Logovani nalezu partou Hexenschussbrigade
Publikováno 06 březen 2009 - 13:50
GEOPERNIKARI
Publikováno 06 březen 2009 - 13:53
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 06 březen 2009 - 14:02
PS: Je to přece teamový log, tak nevidím žádný problém. Máme taky takový (Paradiser), byť značně skromnější Kolik lidí z teamu musí někde být, by se mohlo logovat kolektivním nickem je věcí pouze toho teamu.
Jediný co mě na tom mrzí, že ve věčném vlákně o omezení zakládání pro nováčky, zasloužilých cacherech a další metafyzice zmizí ty kouzelné logy typu "Koukněte na toho hexnšůse - sám nic nenašel a už zaplevelil kešema celou Českou Kanadu":D
Publikováno 06 březen 2009 - 14:07
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 06 březen 2009 - 14:12
hplus napsal/a:
Vzhledem k tomu, že na žádné mojí keši není v logu zápis nebo razítko Hexenschussbrigade, budu takový log mazat.
Přesně!!! Až nebude "Server is too busy", tak je smáznu!
Chlapci mají vyrazný rozptyl, takže pro ně asi nebude problém si stejné keše s razítkem či samolepkou objet znovu. A nemůsí se zdržovat hledáním . . .
Publikováno 06 březen 2009 - 14:14
hplus napsal/a:
Vzhledem k tomu, že na žádné mojí keši není v logu zápis nebo razítko Hexenschussbrigade, budu takový log mazat.
Mně to taky přijde ujetý, na našich keškách též žádný záznam ve fyzickém logu od HB nemáme. Tak buď tam bude HB nebo jednotlivci z brigády (s tím problém nemáme). Ono to je asi opravdu o těch bodech, sakra.
Publikováno 06 březen 2009 - 14:18
Publikováno 06 březen 2009 - 14:19
alkes napsal/a:
Jůva, já si měl někde na vznik tohohle vlákna vsadit. :D:D:D
Copak na vznik - ale pojď si vsadit na vývoj!!
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 06 březen 2009 - 14:24
marwillCZ napsal/a:
hplus napsal/a:
Mně to taky přijde ujetý, na našich keškách též žádný záznam ve fyzickém logu od HB nemáme. Tak buď tam bude HB nebo jednotlivci z brigády (s tím problém nemáme). Ono to je asi opravdu o těch bodech, sakra.
Že Vám ty kecy stojí za to, to je v Pardubicích stále tolik sběhu, že se ještě nedá kešovat po okolí ???
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 06 březen 2009 - 14:26
Publikováno 06 březen 2009 - 14:30
Publikováno 06 březen 2009 - 14:36
Publikováno 06 březen 2009 - 14:40
PLAJ family napsal/a:
Tohle je jediná šance jak sesadit PaBu z prvního místa ve statistice.
:D
Ale logovat bych to nechtěl. Snad si to hoši rozdělili.
Jasně že rozdělili - přece vidíš, že server is too busy :D:D
Publikováno 06 březen 2009 - 14:42
Dain a Olik napsal/a:
to by pak mohlo byti trapne
Já ti nevím, ale trapné to je určitě u Eventu o Perníkovou GPS, tam žádné H určitě není.
Můžu vědět co to je za vaši akci a co je cílem? Aby se předešlo případným spekulacím. Teď už jen schází, aby se sešli lidi, udělali nějaký tým a každý tam nasypal co má. To bude paráda. Jinak nic proti HB nemám, jen zatím tápu nad smyslem...
Publikováno 06 březen 2009 - 14:49
Navrhuju udělat GeoBodAlianci a tam přizvat nejen PaBu, ale i Hexenschussbrigade!!! A hnedle budeme na 1. místě všichni :D:D
Publikováno 06 březen 2009 - 14:52
Není přeci problém, aby jste si kdokoliv založili team a logovali od data založení společné krabičky.vsa napsal/a:
Mě se to taky nelíbí, zase ve statistice spadnu o jedno místo !
Navrhuju udělat GeoBodAlianci a tam přizvat nejen PaBu, ale i Hexenschussbrigade!!! A hnedle budeme na 1. místě všichni :D:D
Publikováno 06 březen 2009 - 14:53
PLAJ family napsal/a:
Tohle je jediná šance jak sesadit PaBu z prvního místa ve statistice.
:D
Není to jediná šance. Pokud vim, tak darth_maul_3 minulý týden zažádal o české občanství...
Publikováno 06 březen 2009 - 14:56
GEOPERNIKARI
Publikováno 06 březen 2009 - 14:56
Dain a Olik napsal/a:
mazte co je libo, za tu srandu to stoji. jen je potreba se podivat, vy vsichni rychli spravedlivi, jestli nahodou v tom logbooku ten napis H netruni, aby treba nedoslo k tomuhle justicnimu omylu to by pak mohlo byti trapne
by mě zajímalo, co je na tom logování tak srandovního, že to za tu srandu stojí.. ??
Publikováno 06 březen 2009 - 14:58
wmh napsal/a:
Jasně že rozdělili - přece vidíš, že server is too busy :D:D
kdepak, PaBa ma natolik dlouhe prsty, ze gc.com pretezuje zamerne, aby to brigadnici nemohli zalogovatB)
pokud si dobre vzpominam, na Ralsku naci brigadnici byli. jeden tam prisel v bilej ponozkach a kratasech jako tenista na zapas (nebo bavorskej turista na houby) a druhej si tam prisel pro obtiznost do tabulky :D:D ...a nakonec se s nama ani nevyfotili:(.....jak by rek' nas Vojta, jsou to divnotyB)
..mluviti stribro,mlceti zlato
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů