Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#701 p007

p007

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2010 - 16:58

Mě se to už nezpožďuje. Loni u nějaké starší verze Geoscouta se to chovalo tak, jak to popisuješ. Chodilo to za mnou :-( Ráno, už jde bluetooth GPSka tak jak má, možná se to potřebovalo .. usadit:-) Štve mě už jenom ta mapa - Google Earth Satelite se mi stahují při volbě a do složky Google Earth map. A Při volbě Google Earth Satelite se nic neděje. Takže mi to nestahuje ty podstatné Google Earth mapy. Nevíte někdo co s tím? Kompletní přeinstalace nepomohla. Chová se to pořád stejně. Neměnil jsem pouze Net.FW, ten je v nejnovější verzi součástí ROMky. Nějaký config s definicí map jsem nenašel.
  • 0

#702 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2010 - 17:09

soubor konfigurace je v adresáři GeoScouta: Woodpecker.GeoScoutCE.exe.config Někam si ho přesuň, založí se ti nový. Jsou v něm i cesty na servery map.
  • 0

LG G3 + a:Drake

#703 p007

p007

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2010 - 21:13

Subi napsal/a:
soubor konfigurace je v adresáři GeoScouta:

Woodpecker.GeoScoutCE.exe.config

Někam si ho přesuň, založí se ti nový. Jsou v něm i cesty na servery map.

Tam kdysi byly i ty cesty, nyní je v konfigu jen to, co vidíš v položce "nastavení". Tak kde jsou ty cesty schované?
Zkusil jsem ještě jednou vymazat konfig včeně zálohy a založit novou databázi. Chová se to pořád stejně. Bezradnost. Pomůže někdo?
  • 0

#704 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2010 - 21:49

Tak už víc nevím. Můžu ti pouze ukázat svůj konfig, jestli ti náhodou nepomůže. Většinou když v konfigu nějaký klíč není, měl by být nastaven na default hodnotu. Předpokládám tedy správnou. <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?> <configuration> <appSettings> <add key="DatabaseFile" value="\Storage Card\Program Files\GeoScout\GeoScout.sdf" /> <add key="ImagesFolder" value="\Storage Card\Program Files\GeoScout\Images" /> <add key="StartupFunction" value="7" /> <add key="DistanceUnits" value="Kilometres" /> <add key="InitialiseMultiToNotStarted" value="False" /> <add key="UseCacheFinalWaypoint" value="True" /> <add key="NoDisclaimer" value="True" /> <add key="ShortTabs" value="True" /> <add key="FilterLimit" value="99" /> <add key="NotifyListDistance" value="10" /> <add key="NotifyDetailsDistance" value="30" /> <add key="GpsComPort" value="4" /> <add key="GpsBaudRate" value="57600" /> <add key="GpsAutostart" value="True" /> <add key="GpsIsBluetooth" value="False" /> <add key="GpsUseSystemTime" value="True" /> <add key="WebTimeout" value="120" /> <add key="MaxLogCount" value="15" /> <add key="MaxTBLogCount" value="50" /> <add key="NoAdvertising" value="True" /> <add key="MapCustomUrl" value="http://luv-i.net/map...le={0}-{1}-{2}" /> <add key="NeverDeleteMapTiles" value="True" /> <add key="MapTileCount" value="25" /> <add key="TrackColor" value="-16711936" /> <add key="PositionColor1" value="-256" /> <add key="PositionColor2" value="-23296" /> <add key="PositionColor3" value="-65536" /> <add key="CurrentColor" value="-65536" /> <add key="CurrentBackColor" value="-2147483648" /> <add key="WaypointColor" value="-16744448" /> <add key="WaypointBackColor" value="-2147483648" /> <add key="FoundColor" value="-8355712" /> <add key="FoundBackColor" value="-2147483648" /> <add key="RemainingColor" value="-16776961" /> <add key="RemainingBackColor" value="-2147483648" /> <add key="PositionFormat" value="DegreesDecimalMinutes" /> <add key="MapVirtualEarthMapUrl" value="http://ecn.t{0}.tile...r{1}.png?g=321" /> <add key="MapVirtualEarthSatelliteUrl" value="http://ecn.t{0}.tile...{1}.jpeg?g=321" /> <add key="MapVirtualEarthHybridUrl" value="http://ecn.t{0}.tile...{1}.jpeg?g=321" /> <add key="MapGoogleMapUrl" value="http://mt{0}.google....s=&y={2}&z={3}" /> <add key="MapGoogleSatelliteUrl" value="http://khm{0}.google...={2}&z={3}&s=G" /> <add key="MapGoogleTerrainUrl" value="http://mt{0}.google....1}&y={2}&z={3}" /> <add key="MapOpenStreetMapUrl" value="http://{0}.tile.open...3}/{1}/{2}.png" /> <add key="GpsComPortShowTextbox" value="True" /> <add key="MapSessionType" value="9" /> <add key="CacheLogListColumnWidths" value="100,160,100,400" /> <add key="ShowDirectionLine" value="True" /> <add key="SearchCacheTypeId" value="-1" /> <add key="SearchCacheCategoryId" value="-1" /> <add key="SearchTerrain" value="5" /> <add key="SearchDifficulty" value="5" /> <add key="SearchNotStarted" value="True" /> <add key="SearchStarted" value="True" /> <add key="SearchReadyToFind" value="True" /> <add key="SearchNotFound" value="True" /> <add key="SearchFound" value="True" /> <add key="SearchDisabled" value="2" /> <add key="SearchArchived" value="2" /> <add key="AllowAccessToGeocachingWeb" value="True" /> <add key="ImportTerrain" value="5" /> <add key="ImportDifficulty" value="5" /> <add key="ImportFound" value="2" /> <add key="ImportDisabled" value="2" /> <add key="ImportArchived" value="2" /> <add key="ImportFastMode" value="False" /> <add key="ImportDownloadMaps" value="False" /> <add key="ImportDownloadLogs" value="False" /> <add key="ImportDownloadSpoilers" value="False" /> <add key="ImportDownloadTravelBugs" value="False" /> <add key="ImportSkipExisting" value="True" /> <add key="ImportDistance" value="999" /> <add key="ImportCacheCount" value="5" /> <add key="ImportCacheCategoryId" value="1" /> <add key="RecentCacheIds" value="1338|1352|1354|1278|1346|1341|1293|1337|1358|1340|1292" /> <add key="WaypointListColumnWidths" value="280,280" /> <add key="WaypointListSortIndex" value="0" /> <add key="CompassStatic" value="False" /> <add key="CompassShowHeading" value="True" /> <add key="CompassShowBearing" value="True" /> <add key="CacheListColumnWidths" value="200,60,60,70,120,120,120,50,50" /> <add key="CacheListSortIndex" value="1" /> <add key="SearchByPosition" value="True" /> <add key="SearchLatitude" value="50,5308166666667" /> <add key="SearchLongitude" value="15,3600666666667" /> <add key="SearchDistance" value="10" /> <add key="SearchCode" value="" /> <add key="SearchOther" value="True" /> <add key="SearchTitle" value="" /> <add key="SearchSql" value="" /> <add key="UseSuperZoom" value="False" /> <add key="ExportGpxFolder" value="\Storage Card\GPX" /> <add key="ExportOv2Folder" value="" /> <add key="TravelBugLogListColumnWidths" value="100,120,160,160,240,100" /> <add key="TravelBugLogListSortIndex" value="0" /> <add key="TravelBugListColumnWidths" value="160,120,120,120,120,120" /> <add key="TravelBugListSortIndex" value="0" /> <add key="ImportDownloadAttributes" value="False" /> <add key="UpgradeVersion" value="2.1.5.0" /> </appSettings> </configuration> Smáznul jsem pouze tři klíče s přihlašovacími údaji a registračním kódem, jinak je to celý můj konfig.
  • 0

#705 p007

p007

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2010 - 21:41

Hurá, vyřešeno. Děkuji za poskytnutí configu a za pomoc. Po přeinstalaci Romky jsem používal nově sestavený konfig z verze 2.1.5. Tam se ale údaje o mapách opravdu už nevygenerují. A dělalo to ty věci, o kterých jsem už dříve psal. Při pokusu o doplnění tohoto konfigu o mapy z níže popsaného výpisu, program hlásí neautorizovanou úpravu. Nakonec jsem vyndal z archívu konfig z loňského roku z nějaké starší verze a vše jede jak má být a jak jsem byl zvyklý. Paráda, valím na keše, mnoho zdaru také Vám:-)
  • 0

#706 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2010 - 22:08

Tak hlavně že se ti to podařilo :-) Ale trochu mě znepokojuje, že když přijdu o svůj starý konfig, tak možná budu mít taky problémy :-( A že pozná neautorizovaný zásah do souboru, to už je vůbec divný, to bych u textovýho konfigu nečekal. Hned si ho radši zazálohuju.
  • 0

#707 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2010 - 22:10

Tak Groundspeak opět zabodoval, ten banner nad logy blokuje stahování logů do geoscouta. Schválně zkuste stahnout novou keš, a bude bez logů? je to tak? Už jsem psal Stuartovi, tak snad bude broz záplata. Nezjistil jste někdo ještě další nefunkčnost? mě se zdá, že snad ostatní chodí všechno.
  • 0

#708 geomimgo

geomimgo

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2010 - 22:02

Souhlas. Také mně to nestahuje logy. A navíc i hodnoty Difficulty a Terrain mají hodnotu 0 (po stažení).
  • 0

#709 Pátrač

Pátrač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)
  • LocationKing field

Publikováno 04 červen 2010 - 10:45

tak po skoro 3letech využívání Geoscouta bohužel budu muset přejít na jinou aplikaci. Měním vybavení přecházím s ním z WM na Android a ten bohužel Geoscout nepodporuje. Moc mne to mrzí protže tenhel program jsem si moc oblíbil. Kdyby se tak dal nějak přepracovat na Android. to by bylo maso
  • 0

#710 miroslav.turek

miroslav.turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:07

to Pátrač: já jsem před časem taky přešel na jinou platformu-symbian, protože je to ale na služebním telefonu, nemohl jsem si moc vybírat. Musím konstatovat, že náhradu GeoScouta jsem dosud nenašel. Existuje několik programů, ale každý z nich něco zásadnějšího postrádá. Momentálně tedy používám hlavně Geocaching Live a pro správu finálek GeoGet. Když jsem jel loni nebo předloni na dovolenou, tak jsem vzal jen svého iPAQa 614C, maximálně jsem do něj koupil zahraniční SIMku a vše co jsem potřeboval mi obstaral GeoScout. Dnes beru navíc notebook s GeoGetem, který je sice super, ale váhově a objemově jsem na tom řádově hůř... Dej mi prosím vědět, když najdeš nějakou plnohodnotnou náhradu GeoScouta, třeba to bude v Javě a tudíž použitelné i jinde. Obávám se ale, že nic s vlastní databází není, takže budeme muset doufat, že Stuart časem taky změní platformu.
  • 0

#711 sowda

sowda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 15:32

DAMSI napsal/a:
Čusík, mam skromný dotaz.
Má někdo již nějaké zkušenosti s digitálním kompasem v HD2?
Respektive jestli jde použít v GS, nebo pro něj musí mít aplikace přímo podporu.
Předpokládám že to není tak chytře vyřešeno že by ten kompas nahrazoval původní vektor z GPS v NMEA logu.
Pokud by toto fungovalo, tak by to rapidně pomohlo těm ,,přiškrcenejm,, chipsetům Qualcomm který mají tu svojí prapodivnou SN která i přez všemožný úpravy registrů, patchů a pod nejde vypnout.
Díky za vaše názory.T.

Kompas nejde použít ...je sice na něj aplikace, ale jenom pro Adroid.
GPS Mod Driver je řešení pro win.
Tento driver opravuje občasné lagy GPS modulu, opravuje také problém při geocachingu (pomalá rychlost při zaměřování cache), přidává hardwarovou podporu kompasu (i do dalších aplikací) a umožňuje využívat GPS současně ve více aplikacích.
Na HTC HD2 mi to chodí bez problémů.
  • 0
HTC One X, Android 4.0.4
c:geo, Locus
Lidi, já žijuVložený obrázek

#712 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 20:36

Tak je nová verze GS: 2.1.6.0 Mělo by tam být opraveno načítání dat z gc.com Edit 7.6.2010: verze 2.1.6.1 (ještě snad oprava TB a waypontů)
  • 0

#713 Setler

Setler

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2010 - 18:07

Tak jsem včera nainstaloval verzi 2.1.6.0 a dnes novou verzi 2.1.6.1, ale stále mám terén a obtížnost na nule. Dal jsem znovu načíst keš a i načíst novou keš a stále jsem na nulách.
  • 0

#714 geoborg

geoborg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 15:12

Chtěl jsem si stáhnout záplatu na gs verze 2.1.6.1 , ale háže mi to pořád nějakou chybu 401, něco jako neautorizovaný přístup. Nevíte někdo co s tím,nebo nemůžete mi tu záplatu někam šoupnout? Dík
  • 0

#715 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 15:44

Taky mi server nefunguje, ale jakou záplatu máš na mysli? Máš verzi 2.1.6.0 a potřebuješ 2.1.6.1?
  • 0

#716 geoborg

geoborg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 15:51

mám verzi 2.1.5 staženou asi týden před těma čachrama s gc.com.
  • 0

#717 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 16:22

Tady máš upgrade na 2.1.6.1

http://uloz.to/50584...ade-2.1.6.1.zip

ale koukám, že server už běží :-)
  • 0

#718 geoborg

geoborg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 16:42

No fakt :) to je zákon schválnosti... od rána se dobývám na server, a když se rozhodnu, že někoho budu otravovat, tak se server rozběhne sotva se ten dobrodinec najde :) ale i tak dík za čas co jsi mi věnoval. už sosám
  • 0

#719 Setler

Setler

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 19:16

Máte u Terénu a Obtížnosti už správné hodnoty, nebo stále ještě nuly.
  • 0

#720 geoborg

geoborg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2010 - 19:32

já mám nuly, ale vzhledem k tomu, že podle obtížnosti si kešky nevybírám, tak mně to neva :)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama