Přejít na obsah

Fotka

Geoscout 2.xx.xx

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
887 odpovědí na toto téma

#781 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 0:33

mám problém s hromadným načtením keší. Pokud dám konkrétní GCxxxxx tak se v pohodě načte, ale pokud dám načtení více keší od zadaných souřadnic (a to ať píchnutím na mapu a tak i zadáním souřadnic), tak to skončí zhavarováním geoscouta. Můžete to někdo vyzkoušet, než napíšu Stuartovi? Díky. (kdyžtak prosím o zprávu na vetrnik@gmail.com)
  • 0

#782 Bolek_CZ

Bolek_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 21:43

je tu nova verze - GeoScout Version 2.1.8.1 - updated 30 Dec 2010...
  • 0
www.fotomoto.cz

#783 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2011 - 22:51

Jen je skoda ze se to neda stahnout. :( Nebo se nekomu povedlo? Byl bych vdecny kdyby bylo mozne nekam umistit aktualizacni zip ke stazeni...

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

• 0

#784 pavlikVB

pavlikVB

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 9:05

Update 2.1.8.1 v *.CAB

http://leteckaposta.cz/909761065
  • 0

#785 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2011 - 22:24

pavlikVB> dik. stazeno, nainstalovano. musel jsem jen najit registracni cislo, protoze to neni rozdilova aktualizace ale kompletni nova instalace. nastesti jsem ho nasel na strankach handanga (tam jsem Geoscouta kupoval) kde je to v zakaznicke databazi ulozene. Ted jsem to jeste zkusil na Rightfile a porad nedostupne. Proc to Stuart nejak neresi?
  • 0

#786 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2011 - 1:47

Tuhle verzi mám nainstalovanou sice od začátku ledna, nicméně v úterý jsem si na Starém Městě načetl pozici a dal stáhnout dvě nejbližší tradičky (pamatoval jsem si, že tam někde jsou a nemám je odlovené) a stáhlo mi to jednu mysterku. O chvíli později mi to stáhlo jen multinu. Tak fakt nevím, ale ten GeoScout má pokaždé nějakou chybu, která dříve nebývala. :(
  • 0

#787 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2011 - 12:53

Taky vám jdou natáhnout keše podle GC kódu, ale v terénu podle polohy se buď keše nenačtou, nebo se načtou špatné? :(
  • 0

#788 stano

stano

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2011 - 21:16

Zdravím geoscouťákov. Tiež by som chcel potvrdiť chybu, že pri naťahovaní nerozlišuje zadaný typ kešky a po poslednom update gc.com mi neťahá logy a obtiažnosti. Je to len moja chyba alebo je to celkový problém? Ďakujem za odpoveď.
  • 0

#789 stano

stano

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2011 - 21:33

Zistil som, že keď mám na gc.com nastavený iný jazyk ako angličtinu, nesťahuje mi obtiažnosť a logy. Keď som vrátil naspäť angličtinu, tento problém sa odstránil. Nerozlišovanie typu kešky zostalo. Anglicky zdatnejší kolegovia, mohli by ste, prosím, podať správu Stuartovi? Ďakujem
  • 0

#790 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2011 - 14:42

To už jsem zjistil dávno, že když jsem si nastavil češtinu, tak to blblo. Je to logické, protože jsou tam nějaké podmínky, hledá to za slovem (v angličtině) nějakou hodnotu a tu vrací jako výsledek. A pokud tam to slovo není (protože je v češtině), tak nemůže vrátit žádnou hodnotu. Tak jsem to vrátil kdysi na angličtinu. No, ale stejně mi to blbne, teď mi to zase nestahuje logy a datum vytvoření keše mi hází na 1. 1. 01. :( Stuart už dlouho nedělal novou verzi, na to, že se gc.com dost změnil za poslední dobu.
  • 0

#791 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2011 - 9:38

Jojo, ty logy to fakt nestahuje. Ono je ted vubec neco podivnyho ohledne geoscouta. Napriklad mi neslo preposlat zapomenute heslo na web. Zkousel jsem se i znovu zaregistrovat s novou e-mailovou adresou a vubec jsem nedostal email s heslem.
  • 0

#792 Or_Mi

Or_Mi

Or_Mi

• Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2011 - 19:26

Ten GeoScout už mě opravdu štve, nejen, že nestahuje logy a hází blbé datum vytvoření keší, ale když si chci načíst z terénu jednu tradičku, stáhne mi to čtyři mysterky. Ačkoliv jsem vymazal všechny nalezené keše a tím řádně zeštíhlela databáze, teď v ní mám pod sto keší, stejně je pomalý, jsou tam neustále přesýpací hodiny. A Stuart snad chrápe, protože poslední aktualizace byla na konci loňského roku. :(
  • 0

#793 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2011 - 10:26

tak mi prisel z googlegroups email s novym prispevkem: Anyone know what is going on with GeoScout support? It has been over a month since the last site update broke the log import and we have not heard from Stuart - which is most unusual. Does anyone what might be up? Hoping Stuart is a-okay..! Stuart se nejak neozyva... Bud ma nejake potize,takze na zalezitosti okolo geoscoutu nema myslenky,nebo se mu neco neprijemneho prihodilo. Taky se na to mohl proste, no napisu vyflaknout,ale to mi neopripada moc pravdepodobne. Takze budeme doufat,ze se ozve...
  • 0
Medvidek

#794 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 13:59

Ve starsich prispevcich jsem nasel zminku o tom, ze nam obcas Stuart vyjede na lodi na dovolenou. Tak jen doufejme, ze to neni atomova ponorka, co se nemusi celej rok vynorit ;) A na Geocaching.com avizuji udrzbu, takze si asi uz zadnou kes (jak po udrzbe byva obvykle) nestahnu :(
  • 0

#795 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 7:06

Tak a je to. Na Geocaching.com to zase poladili a od ted uz si nestahneme klasickou cestou do GS ani kes. Google uz ani neindexuje stranky s geoscoutem (ktery jsou uz 3 tydny vice-mene mimo provoz). Asi se udalo neco nepekneho, kazdopadne pro mne to asi znamena koupit si premium membera a prejit na neco jako Pocket Drake:( Dam Stuartovi jeste tyden-dva a pak se uvidi...
  • 0

#796 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 7:17

Kvůli PocketDrake nemusíš kupovat PM, stačí (zadarmo) stáhnout GeoGet.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#797 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 8:33

LudekV napsal/a:
Kvůli PocketDrake nemusíš kupovat PM, stačí (zadarmo) stáhnout GeoGet.

Jo ale jak jsme pochopil, tak abych dostal data do GeoGetu, tak musim bud byt PM, nebo pouzit nejakou kulisarnu. Ja byl proste zvyklej na pohodovy stahovani do GeoScouta...
  • 0

#798 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 9:17

Tak jsem zjistil, ze by se pripadne dal vytvorit retezec GeoGet+GeoJarry+PocketDrake, ale GeoJarry ted taky nefunguje :(
  • 0

#799 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 10:43

No na podzim se mi nehodilo obnoveni vyhuceneho PM,takze jsem nejakou dobu pouzival Skrysotlac a plnil s nim geoget. Nicmene jako zmlsaneho PM mne ten skrysotlac zacal rychle prudit. Moznosti jsou tam preci jen omezenejsi (nebo jsem ho nenastudoval dobre a on vsechno zvlada dokonale). Kadopadne "Nogger,zkus ho" :)
  • 0
Medvidek

#800 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 10:59

Ale abych se vratil k tematu,doufam ze se Stuart najde. Updaty delal celkem rychle a koncem lonskeho leta sliboval portaci na Android. Bohuzel to vypada,ze od te doby se tim smerem nepohnula ani mys. Perspektivne v pristim roce,bych rad opustil WM a presel na Android. Na TomTom jsem uz rezignoval,ale C:Geo,pres spoustu svych kvalit,preci jen postrada par dulezitych ficurek. A LudekV s Pocketdrake se do androidu zatim take nehrne. (ne ze bych se tolik divil,je to spousta casu a energie). Kazdopadne Stuart oznamil vicemene zahajeni praci a pak uz nic.
  • 0
Medvidek

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama