Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#681 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2010 - 17:24

Já ho na HTC HD mám a je to o malinko rychlejší než před tím na iPAQ 3970. Mám tam ale teď neofic. novou ROMku s WM 6.5.5 a s tou to ještě trochu i zlobí - zpožďuje se pozice na mapě oproti skutečnosti. Je to psaný asi v .NET a tak od toho nemůžeme čekat svižnost profi navigací, bohužel.
  • 0

LG G3 + a:Drake

#682 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 21:06

CHodí vám stahování keší z webu po 1.4.10? pokud stahuju konkrétní jedno GC, tak stahne a před koncem vyhodí chybu, ale zdá se, že keš stahne korektně. Při pokusu stahnout okolní keše, vyhodí hned, že stahnul 0 keší. zase groundspeak asi přišel s něčím, co bude potřeba v GS odladit. ale potřeboval bych aby někdo napsal, zda mu to taky nechodí. Stuarta jsem už kontaktoval, snad vyrobí záplatu.
  • 0

#683 dm007

dm007

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 16:47

Mě to funguje.
  • 0

#684 veverky.com

veverky.com

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 18:47

Aha, tak to jsem rád, že jsem si včera koupil Geoscout :( Vždycky jsem používal GCz, ale po úpravě na gc.com zase nefungje a tak jsem si řekl, že do toho těch 20 liber vrazím a budu v pohodě. Koukám, že jsem spadl z deště pod okap :o Taky si totiž nic nestáhnu,
  • 0

#685 frados

frados

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 20:38

Ahoj, mám takový problém s Geoscoutem 2.4.1.2 - legálním. Počínaje dneškem jsem zjistil, že nefunguje "Hints" - je zašedlý. Máte někdo podbný problém? Na keších dříve stažených se zobrazí, a když udělám refresh, tak zešedne. Máte někdo podobnou zkušenost?
  • 0

#686 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 20:47

Tak ted jsem to zkontroloval a opravdu HINTS se chova presne tak jak psal frados :o((( Asi nejaka zmena na GC.com :o(( Snad to bude brzo opraveno :o)))
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#687 frados

frados

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 20:51

Omlouvám se, verze je to 2.1.4.2 - překlepl jsem se, ale předchozí verze 2.1.2.2 se chová také tak. To jen pro upřesnění, že to nené asi problém atuální verze.
  • 0

#688 Vacerman

Vacerman

Vacerman

• Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 20:52

Ano, také jsem si dnes všiml, že to dělá to samé, co popsal frados. U nově stažených keší nebo refreshnutých starých je Hints šedivý.
  • 0

#689 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2010 - 18:05

urcite to souvisi se zmenou kodu na GC.com , holt musime pockat, nez to Stuart zmeni...
  • 0
www.fotomoto.cz

#690 veverky.com

veverky.com

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2010 - 18:52

Ahoj lidi, právě jsem stáhnul poslední aktualizaci Geoscouta (2.1.5.0) a Hints se opět chová tak jak má. Pro zobrazení Hintu je nutné keš opět stáhnout. Přeji Vám pěkný večer Petr
  • 0

#691 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 07 duben 2010 - 19:12

ahojte lidi nepsali jste někdo Stuartovi o úpravu stahování přiložených map?? Jde mi o to že rozlišení 400m které se stahuje jako základní je sice pěkné ale pokud od keše ke keši přrjíždíte autem šiklo by se i větší a nechci to stahovat formou jakou to dělám teď tedy navolením měřítka a posouváním mapy když je PDA online. stačilo by kdyby se někde dalo zaškrtnout něco jako stahovat v rozměru 2km a 200m to by bylo maso. a ještě dotaz nepoužíváte někdo pro správu keší geoget?? nemáte někdo exportní /importní makro Geoscout/ geoget?? mi to toiž nefachá korektně. obzvlášť u keší kde je final WPT...:(
  • 0

#692 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2010 - 21:27

Super super ze je nova verze ;)škoda ze na stránky se dostanu jen z IE a nemuzu přes mobil :(
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#693 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 19 duben 2010 - 9:54

je zase nějaká nová verze včera jsem si ji stáhnul ale problém je ten že nenainstaloval. zapoměl jsem kabel v práci a dnesk z práce sem to zkoušel připojit a nejede web scouta.. Ty výpadky sou celkem frustrující
  • 0

#694 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 22 duben 2010 - 11:04

tak nová vrze ošetřuje komunikaci Geoget/ Geoscout. vše už funguje bezchybně v obou směrech a to jak časy nálezů tak export WPT poznámek a tak. Stuart to tam zapracoval. Ještě tak kdyby se daly součastně stahovat dvě velikosti map a nemusel jsem je dotahovat manuálně, plus kdyby se u mapy otáčela pozice tedy aby směr chůze byl stále nahoru.
  • 0

#695 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2010 - 14:42

Čusík, mam skromný dotaz. Má někdo již nějaké zkušenosti s digitálním kompasem v HD2? Respektive jestli jde použít v GS, nebo pro něj musí mít aplikace přímo podporu. Předpokládám že to není tak chytře vyřešeno že by ten kompas nahrazoval původní vektor z GPS v NMEA logu. Pokud by toto fungovalo, tak by to rapidně pomohlo těm ,,přiškrcenejm,, chipsetům Qualcomm který mají tu svojí prapodivnou SN která i přez všemožný úpravy registrů, patchů a pod nejde vypnout. Díky za vaše názory.T.
  • 0

#696 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2010 - 22:05

GS to prý nepodporuje, zatím. Nemá ani přímou podporu HW kompasu a ani nepodporuje NMEA věty z GPS modulu, který by posílal údaje z kompasu. Stuart požádal o logy NMEA vět, ale nevím jestli mu je někdo už poslal. Můžeš to zkusit, tady máš podrobnosti: http://groups.google...19baabc84b77b5a Až to vyřešíte, tak si třeba konečně tu HD2 koupím :P
  • 0

#697 p007

p007

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2010 - 16:43

Ahojte, přeinstaloval jsem si svou i900 na WM6.5 OCK Lite a Geoscout začal běžet podstatně rychleji :-) , ale dost podivně. Máte s tím někdo zkušenosti? 1) Při zapnutí GPSky program ihned padá, výpis chyb je hodně rozsáhlý a nerozumím mu. Aby GS fungoval s GPS, nejdříve musím vejít do "Cache list", pak teprve mohu zapnout GPS. U modulu Bluetooth lze zapnout až napodruhé, napoprvé port neexistuje.? 2) Při stahování map mi nejde "Google Earth satelite", tyto satelitní mapy se mi stahují při volbě "Google earth map" Takže ty standartdní Google mapy nemám. Kdysi byly mapy definovány v Konfigu, ale kde jsou teď? 3) O širších tlačítkách na dolní liště se v příspěvku už někdo zmiňoval, to řeším otočením displeje a při hledání krabiček mi to nevadí. Poradí někdo? Nechce se mi vracet k staré WM6.1, nový systém běží podstatně lépe. A Geoscouta používám už hodně dlouho s velkou spokojeností (kromě pomalých reakcí autora na změny v kódu na geocaching.com). Zkoušel jsem také několik instalací přímo do zařízení, nebo na kartu, výsledek je stejný. Díky za případné rady, mějte se co nejlépe. P.
  • 0

#698 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2010 - 22:08

Na WM 6.5.x nemám celkem problémy krom dvou věcí: 1) jak píšeš o ty spodní liště v zobrazení mapy - širší tlačítka. Ale na to jsem Stuarta upozorňoval a začal se tím zabývat, uvidíme jak dlouho mu to dá, ale rozhodně to chce řešit. 2) občasné zpožďování aktuální pozice v mapě, až několik desítek sekund. Jdu a track je desítky metrů za mnou, zastavím se a pomalu mě dobíhá. Je tam nějaké bufferování NMEA vět nebo už jenom pozic kurzoru a když to nestíhá (vytížení procesoru jinou aplikací), tak se to začne zpožďovat. Často to najednou poposkočí a zas to na chvíli jede OK. Nebo pomůže restart GS. Jiné problémy jsem zatím nezaznamenal. Zkus tedy vyčistit ROMku a znovu nainstalovat s čistým konfigurákem a prázdnou databází, jestli se to nezlepší. Případně zkusit flashnout jinou ROMku. Může to souviset i s verzí DOT.NET, kterou máš v té ROMce.
  • 0

#699 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2010 - 22:14

Podival bych se na verzi ROM, ony nektere verze se s GS nemaji rady (obecna s GPS se nepohodnou). V tom bych videl jadro pudla... Subi> bod 2>nemas nahodou statickou navigaci? EDIT: Proc mam pocit, ze web GS nefunguje vic nez funguje....
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#700 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2010 - 13:16

NeNe, statickou navigaci v pravém slova smyslu ani Qualcomm, který je v HTC HD, nemá. Má trochu jiný algoritmus filtrace, který bohužel nejde vypnout, ale vůbec nevadí, lovit se s ním dá celkem v pohodě, pokud tedy není slabý GPS signál, to pak začíná trochu zlobit a podobat se statické navigaci. Naštěstí chip je dost citlivý, tak se to tak často nestává. Problém je opravdu v GS, protože paralelně puštěné jiné navigace se chovají korektně a čtou data přes stejný port ze stejného GPS modulu. Žádné zpoždění u nich není. Tedy to musí být buferované a zpožděné až někde v GS. Chová se to takto: Jdu, pozice kurzoru se sice pohybuje, ale někde daleko za mnou. Zastavím se a kurzor se stále pohybuje a jakoby mě dohání. Dokonce i s rychlostí s jakou jsem v daném místě šel. Rozejdu se a kurzor se rozhýbe opět až se zpožděním a je jedno jak jdu rychle nebo jak daleko se vzdálím od místa kde jsem stál. Velikost zpoždění je někdy několik sekund a někdy i přes minutu. Délka zpoždění se v určitém okamžiku (zřejmě nějaké vytížení procesoru) nabere a je pak pořád téměř stejná až do doby kdy se opět o něco zvýší (zřejmě opět vytížení procesoru) nebo naopak z nějakého důvodu (zatím jsem ho nevypozoroval) ztratí. Stuartovi jsem to zatím nepsal, protože se to špatně popisuje a v Angličtině bych to asi nedal správně dohromady. Rozhodně nás už je ale víc, kteří jsme si toho všimli, tak se toho třeba někdo ujme. PS: server mi taky již několik dní nejde, asi ho má doma v garáži a podle toho to vypadá :-(
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka