Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#461 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2009 - 22:40

Po té jedné to samozřejmě funguje, ale to je vopruz cpát to tam po jedné, když si můžu naiportovat 500 kešek najednou včetně mysterek.
  • 0

#462 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2009 - 22:46

Podívej se na google fórum ke GeoScoutovi, jestli to tam už není rozebírané a pokud ne, udělej menší soubor, kde to bude zlobit (např. 10 keší) a pošli to autorovi s popisem problému. Já nejsem PM, taže jsem se tímto ipmortem nikdy netrápil.
  • 0

#463 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2009 - 22:53

Hm, tak GeoScout je v tom nejspíš nevinně! Ačkoliv jsem v pocket query měl zaškrtnuto tradiční, mysterky, multi, webcam a eartky, když si pocket query zobrazím v texťáku, nemůžu žádnou mysterku najít! Ale fór je v tom, že když si nechám výsledek toho pocket query zobrazit právě v tom google maps, tak mi to zobrazuje i ty mysterky. Jak je tedy ksakru možné, že se mi naimportovalo 500 kešek a ani jedna z nich není mysteka a v zobrazení se mi zobrazuje 500 kešek, z nichž jich spousty jsou mysterky. Takže jak to, že jedno pocket query obsahuje úplně jiné informace!? Proč jsem si dopr.... platil premium členství, když v tom mají takový bordel?? :@
  • 0

#464 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2009 - 6:26

V takovýchto případech bývá problém mezi židlí a klávesnicí (bez urážky). Pokud chceš pomoc, tak mi dej k dispozici to problémové PQ a já se na něj zkusím podívat. Další soukromě.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#465 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 23 červenec 2009 - 11:18

Chtěl bych se touto cestou zeptat jestli někdo porovzujete Geoscouta na HTC HD?? zvažuju totiž vyměnit moje PDA za tento přístroj zajímalo by mne jak se program vyrovná s rozlišení 480/800 bodů. netřeba sem stačí SZ díky mmj osobně jsem párkrát hledal jak magor keše který se měli naimportovat a "nebyly tam" bak jsem zjistil že jsem je omylem přiimportnul do nějakého jiného členění nebo že prostě mám zapnutý filtr nejprve doporučuji zrušit všechny filtry zadat vyhledání podle souřadnic keše a uvidíš..;)
  • 0

#466 Sauge

Sauge

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2009 - 11:55

sice ne na Touch HD ale na xperia která ma stejné rozlišení a geoscout fungoval bez problemu
  • 0

#467 zikaa

zikaa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2009 - 12:52

Provozuji geoscout na Touch Pro 2 které má stejné rozlišení jako Touch HD a je bez problému. Jenom občas když vysunu klavesnici a ono se přepne na šířku a pak zpět tak dojde ke zmenšení kompasu. ale není to nic co by se nedalo vypnutím a zapnutím aplikace spravit.
  • 0

#468 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 10:16

Ja se pridam k podobnemu dotazu jako daval Patrac, mam v planu koupit PDA Asus P565 a moje geopritelkyne Asus P552W tak se touto cestou ptam, jestli nekdo mate z temito pristrojecky ve spojeni s geoscoutem zkusenost. A druhy poddotaz: Tyto PDA maji cip Sirf takze by snad i mohla jit vypnout staticka navigace???
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#469 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 10:39

Tak koukam, ze je od vcera nova verze: GeoScout Version 2.1.3 - updated 23 July 2009 Na strankach je psano 2.1.3 ale po nainstalovani to ukazuje 2.1.1.3 :o
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#470 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2009 - 10:42

Asi překlep, jsou tam jen drobné opravy, takže to asi má být 2.1.1.3.
  • 0

#471 algolcz

algolcz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2009 - 12:49

lubik napsal/a:
Ja se pridam k podobnemu dotazu jako daval Patrac, mam v planu koupit PDA Asus P565 a moje geopritelkyne Asus P552W tak se touto cestou ptam, jestli nekdo mate z temito pristrojecky ve spojeni s geoscoutem zkusenost.
A druhy poddotaz: Tyto PDA maji cip Sirf takze by snad i mohla jit vypnout staticka navigace???

Ahoj, mam A696, statickou navigaci jde vypnout utilitou SiRF Setup. S geoscoutem pouzivam k plne spokojenosti.
  • 0

#472 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 22:01

Jasne, o tech utilitach na vypnuti staticke navigace samozrejme vim, uz jsem je pouzival ve spojeni s externim modulem s cipem Sirf, ale me slo konkretne o ten Asus P565 a P552W. No a ted si vlastne odpovim sam a je to samozrejme informace pro potencialni zajemce o tyto PDA. Takze odzkouseno pri dnesnim odlovu jedne kesky a vysledek je nasledujici. Obe vyse zminene PDAcka s GEOSCOUTEM funguji naprosto bez problemu a staticka navigace jde utilitkou SirfTech vypnout, takze pohoda. Ve srovnani s pristroji typu HTC je to nebe a dudy, Asus bezkonkurencne vyhrava. Jeste jedna zajimavost, bez vypnuti staticke navigace je to sice horsi, ale i tak porad lepsi nez HTC. Co se tyce signalu GPS jako takoveho, tak nebyl zadny problem, prvotni spusteni chvilku trva, ale to je u vetsiny GPS, to se vzdy odviji od vice okolnosti (poloha satelituu, aktualizace satelitu pres net atd..) Po vypnuti a opetovnem zapnuti se GPS chytla prakticky ihned. Doufam, ze jsem moc nezaspamoval, ale vlastne Geoscouta se tykalo take.
  • 0

#473 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 22:03

Vůbec nevím, proč tady hážeš špínu na HTC, protože to nemá s navigací žádný problém!
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#474 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 22:09

Nevidim v mem prispevku zadnou spinu, to je jen proste praxe, ja jsem HTC pouzival 2 roky!!!!! Tak nevim proc bych mel na nej hazet spinu, odlovil jsem s nim spoustu kesi, proste jsi to spatne pochopil, ja byl s tim HTC kaiserem jako takovym moc spokojenej, ale proste ta navigace je ve srovnani s tim Asusem opravdu mnohem horsi, jestli jsem se te nejak dotknul tak promin, ale pisu skutecne fakta a ne neco co bych se docetl na netu v recenzich. Tak a ted se skutecne omlouvam za spam, ale na tohle jsem reagovat musel.
  • 0

#475 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 22:17

Kaisera mám, odlovil jsem s ním už přes 400 keší a až na čestné vyjímky - velmi hustý les, velmi hustý déšť (případ max. 5-ti keší) - je přesný (přesný=jsem u keše, ukazuje max. 5 metrů ke keši). Tokliko jen v rámci srovnávání přístrojů....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#476 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2009 - 22:25

Jo jo, jak uz jsem napsal, take jsem s nim odlovil spoustu kesi. Mno v tomhle tematu jsem chtel hlavne vyzdvihnout to, ze oba zminene Asusy s Geoscoutem funguji a to je podstatne, o pristrojich si pak muzem pisnout jinde. Jeste doplnim jednu informaci, P565 je VGA a Gesoscout i v tomto rozlisenim funguje naprosto v pohode, jen compas je trochu roztrhany, ale to je spis kosmeticka zalezitost, ostani obrazovky a funkce jsou naprosto bez problemu.Vykouseno i logovani primo z programu a take bez problemu.
  • 0

#477 JirkaF

JirkaF

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2009 - 9:57

Ahoj, funguje vám GC1047A ? Já ji sice můžu zobrazit v detailu, ale není v listingu keší. Asi chyba v GS. EDIT: Tak ne. Asi byla chyba jinde. Nakonec se to povedlo.
  • 0

#478 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2009 - 16:51

Pátrač napsal/a:
Chtěl bych se touto cestou zeptat jestli někdo porovzujete Geoscouta na HTC HD?? zvažuju totiž vyměnit moje PDA za tento přístroj zajímalo by mne jak se program vyrovná s rozlišení 480/800 bodů. netřeba sem stačí SZ díky
mmj osobně jsem párkrát hledal jak magor keše který se měli naimportovat a "nebyly tam" bak jsem zjistil že jsem je omylem přiimportnul do nějakého jiného členění nebo že prostě mám zapnutý filtr nejprve doporučuji zrušit všechny filtry zadat vyhledání podle souřadnic keše a uvidíš..;)

Já HTC HD mám a o žádném problému v kompatibilitě s GeoScoutem nevím, pouze trochu s klávesnicí, ale nepoužívám originální, tak to nemusí být oroblém GS a je to jenom grafická drobnost.
Jediné co mi kalí radost z kešování je statická navigace interního GPS modulu, která nejde vypnout (a zřejmě ani v budoucnu nepůjde). Lovit se s tím tedy dá taky, ale kdo si jednou zvykne na kvalitní GPS modul bez statiky, tak bude plakat. Při lovení v komplikovanějším terénu prostě zapnu svůj starý externí modul, přepnu se na něj a je to.
  • 0

LG G3 + a:Drake

#479 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2009 - 17:07

Nemá někdo zkušenost s připojováním GS (PDA) na internet v případě kdy je k dispozici 3G síť? Pokud je Gprs, Edge nebo Hspa tak to chodí OK. Tzn. po spuuštění GS se připojení automaticky nenaváže. Spojí se to až v případě požadavku na import keší nebo aktualizace konkrétní keše. Kvůli stahování map, pokud v dané poloze nejsou nakešovány se to samo nesojí. Jakmile je ale v okamžiku startu k dispozici 3G síť, naváže se spojení okamžitě autommaticky. Když ho ručně ukončím, spojuje se to hned znovu. Nepomáhají ani programy pro blok. datového připojení a úpravy registrů. Jediné co pomohlo je až vypnutí celého rádia. Zkoušel jsem to v Rakousku a teď i v Chorvatsku, všude se to chová stejně. Je možné že to souvisí s mojí ROM, mám HTC HD Dutty6, tak s tím zatím nechci otravovat autora. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
  • 0

LG G3 + a:Drake

#480 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2009 - 9:41

Covece,ja se v cervenci v Bulharsku divil,co ten GeoScout blbne a ono to asi bylo tohle. Touch HD jsem koupil na konci cervna (tesne pred zlevnenim.....grrrr),udelal na nem nejake pokusy (system sem neflashoval [fuj to je desny slovo] ) a vyrazil na dovolenou. No a bylo mi divny,proc se pripojuje k netu,pokazdy kdyz spustim GeoScout. Mel jsem koupeny mistni net,takze sem si s tim prilis hlavu nedelal. Po navratu sem degradoval na Tdebajli EDGE a opet neni problem. V Bulharsku ma operator M-Tel 3G skoro vsude (male vesnicky v horach) a HSDPA tu a tam (vesti mestecka,plaze a tak) Jen tak pro zajimavost 1GB na 1mesic mobilniho netu na predplacenku prisel na nejakych 15 Euro. Kazdopadne to asi bude nejaky bug.

Subi napsal/a:
Nemá někdo zkušenost s připojováním GS (PDA) na internet v případě kdy je k dispozici 3G síť? Pokud je Gprs, Edge nebo Hspa tak to chodí OK. Tzn. po spuuštění GS se připojení automaticky nenaváže. Spojí se to až v případě požadavku na import keší nebo aktualizace konkrétní keše. Kvůli stahování map, pokud v dané poloze nejsou nakešovány se to samo nesojí.
Jakmile je ale v okamžiku startu k dispozici 3G síť, naváže se spojení okamžitě autommaticky. Když ho ručně ukončím, spojuje se to hned znovu. Nepomáhají ani programy pro blok. datového připojení a úpravy registrů. Jediné co pomohlo je až vypnutí celého rádia. Zkoušel jsem to v Rakousku a teď i v Chorvatsku, všude se to chová stejně.
Je možné že to souvisí s mojí ROM, mám HTC HD Dutty6, tak s tím zatím nechci otravovat autora.
Nemáte někdo podobnou zkušenost?

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka