Válka v Ostravě (Bikocomovy kešky ukradeny)
Publikováno 02 březen 2009 - 19:49
Publikováno 02 březen 2009 - 20:01
Nedělám nikomu tiskového mluvčího. O této situaci jsem se dozvěděl v jiném vláknu na tomto fóru. Do marasmu ostraváci očividně zabředli a jakékoliv ověřování faktů nebylo potřeba, prostě se to stalo. A asi jen ostraváci ví nejlíp, kdo z nich krade... Tipoval bych, že Bikocom to nebude :|munu napsal/a:
Lidi mě neustále překvapují .
Miták je ten poslední člověk, který by mě napadl, že bude dělat někomu tiskového mluvčího a zabředne do takového marasmu bez ověřených faktů.
Publikováno 02 březen 2009 - 20:04
Ty to taky nemáš ze své hlavy, někdo Ti musel o tom říct. Řekl Ti PRAVDU? Celou? Nebo jen svou verzi příběhu?
Muj názor je, že PRAVDU se nedozvíme.
Klidně mu to mohl ukrást jeho největší kamarád, aby měl vztek na Zpožděné, co já vím.
Tohle je a už bude jen o tom coby kdyby. Může nás to mrzet, můžeme vymýšlet různé teorie ale pravdu zná jen jeden člověk a upřímně, velice pochybuji, že se k tomu přizná.
Jde mi o to, že když si nejsme něčím jistí, měli bychom držet huby, jinak se můžeme dopustit něčeho, co by nás mohlo v budoucnu mrzet.
Můžete si říct, že Spolek zpožděných je anonymní, co nám do nich, ale za tím názvem je pro mne skryta skupina lidí, každý je jiný, některé znám dobře a jiné jen z vidění.
Pokud jsem se zeptal na tuto válku, většinou byla odpověd typu "je to Bikoušův boj, ne můj".
jen přidám pár pěkných mysterek taky ze severní moravy: LIDSKA HLOUPOST Nezbytné věci
U Nezbytných věcí doporučuji přečíst celou knihu, člověk dostane najednou jiný pohled na věc
Publikováno 02 březen 2009 - 20:15
Publikováno 02 březen 2009 - 20:16
Napsal jsem to zaujatě, vždyť to musí být z prvního příspěvku jasné, na čí straně jsem - na té straně, komu se ztratily kešky. Druhou stranu příběhu bych si rád vyslechl tady, ale zúčastnění očividně radši mlčí, mlží nebo odvádějí pozornost jinam. Vlastně ani neočekávám, že se dozvíme kdo to udělal, to by ho musel nejspíš někdo ze zasvěcených prásknout a tak naivní nejsem. Každopádně tvá teorie o krádeži největším kamarádem je vratká jako já během každé páteční noci.krteczek napsal/a:
Nejde o teorie, jde o to, jak jsi to napsal.
Ty to taky nemáš ze své hlavy, někdo Ti musel o tom říct. Řekl Ti PRAVDU? Celou? Nebo jen svou verzi příběhu?
Muj názor je, že PRAVDU se nedozvíme.
Klidně mu to mohl ukrást jeho největší kamarád, aby měl vztek na Zpožděné, co já vím.
Publikováno 02 březen 2009 - 20:17
No vida Junet chceme slyšet zábavnou srdceryvnou story (opravdu, beze srandy a ironie)junet napsal/a:
PS: stejně jsem na ostravsku považován za původce celého zla, aspoň u některých lidí.
Publikováno 02 březen 2009 - 20:19
krteczek napsal/a:
Jde mi o to, že když si nejsme něčím jistí, měli bychom držet huby, jinak se můžeme dopustit něčeho, co by nás mohlo v budoucnu mrzet.
Ještě doplním: Zrovna o tomhle držet hubu nebudu, i kdybych se měl nakonec většině omluvit a na jednoho ukázat prstem.
Publikováno 02 březen 2009 - 20:45
Publikováno 02 březen 2009 - 21:22
gEs689 napsal/a:
Je smutné, že ač je to tak nebo tak, vždy na to dojede hra sama i ostatní kačerstvo. Známe zástupce obou táborů a vždy nás tyto spory mrzely. Je smutné, že nemáme všechny bikocomovy keše, bo ty co máme odloveny měly v sobě takohou zvláštní šťávu, specifický humor i nezaměnitelný autorský sloh ...vždyť i zápis z odlovu keši od bikocoma se perfektně četli a měli šťávu ...a bylo to něco uplně jiného než číst u své keše "...odloveno hladce, díky za keš". Doufáme jen že se to u nás brzo urovná...
PS: ...junete máš zajmavý počet nálezů 689 ...ale bacha, toto číslo je už zamluveno, tak s tím koukej něco udělat
Svatá pravda, nejednou jsem se srdečně zasmál při čtení jeho logu.
PS: no kdyby nebylo včera jedno DNF bylo by to číslo jiné , ale něco se s ním udělá, jen nevím kdy, bo už od noční šichty se o mně pokouší chřipka či jiný bacil se mně snaží bacit tak asi na pár dní budu stagnovat. Sám bych si toho nevšimnul že jsem srovnal číslo s vaším nickem, na GeoVelikonocích to můžeme trošku oslavit.
Publikováno 02 březen 2009 - 21:53
Publikováno 02 březen 2009 - 23:22
Publikováno 03 březen 2009 - 15:14
krteczek napsal/a:
jen přidám pár pěkných mysterek taky ze severní moravy: LIDSKA HLOUPOST Nezbytné věci
U Nezbytných věcí doporučuji přečíst celou knihu, člověk dostane najednou jiný pohled na věc
Nechápu sice, proč tyto dvě, ale dík za tu druhou , ovšem tu druhou beru jako něco podobného Klotyldě, akorát naopak - skrytá kritika Bikocoma.
-----------------------------------------------------------------
Nevíte někdo, co je s Bikocomem , je snad mrtvy ??
Zrušil web, odstranil si z GC.com všechny kamarady. (A to nejen z GC.com, ale i v reálu.) ...
Publikováno 03 březen 2009 - 17:39
mitak napsal/a:
Každopádně tvá teorie o krádeži největším kamarádem je vratká jako já během každé páteční noci.
Jen páteční noci? Na sobotním eventu jsi na tom byl obdobně. :D:D
Publikováno 03 březen 2009 - 18:37
Publikováno 03 březen 2009 - 18:52
Publikováno 03 březen 2009 - 19:12
Publikováno 03 březen 2009 - 19:34
Publikováno 03 březen 2009 - 20:24
Jsi srab, očividně tady něco hodně smrdí a tím že se k tomu otočíš zády tomu moc nepomůžeš. Pokud máš čisté svědomí, tak proč nenapíšeš svůj skutečný názor jako Mariushka a ne jen nějaké bláboly na ututlání situace ? Zatím to vypadá, jakože přede mnou hájíš sebe nebo někoho tobě blízkého.krteczek napsal/a:
Je zbytečné vést jakoukoliv diskuzi ve chvíli, kdy soudce je rozhodnutý... Jakákoliv reakce je tudíž zbytečná, protože marná. Už bylo rozhodnuto ve chvíli, kdy jste psal první příspěvek, pane Mitáku...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů