Publikováno 05 březen 2009 - 12:04
O případu nevím absolutně nic, přečetl jsem si jen co sem napsal Mitak, a Bikocomův listing "Zelenýho kačora Vincka". Kradení nebo ničení keší považuju bez výjimky za ubohost, ale přesto cítím potřebu něco k tomu dodat.
> kterým vadí, že jim veřejně říkáte, co si o nich, jejich povahách a praktikách myslíte, kterým trapně vadí to, že máte víc bodů a víc FTFek.
Pouhá spekulace, dost možná založená na nevědomé projekci Bikomových vlastních frustrací. Vždy když čtu jak někdo naříká že mu ostatní dělají naschvály protože mu "určitě" cosi závidějí, ručička Hulanometru se mi vychyluje do červené oblasti a tam buší o zarážku.
> Ale nejen to, máte koule i na to, abyste o těchto lidech udělali zajímavé kešky (1,2), které poloanonymně zobrazují, co vás tolik štve.
No nevím, přečetl jsem jen "Zelenýho kačora Vincka", a 1) čím je (snad krom výhledu- čert suď) zajímavá 1.5-bodová tradicionálka v koruně stromu? 2) Listing je psán chytlavě to jo, ale silně mi tam hapruje logika. Kdyby někdo toužil po fake FTF vlastní keše, proč by proboha čekal na reviewera když může pohodlně logovat předem? 3) Ten listing IMHO nezobrazuje "co autora štve", jen se snaží někoho jiného vykreslit jako politováníhodné zakomplexované idividum.
Pokud je Vincek skutečně takový mamlas, jde o kopání do mrtvol. A jestli není, jde o vědomé šíření lží a pomluv. Oboje je opovrženíhodné, a podle mě srovnatelné s ničením cizích keší. Krabičky ani ego nejsou ke skutečnému životu nutné, je tedy úplně jedno kterou z nich se snažíte rozkopat na cucky.
> To už tito lidé opravdu nemusí unést. Jenže zatímco člověk s jistou invencí by se vás pokoušel trumfnout, tak se začne dít něco úplně jiného
No, chápu že dělám dáblova advokáta, ale řekl bych, že ho svým způsobem trumfli. Kdyby to nebylo úplně jasné tak pro jistotu dodávám: žádnou keš jsem nikdy nezničil, ani nikoho takového neznám, a neznám Bikocoma ani nikoho z Ostravy.
SUP DAWG, I HERD U LIEK FTFS SO WE STOLE ALL YOUR CACHES SO YOU CAN FTF WHILE YOU RESTORE EM!