Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#581 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 07 January 2010 - 8:15

miroslav.turek napsal/a:
Co se týče změny stavu mysterek, tak mě napadlo, že by se to celkem jednoduše dalo udělat pomocí SQL update, který by se napsal do souboru s koncovkou sql a prom se provedl jako servisní script. Samozřejmě lepší by bylo, kdyby to Stuart opravil, že...

No třeba to ani chyba v Geoscoutu není :( já nevím možná je to jen špatný export z Geogetu třeba by stačil nějak upravit ale jak sem psal tohle je nad moje síly. Porovnávat export ze scouta a Geogetu zjistit co je kde jiné a pk podle toho upravit něco čemu ani nerozumím :( Prostě v jistých oborech jsem jen pouhopouhý uživatel - (Lama) :D
  • 0

#582 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2010 - 11:11

Obcas se mi stane, ze nektera kes nejde ani za boha stahnout. Ani z webu, ani z GPX. viz napr. GC1CGYB - Vodnansky trojlistek. Pokus o stazeni skonci nasledujicim chybovym hlasenim. Ma nekdo poneti cim to?

Error importing node System.Xml.XmlElement: SQL Exception:
SQL: INSERT INTO [Cache]

VYNECHANO

@CacheTypeId,
@CacheSizeId,
@CacheCategoryId,
@Hints,
@Latitude,
@Longitude,
@FInalLatitude,
@FinalLongitude,
@Difficulty,
@Terrain,
@DateHidden,
@CacheStatusId,
@DateStatusChanged,
@DateRefreshed,
@Comments,
@Available,
@Archived)
Source: SQL Server Compact ADO.NET Data Provider
NativeError: 25026
HResult: -2147217873

System.Data.SqlServerCe.SqlCeError: [ FK_Cache_CacheSize ]

• 0

#583 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2010 - 13:25

Zkus radu z tohoto vlákna o kus zpět
http://www.geocachin...482#post_139482

Pro úplnost tě jeětě musím upozornit na funkci Hledat
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#584 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2010 - 14:21

LudekV napsal/a:
Zkus radu z tohoto vlákna o kus zpět
http://www.geocachin...482#post_139482

parada. uz to slape. diky.

Pro úplnost tě jeětě musím upozornit na funkci Hledat

jj. neco podobnyho tam je taky.. furt za sipkou... ;)
  • 0

#585 p007

p007

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 09 January 2010 - 22:57

Přeji všem hezký den, jsem téměř od začátku mých geokačerských aktivit spokojeným uživatelem Geoscoutu. Správu keší si už dělám jen v tomto programu a na Geocaching com se koukám na mysterky a na mapu když někam plánuji cestu. Keše kompletně aktualizuji a upravuji v GS podle potřeby. V létě se mi párkrát stalo, že jsem se vydal na už archivovanou keš. Zpočátku jsem si myslel, že chyba bude v rukách. Při aktualizaci (100 keší kolem zadaných souřadnic) se sice aktivní keše zdárně aktualizují a nové se přidají, ale z webu se samozřejmě nestáhnou už archivované keše (i když jsou ve filtru nastavené). V databázi GS jsou tudíž stále jako nearchivované.
Existuje nějaká funkce, která by zkontrolovala aktuální stav keší z databáze GS podle geocaching.com? Pak by se archivované keše správně označily.
Díky za rady:-)
  • 0

#586 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2010 - 10:09

Používám uživatelské SearchSql: NotRefreshed.sql ([Cache].[DateRefreshed] < DATEADD(d, -1, GETDATE())) Kterým si po refreshi vyfiltruju keše, které se nerefreshovaly, ty označím a refreshnu.
  • 0

#587 p007

p007

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2010 - 18:02

Hezké.. díky Mirku za dobrý tip. Něco dalšího jsem počet, něco nového se dozvěděl,..a funguje. Ještě jednou velké díky!
  • 0

#588 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2010 - 21:53

miroslav.turek napsal/a:
Používám uživatelské SearchSql: NotRefreshed.sql
([Cache].[DateRefreshed] < DATEADD(d, -1, GETDATE()))

Kterým si po refreshi vyfiltruju keše, které se nerefreshovaly, ty označím a refreshnu.

tomu nerozumím, nešlo by to nějak přiblížit? myslím, že LAMA nejsem, ale teď koukám jak LAMA :-(
  • 0

#589 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2010 - 22:02

Bohužel už nemám na čem si to zkusit, takže doporučuju přečíst manuál ke geoscoutu.
  • 0

#590 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2010 - 22:05

Na PC si otevřeš notepad, do něj napíšeš
([Cache].[DateRefreshed] < DATEADD(d, -1, GETDATE()))
uložíš to jako NotRefreshed.sql a přes ActiveSync nakopíruješ do PDA do složky GeoScout\SearchSql
Pak si to můžeš ve filtru vybrat jako Custom SQL
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#591 EsKeLs_gang

EsKeLs_gang

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 13 January 2010 - 11:41

Ahoj, pouzivam GeoScout v. 2.1.2.2, ode dneska me nejdou stahovat kesky. Viz obrazek. Mate nekdo podobny poroblem? Reseni?
  • 0

#592 jeear

jeear

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 13 January 2010 - 12:19

Ode dneška nefungují ani aktualizace přes RefreshAll, asi jak se změnily stránky, tak se to celé rozes... nefunguje.
  • 0

#593 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 13 January 2010 - 14:02

Viděl bych to taky tak. Bude nutné počkat na ustálení webu gc.com a pak na aktualizaci GeoScouta. Do té doby jedině PQ nebo jinak připravené GPX.
  • 0

#594 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 14 January 2010 - 23:55

psal už někdo Stuartovi? já nějak s issuetrackerem nekamarádím, resp. on nechce kamarádit se mnou. Zkusil jsem něco napsat do těch kolonek a nejde mi to odeslat.... a to v různých prohlížečích (chrome, opera, mozilla) btw, jestli o tom vůbec Stuart ví, že zas páni z Groundspeaku něco pos*** "opravili" Bez GS jsem jako bez ruky.... když si na něco člověk zvykne :-(
  • 0

#595 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 15 January 2010 - 7:39

Já už mu psát nebudu, bohužel už nejsem uživatelem GeoScouta, byť ho mám legálně zakoupeného, protože už nevlastním zařízení na platformě windows mobile. Tímto se tedy s touto diskutující skupinkou loučím. Možná někdy poradím, ale už jen po paměti. Musím ale říct, že vůbec nevím, co bez GeoScouta budu dělat. Byl jsem s tímto SW tak srostlý, že si momentálně připadám nějak divně, když musím hledat keše na PC a když nevím, kam jsem si to napsal finálky vyřešených mysterek a podobně. Prostě mi moc chybí...
  • 0

#596 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 15 January 2010 - 7:55

minimálně na GS Support foru je to reportovano od vcerejska, tak snad o tom vi... http://groups.google...dfe26cff4?hl=en
  • 0
www.fotomoto.cz

#597 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 15 January 2010 - 7:55

Jen tak mimochodem, když jsem se loučil se Stuartem, tak psal, že chystá patch na ty změny a že snad bude dnes odpoledne, nebo večer.
  • 0

#598 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2010 - 15:03

Tak už je dostupná nová verze GeoScouta , resp. i upgrade. http://eastlands.dyn....htm?navstation takže stahujte, opravujte, mě už zase funguje. (dojde potom i k upgrade databáze, doporučuji pro jistotu soubor s databází zazálohovat předem...
  • 0

#599 Vacerman

Vacerman

Vacerman

• Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2010 - 21:01

Ke stažení je dostupná nová verze Geoscouta 2.1.4.0, ale u mně se chová nějak divně - část multin změnila barvu ikonky ze žluté na zelenou (aniž bych s nimi cokoliv dělal), Při spuštění "Cache Import" program spadne úplně... Ještě, že jsem zálohoval databázi, prozatím se vracím k 2.1.3.0
  • 0

#600 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2010 - 21:32

U mě se to chová stejně, snažila sem se psát na to forum, ale nějak se to tam neobjevilo, issue tracker nejede vůbec... :@
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama