Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#761 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 13:34

Zdar, nepřipadá vám, že se u GeoScouta výrazně zpomalilo stahování kešek z webu? Když jsem na nějakém místě a stáhnu si nejbližší kešky podle polohy, tak dříve mi to stahovalo bez problémů do minuty tři kešky. Teď, když dám tři nejbližší, tak se mi to častokrát zasekne a musím restartovat, takže stahuji po dvou a i tak to trvá hrozně dlouho, několik minut. Dále, nemůžu přes GeoScouta vložit TB do keše a nejde ani vyjmout, když pošlu log, oznámí mi to error. Keše v pohodě loguji z terénu, ale právě ta TB nefungují. :(
  • 0

#762 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 14:54

Teď jsem to zkoušel s poslední verzí 2.1.7.0 a šlo to rychle. 5 keší do 1 minuty. Zkoušel jsem přes WiFi a HSCD, pokaždé téměř stejná rychlost. Co se týče TB, tak toho je taky poměrně dost v poslední verzi opraveno, alespoň IT o tom mluví, sám to nemám teď prakticky vyzkoušený.
  • 0

LG G3 + a:Drake

#763 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2010 - 8:38

[quote]sowda napsal/a:
[quote]Kompas nejde použít ...je sice na něj aplikace, ale jenom pro Adroid.
GPS Mod Driver je řešení pro win.
Tento driver opravuje občasné lagy GPS modulu, opravuje také problém při geocachingu (pomalá rychlost při zaměřování cache), přidává hardwarovou podporu kompasu (i do dalších aplikací) a umožňuje využívat GPS současně ve více aplikacích.
Na HTC HD2 mi to chodí bez problémů.[/quote]

GPS Mod Driver?
Už jsem zkoušel všelijakou úpravu registrů patchů atd ale vždy na prd.Tohle vypada osnivě.Hned vyzkoušim.Díky za možná informaci ceněnou zlatem, ale snad to nezakřiknu.;)
  • 0

#764 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 8:15

Chci se zeptat. Za GeoScouta jsem zaplatil před více než rokem. Ale nejsem si jist jestli se platí každý rok znovu a znovu za nové aktualizace, nebo stačilo zaplatit jen jednou?? Nikde to nemůžu najít.
  • 0

#765 Setler

Setler

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 8:29

Or_Mi napsal/a:
Chci se zeptat. Za GeoScouta jsem zaplatil před více než rokem. Ale nejsem si jist jestli se platí každý rok znovu a znovu za nové aktualizace, nebo stačilo zaplatit jen jednou?? Nikde to nemůžu najít.

Zdravím. Já zaplatil před rokem a půl a stále mi funguje. Pokud by Stuard chtěl platit pravidelně každý rok, tak by určitě udělal ochranu. Zatím vyčkávej a používej program. Až bude chtít zaplatit, tak se to určitě nějak dozvíme (neplatná registrace a pod.). Bylo by správné od nás uživatelů platit každý rok, ale na to jsou češi za se moc vičurani.
  • 0

#766 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 16:13

Čaute poradíte mi pls. Přešel sem na novejši model HTC HD2 a když chci dát registraci geoscouta tak mi to vypíše "The device owner name must be at least 3 characters in order to register this product." A nevím co s tím. Píše mi to ať změním jméno zařízení na jakékoli.....help pls
  • 0

#767 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 16:21

Jméno zařízení se musí shodovat s registrovaným jménem Geoscouta, na které máš licenci. Tzn. nastav si stejné jméno uživatele (majitele) jako máš u Geoscouta. to by mělo problém vyřešit.
  • 0

#768 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 16:34

vetrnik_cr napsal/a:
Jméno zařízení se musí shodovat s registrovaným jménem Geoscouta, na které máš licenci. Tzn. nastav si stejné jméno uživatele (majitele) jako máš u Geoscouta. to by mělo problém vyřešit.

v zařízení sem jméno nastavil na to které sem platil a geoscautu se jmeno změnit nedá ne? a píše mi to pořád to stejné :(
  • 0

#769 Jaitni

Jaitni

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 18:51

hmm, jak zadávals to jméno do HTC?
  • 0

#770 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 18:53

Jaitni napsal/a:

tož normálně v nastavení, systém a o produktu

nebo je to jinde?
  • 0

#771 SanchoCZ

SanchoCZ

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 19:42

B-a-r-t napsal/a:

Jaitni napsal/a:

nebo je to jinde?

Nastaveni: Osobni: Inf. o vlastnikovi: Nazev
  • 0

#772 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 19:56

SanchoCZ napsal/a:

B-a-r-t napsal/a:

Jaitni napsal/a:

nebo je to jinde?

Nastaveni: Osobni: Inf. o vlastnikovi: Nazev

nic takoveho tam nemam....kdyz dam osobni tak je tam jen telefon zadavani a tlacitka
tak nvm kde delam chybu :( je HD2 poradte nekdo pls.......jak zmenit nazev telefonu abych mohl zaregistrovat geoscouta....dik
  • 0

#773 pjiy

pjiy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 21:22

Ahoj, dělá se to tak, že vytvoříš (pokud tam není) kontakt se jménem Me, vyplníš Name: First a Last (podle registrace Geoscouta) a Email adresu a je hotovo (doufám, že to v českejch WM je stejně) a Geoscout už jede. Stuart to teď někde má popsané v FAQ na http://eastlands.dyndns.org. Je to funkce HTC Sense.
  • 0

#774 B-a-r-t

B-a-r-t

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2010 - 22:27

pjiy napsal/a:
Ahoj, dělá se to tak, že vytvoříš (pokud tam není) kontakt se jménem Me, vyplníš Name: First a Last (podle registrace Geoscouta) a Email adresu a je hotovo (doufám, že to v českejch WM je stejně) a Geoscout už jede. Stuart to teď někde má popsané v FAQ na http://eastlands.dyndns.org. Je to funkce HTC Sense.

Díky moc za radu, problém vyřešen. Fakt dík;)
  • 0

#775 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 12:18

Pravdepodobne skrzeva zmeny na GC.com nejdou prijimat a odesilat logy. Nekomunikoval nekdo s autorem ohledne nove verze?
  • 0

#776 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 14:22

Taky jsem to včera zjistil, že to nejde. Stuart určitě vymyslí novou verzi, chce to čas. :)
  • 0

#777 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 14:26

v IssueTrackeru je to nahlasene, musime holt pockat na opravu
  • 0
www.fotomoto.cz

#778 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2010 - 14:36

No alespon jsem vyzkousel odeslani logu pres FielNotes. Nicmene to online logovani bych postradal. Nemohu si pomoct,ale ziskavam neodbytny pocit,ze hlavnim poslanim GC.com je komplikovat kacerum zivot. Grrrr... Na jare jsme poradali vylet na Snezku a kvuli uzasnym zmenam v systemu odtamtud nemam ani jedinou kesku. A vytaci mne to tak ze to pisu ve versich. Nepocital jsem s tim,ze kdyz to ve ctvrtek funguje,tak v sobotu si online kesky nestahnu. Od ty doby se snazim udrzovat aspon nejak aktualni databazi v GeoScoutu (nebo GeoScoutovi :)) a posledni dobou take v PocketDrake ,kde je to aktualizovani diky kopmpatabilite s GeoGetem podstatne jednodussi. Jenze zase neumi online kontrolu a logovani.
  • 0

#779 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2010 - 9:34

Yopeee,tak mame k dispozici novou verzi,tentokrat je to 2.1.8.0 Logy uz to sosa,estli i odesila,checknu o veekendu. :)
  • 0

#780 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 9:44

Ach jo, včera jsem už zase nemohl načíst správně keše, místo souřadnic se mi zobrazovaly samé nuly a všiml jsem si toho až v terénu. Nemít na mobilu net, neodlovil bych co jsem chtěl. Stránky GC.com byly nejspíš změněny a proto musíme opět čekat na novou verzi. Už mě to fakt unavuje. :(
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama