Logovani nalezu partou Hexenschussbrigade
Publikováno 08 březen 2009 - 0:04
marekl napsal/a:
Barbie, nežer to tak. Ještě tři logy a můžeme Hexíkům přát k celkem kulatým 3 500 nálezům
Neboj se, Marku, kůžičku kolem nehtů si kvůli tomu rozhodně hryzat nebudu Jen se těším, až se pánové z "hexíků" vyjádří k tomu, že jejich argument probojovat se "za nás" do evropské statistiky 7 z 10 evropských statistů považuje za naprostou kravinu...
Publikováno 08 březen 2009 - 0:36
Publikováno 08 březen 2009 - 0:55
Pitrus napsal/a:
K čemu? K nálezům???
kdepak, k nálezům, k 3500 tolerovaným podvodům :|
Ať počítám, jako počítám, tým jsou minimálně dva, tak že varianta jeden člověk - dvě razítka, u mě ani do budoucna neprojde.
Publikováno 08 březen 2009 - 2:59
Publikováno 08 březen 2009 - 7:51
Publikováno 08 březen 2009 - 8:39
Publikováno 08 březen 2009 - 8:54
Publikováno 08 březen 2009 - 10:18
na celé té akci nevidím nic špatného a hlavně proti pravidlům GS
Imho podstatnejsi nez pravidla sama je duch fair play. A ten trpi, i kdyby dira v pravidlech takove chovani skutecne delala zcela legalnim.
Myslím, že pokud někdo trvá na razítku teamu a smazal jim log, rádi zaskočí a zalogují se znovu.
Zaskoci do nekolika tisic kesi? To mi neprijde jako trivialni zalezitost. Zrejme maji v planu zaskocit jen tam, kde k tomu budou donuceni vlastnikem kese. Jinde nechaji podvod podvodem. Hezky pristup.
Jak tak koukám na ty největší kritiky, možná by některým stálo za to sáhnout do svého svědomí, zda mají splněné podmínky všech mysterek atd. když už tady vykřikují, že by měli členové týmů znovu plnit úkoly
Ano, mam splneny podminky vsech mysterek, jinak bych si je nelogoval.
Kdyz tak ctu odpovedi evropskych top kaceru na dotaz barbieteamu, pripada mi, ze ten zdaleka nejhorsi dopad teto akce nebudou potencionalni kvanta spamu mezi logy, ale mezinarodni ostuda. Nerad bych se dockal ceskych upozorneni v zahranicich listinzich: CESI, ZADNE VIRTUALNI LOGY
Proc jen se tahle zeme musi vzdycky reprezentyovat takovymhle zpusobem? Mozna by stalo za to udelat nejaky fair play zebricek, ze ktereho by byly vylouceny podobne entity.
Publikováno 08 březen 2009 - 11:19
Publikováno 08 březen 2009 - 11:24
Spam a počty nálezů jsou mi ukradený, ale tenhle dopad mi taky dost vadí ... stejně jako precedens k ještě většímu chaosu, než je tu teď. Nemyslím tím, že by se najednou vyrojilo x dalších podobných bodotýmů, to se stane těžko. Spíš lidi začnou obecně ještě víc kašlat na slušnost.kaote napsal/a:
Kdyz tak ctu odpovedi evropskych top kaceru na dotaz barbieteamu, pripada mi, ze ten zdaleka nejhorsi dopad teto akce nebudou potencionalni kvanta spamu mezi logy, ale mezinarodni ostuda. Nerad bych se dockal ceskych upozorneni v zahranicich listinzich: CESI, ZADNE VIRTUALNI LOGY
Sice mám většinu členů Hexenschusu rád, jako srandu a recesi to beru, ale tady se vyloženě minula účinkem. Celkem bych bral, kdybyste s tím už skončili a ty logy, které jsou čistě virtuální, si zas smazali (sami).
Publikováno 08 březen 2009 - 11:59
Publikováno 08 březen 2009 - 12:00
Publikováno 08 březen 2009 - 12:07
Publikováno 08 březen 2009 - 12:16
Nevím, jejich logy jsem neviděl a teď zkoumat nebudu.solsais napsal/a:
Jen tak pro zajímavost: týmů, které logují několik lidí společně na jeden účet, aniž tam byli všichni, je vícero (třeba hradník s tatíkem). U prokestom zase něco logují na společný, něco si logují Sylvia999, M.Mikado a Petr.zablati kazdy sam. Toto taky nikomu nevadí? Tak proč najednou někdo chce mazat logy Hexenschuss? Já nemám strach, že by si zalogovali byť jen jednu kešku podvodně. A to že si chtějí logovat keše, na kterých nebyli všichni, na jeden společný účet, je jenom jejich věc. Tak lidi, neblbněte tu s těma nesmyslama.
Řekl bych ale, že tam bude nedrobný rozdíl kvantitavní a pak "drobný" rozdíl kvalitativní, že se u jedné cache neobjevují logy jednotlivců i teamu zároveň, nebo možná v případě teamu aspoň, když tam byli všichni.
No a i kdyby ne, tak teď najednou proto, že teď najednou je to nejvíc vidět a pohár tím přetekl. :D
Btw. Nechte už velkých slov typu podvody a podobně.
Publikováno 08 březen 2009 - 12:20
Publikováno 08 březen 2009 - 12:42
Nellas napsal/a:
Takové chování bych od předních českých kačerů nečekala.
Také bych něco takového nečekal a vážně dost mě to překvapilo:o. O to víc mrzí, že se k něčemu takovému snížili tak zkušení borci:(. Taky jim nic mazat nebudu, ale třeba na to dojdou sami, že přestřelili.
Haná
Publikováno 08 březen 2009 - 13:02
Publikováno 08 březen 2009 - 13:04
Publikováno 08 březen 2009 - 13:12
lidi jděte už do hajzlu s pravidly - jde přece o to, že i v rámci pravidel /nebo zákona/ jde udělat prasárna a tvrdit že je to v pořádku...no jak pro kohosobikovi napsal/a:
To je zase témátko Osobně to nechávám být, jelikož na celé té akci nevidím nic špatného a hlavně proti pravidlům GS. Pokud se na nějaké statistiky dívám, pak jen z pohledu jednotlivce, takže nějaké "virtuální" číslo nějakého teamu (a je mi jedno jakého) je mi zcela lhostejné.
rozhodně budu radši, když mi ubyde místo v logbooku, než když bude čistý jako padlý sníh a já budu na netu číst pastnutý nicneříkající logy.Myslím, že pokud někdo trvá na razítku teamu a smazal jim log, rádi zaskočí a zalogují se znovu. Vlk se nažere, koza zůstane celá. Teda bude o další místo v logbooku zcela zbytečně méně...
no možná jsem splnil, už nevím - rozhodně jsem ale všechny nevyřešil, nenašel, či vlastní rukou nezalogoval - vždy jsem ale byl na místě. možná vše nebylo úplně košer, ale co, pravidla jsem neporušilJak tak koukám na ty největší kritiky, možná by některým stálo za to sáhnout do svého svědomí, zda mají splněné podmínky všech mysterek atd. když už tady vykřikují, že by měli členové týmů znovu plnit úkoly. Když se tak juknu na naši COW PARADE, tak asi taky začnu mazat logy
Dorcadion:
dal bych palec nahoru, ale nemohu ho ve smailech najít!
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů