Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#601 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 22:00

Tak konečně.... Změna barvy u multiny na zelenou byl požadavek na upravu. Stejně tak jak se změní vyluštěný otazník na zelenou, tam multina, která není v režimu not started má zelenou barvu. Aby se odlišily nezačnuté s připravenýma k vyzvednutí finálky - když jde udělat od stolu, nebo když nestačíš multi celou dojít. jdu stahovat a zkoušet, tuhle dnešní verzi ještě nemám, jen tu včerejší.
  • 0

#602 Vacerman

Vacerman

Vacerman

• Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 22:20

Tak změna barvy na zelenou asi funguje korektně (aniž bych teď měl verzi 2.1.4.0, tak po paměti zezelenaly asi opravdu jen ty keše, u nichž byl jiný status než "Not started" ) - Problém je jen v tom, že příznak "Ready to find" jsem především u starších keší, k nimž jsem se zatím vůbec nedostal, nenastavoval a naskočil tam někdy v minulosti nejspíše implicitně, takže to bude akorát potřeba manuálně opravovat na "Not started"...
  • 0

#603 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 22:28

jo, tak nainstalováno.. U dříve načtených multikeší se musí nastavit Not Started, aby byly žlutý... u nově stažených se nastaví v setupu defaultně Set Multi to Non started. Konečně bude přehled jako u otazníků.
  • 0

#604 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 22:38

a sakra, tak v 2.1.4. je asi chyba. taky mi program spadne při pokusu importu keší. a vrátit se nemůžu, zapomněl jsem DB zazálohovat.
  • 0

#605 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 22:53

Potvrzuji, take mi to pri importu zuchne.Stejne tak kdyz kliknu na ikonu Map.
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#606 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 23:14

už jsem psal Stuartovi. Vvyžádal si log soubor, tak jsem mu jej poslal. snad objeví, co s tím. p.s. mapy mi jdou....padá to jen na tom importu
  • 0

#607 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 0:52

Tak verze 2.1.4.1 už funguje jak má :)
  • 0

#608 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 18 leden 2010 - 13:56

Hurá hurá konečně finálky multin označeny stejně jao u mysterek !!!! tleskám jásám :)
  • 0

#609 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 22:08

Tak jsem přišel na další chybu, i když nevím, kde vzniká, jestli za to může GS. Zkuste, prosím, někdo, zda se Vám stahují satelitní mapy. Zkouším na českém území, tam to nejde a jen jsem namáthou hodil keš do Londýna a tam se satelitní mapa stahne, takže problém bude asi s nějakou novinkou na googleMaps... zkusil jsem to popsat Stuartovi, uvidím, co vymyslí.
  • 0

#610 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 22:15

mne to funguje, sat mapy se mi normalne stahuji, verze 2.1.4.2
  • 0
www.fotomoto.cz

#611 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 22:29

Hm, zkusil jsem Prahu, tam mi to taky stahuje Satelitní mapy, ale namátkou Plzeň, Budějovice, Chrudimsko ... tam ne. Může to někdo vyzkoušet na těchto lokalitách? díky. třeba konkrétně GC224J4
  • 0

#612 Kac.a

Kac.a

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 146 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 22:31

Satelitní mapy taky pohoda (teda otestovaný jen na Brno, zbytek se mi nechce natahovat), ono to má občas výpadky, ale za to může spíš ten google, když to zkusíš za chvíli nebo zítra tak to určitě zas pujde ;)
  • 0

#613 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 22:43

Hm, Brno mi taky nejde. Takhle to zlobí cca od Vánoc, tak nevím, co s tím. Asi zkusím čistou instalaci Geoscouta, uvidím ještě, co mi napíše Stuart.
  • 0

#614 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2010 - 9:17

Tak Satelitní mapy stále nejdou, jen občas a třeba jen Praha, co jsem zkoušel. Můžete se někdo, prosím podívat do ProgramFiles/Geoscout do konfiguračního souboru Woodpecker.GeoScoutCE.exe.config jestli ten klíč máte stejný? nebo pokud ne, kde se liší. <add key="MapGoogleSatelliteUrl" value="http://khm{0}.google...s=&y={2}&z={3}" /> Díky. Mě to totiž nestahuje ani přes domácí wifi a ani když připojím PDA přes BT telefonem přes GPRS. ostatní mapy (google, custom, OS) bez potíží ale stahuje. A to jsem celého Geoscouta reinstaloval. Ještě před vánocema mi ty satelitní mapy GS stahoval... Dík
  • 0

#615 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2010 - 9:27

já tam mám: <add key="MapGoogleSatelliteUrl" value="http://khm{0}.google...s=&y={2}&z={3}" /> takže stejné...
  • 0
www.fotomoto.cz

#616 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2010 - 9:28

nebo uplně přesně tam mám toto :
<add key="MapGoogleSatelliteUrl" value="http://khm{0}.google.com/kh?v=39&hl=en&x={1}&s=&y={2}&z={3}" />

EDIT:
sakra, tady si to preklada i kod v Code :|

takže jinak - tam, kde je & mam v konfiguraku "& amp ;" (bez mezer a uvozovek)
  • 0
www.fotomoto.cz

#617 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2010 - 9:41

Teď jsem zkusil nastavit Prahu a tam mi to taky stahuje, takže problém venkova?? dřív šla i CHrudim, teď ani p.....d jestli to není nějaký starý server se starýma mapama a postupně jde do kytek. Protože jsem zjistil, že ty sat mapy jsou trochu odlišné pokud se podaří stahnout mapy do GS, zkuste si keš GC1GH55 "Vetrnik" mapy stažené do GS (někdy v prosinci) jsou staré a nic tam není jen pole. na mapy.cz i na googlemaps.com nebo.cz je vidět vrtule a stožár větrné elektrárny. Takže mám pocit, že ten problém bude asi jak jsem naznačil. A bude hůř, pokud Stuart nezmění adresu serveru, pokud je kam. Díky všem za odpovědi.
  • 0

#618 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2010 - 18:04

hm, asi to tak bude, u teto kesky se nestahnou mapy ani mne...
  • 0
www.fotomoto.cz

#619 JirkaF

JirkaF

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2010 - 18:32

Bolek_CZ napsal/a:
hm, asi to tak bude, u teto kesky se nestahnou mapy ani mne...

V tomhle případě je potřeba autorovi poslat jméno keše, aby si to sám zkusil a GS doladil.
  • 0

#620 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2010 - 20:41

Dobrá zpráva. Tak jsem vykorespondoval se Stuartem jak docílit toho, aby satelitní mapy zas fungovaly. Takže jednoduchý návod: Najděte soubor woodpecker.geoscource.exe.config ve slžce Geoscout v Program FIles. Tento soubor editovat v notepadu a najít řetězec MapGoogleSatelliteURL a nahradit hodnotu viz níže. <add key="MapGoogleSatelliteUrl" value="http://khm{0}.google...={2}&z={3}&s=G" /> po této úpravě již satelitní mapy fungují.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama