek
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama