Přejít na obsah

Fotka

Logovani nalezu partou Hexenschussbrigade

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
249 odpovědí na toto téma

#141 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1483 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 12:30

LukaDolar napsal/a:
Finalky prodavame s Wexickem. Ja za dolary, on za eura. Licenci na prodej ma i H+. Takze staci se jen ozvat. ;)

Kurnik, ja vcera na Zvicine zapomnel vydrazit tu flashku s finalkama - musite mi to priste nekdo pripomenout!! B)
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost! ;)
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)

#142 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 12:30

Koukám, že jako obvykle platí - co kačer, to názor.... Každý máme jinou míru vnímání vůči jednání a chování jiných, každý ten "hunt" cítíme jinak. Za sebe prohlašuji, že uznání elektronického logu podmiňuji návštěvou keše a je mi celkem jedno, že v zemi původu GC je prý to normální... Takže pokud nenajdu fyzický zápis/razítko, elektronický log mažu.
  • 0

#143 Trauma_Zero

Trauma_Zero

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 507 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 12:31

cztweety napsal/a:
Muj osobni nazor je jednoduchy: NENI LOG V LOGBOOKU, log na netu nebude uznan. Bude log v logbooku, log bude uznan ;)
Je to jednuche ucinne a proste :D

jeví se mi to také jako rozumné řešení, dělám to tak u všech kačerů na mých keších
  • 0

#144 Magnaat

Magnaat

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 12:35

Nedalo mi to a musel jsem taky zareagovat. Mě to rozhodně přijde divný. Tak buď lovím jako tým a mám 1 log za celý tým nebo lovím jako jednotlivec a mám 1 log za sebe. Takhle tam rozhodně vznikají duplicity. Klidně se může tedy stát, že kešku odloví jenom jeden člen týmu, dá 2 razítka, 2 logy, nebo to odloví 8 lidí a vznikne 9 logu. Do logu by se mělo psát, jak se mi místo/keška (ne)líbilo, jaký jsem z toho měl pocity a ne zaplňovat to zbytečnýma hláškama - dologovávám ještě za tým apod.

To bych si mohl klidně udělat virtuálního uživatele a pod ním si logovat např. kešky, které se mi líbily a do logu budu psát - jen pro statistické účely nebo hezká keška :). Jak by se vám libilo tohle??? Asi by na to nikdo nepřišel, nic bych neporušil, ale nemyslím, že je to fér.

Nešlo by to ošetřit nějak elegantněji. Třeba že týmové kešky budou v bookmarku (soukromém) - počet kešek tam vidět bude a ostatní nebudou oběžováni zbytečnými logy. Ale to byste pak asi nebyli mezi prvními ve statistikách CZ nebo v celé Evropě.

A jestli se vám tohle nelíbí, tak lobujte na groundspeaku, ať vám vytvoří teamové uživatele - třeba i s propracovanými pravidly - že si zakliknete u found logu, že to bylo v týmu apod... To, že to asi těžko projde je druhá věc :).

To, že se přidá do logbooku další razítko nic neřeší, jenom se splní podmínky GC, ale ve skutečnosti nikdo další kešku nenašel, jenom vituální member = tým. Ale tohle je otázka na svědomí kačera, jak se s tim vyrovná.

Toto je můj soukromý názor a nikomu ho nevnucuju. A ojedinělá aktivita Hexenschussbrigade týmu tady statistiky asi moc nenaboří, ale kdyby se to rozmohlo trochu víc, tak to nebude nic pěkného.
  • 0

#145 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14531 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 12:53

Rozumim tomu spravne, ze kdyz se na nejake kesce ted zalohoval Hexenschussbrigade, tak ze bychom meli vlastne spise smazat dosavadni logy vsech clenu tohoto tymu? :D

Ja mam pro to pochopeni. Stejne jste skoro vsechno lovili spolu, tak jste se rozhodli to prelogovat pod jeden spolecny ucet. Proc vam hazet klacky pod nohy a nevyhovet vam? B)
  • 0

#146 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5681 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 13:12

HaLuMa napsal/a:
Rozumim tomu spravne, ze kdyz se na nejake kesce ted zalohoval Hexenschussbrigade, tak ze bychom meli vlastne spise smazat dosavadni logy vsech clenu tohoto tymu? :D

Ja mam pro to pochopeni. Stejne jste skoro vsechno lovili spolu, tak jste se rozhodli to prelogovat pod jeden spolecny ucet. Proc vam hazet klacky pod nohy a nevyhovet vam? B)

A na základě jakého pravidla by jsi jim chtěl logy smazat, HaLuMo ???

Místo aby jste byli rádi, že Die Hexenschussbrigade má šanci zabodovat mezi týmy na čelních příčkách geocachingu, tak tady všichni vyvádíte, jako by to bylo něco přímo proti Vaší osobě a předháníte se v navrhování stále větších a větších pitomin.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#147 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1483 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 13:46

Copak je tohle?
http://www.geocachin...61-ac8d94f7e33f
Kdepak je basnicka?? Smazat!! :D

(V podminkach je vyslovene uvedeno, ze log na internetu musi obsahovat basnicku, pred rokem tam jeden nouma taky logoval ctyrikrat bez basnicky a autor to musel furt mazat ;))
  • 0
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici! :D

#148 Cejda

Cejda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 13:47

Místo aby jste byli rádi, že Die Hexenschussbrigade má šanci zabodovat mezi týmy na čelních příčkách geocachingu, tak tady všichni vyvádíte, jako by to bylo něco přímo proti Vaší osobě a předháníte se v navrhování stále větších a větších pitomin.

Ano, toto je jedna z věcí, co nás k tomuto činu vede. Pro mnohé pravokárce jsou to pouze body. Ano body to jsou, ale s jejich existencí máme teoretickou šanci je dostat do první pětky v Evropě a možná i na to místo nejvyšší a tak po mnoha letech v geocachingu by na prvním místě nefigurovalo GERMANY, ale CZECH. Víme, že pro mnohé je to červený hadr před očima, ale my s tím nic neuděláme. Hexe existuje od roku 2006, spolu jsme již nmnoho zažili, zažíváme a ač se to někomu nelíbí, tak i zažívat budeme. Takže ten první flek v Evropě dáme, dříve či později s vaší pomocí, či bez ní. Vaší pomocí se samozřejmě rozumí tolerance při tomto geospamování a pochopení, že když někdo z nás byl fizicky na určité cache tak zastupoval svůj nick a zároveň nick Hexe. Myslím, že dle mailových reakcí to mnozí pochopili a přejí nám a těm co to pochopit nechtějí, tak to stejně nevysvětlíme. Dále asi nemá cenu v této diskusi pokračovat.
  • 0

#149 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1483 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 13:51

kolombo napsal/a:
A na základě jakého pravidla by jsi jim chtěl logy smazat, HaLuMo ??

A na základě jakého pravidla se tady ve fóru ignoruje používání smajlíků? ;)
  • 0

#150 kaote

kaote

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 496 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 13:53

Ano body to jsou, ale s jejich existencí máme teoretickou šanci je dostat do první pětky v Evropě a možná i na to místo nejvyšší a tak po mnoha letech v geocachingu by na prvním místě nefigurovalo GERMANY, ale CZECH.

a jaky to ma smysl? mozna by to melo smysl, pokud by slo o poctivy zebricek kaceru, a ne nejakou grupu tymu - nevidim zadny duvod, proc fandit necemu, co nema nic spolecneho s fair play

pokud vam jde o tahle nesmyslna a nesrovnatelna cisla, dejte si pozor, aby nevznikl nejaky ten CZTEAM se stopadesati cleny nebo abyu se nekdo nepridal k nejakemu teamu americkemu...

a s timhle arogantnim pristupem je asi skutecne nejlepsi vase virtualni logy mazat
  • 0
A jug of wine, a leg of lamb and thou! Beside me, whistling in the darkness.

#151 Leroj

Leroj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:01

no vida, jak je nakonec to vysvětlení prosté. škoda že nebylo podáno dříve než jste to peklo rozpoutali. prostě se chcete stát většími a většími až se stanete největšími na celém světě, a k tomu vám dopomáhej kačerskej Bůh. :D osobně nic mazat nebudu, i když z mého pohledu to v pořádku není, ale protože reprezentujete nejenom mě, ale nás všechny a i Česko tak mi nezbývá než držet palce. pokud Vám to pomůže tak si klidně zalogujte i ty mé keše kde jste ještě nebyli a můžete i dvakrát, protože: KDO NELOGUJE NENÍ ČECH /TEDA KAČER/ HOP! HOP! HOP!
  • 0

#152 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1483 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:03

Cejda napsal/a:
Ano body to jsou, ale s jejich existencí máme teoretickou šanci je dostat do první pětky v Evropě a možná i na to místo nejvyšší a tak po mnoha letech v geocachingu by na prvním místě nefigurovalo GERMANY, ale CZECH.

Ale copak o to - můžeme pak být všichni hrdí, něco jako když banda kluků, co jsem nikdy neviděl a neznám, vyhraje pro mě zlatou v Nagánu. ;)

Jen je - podle mě - trochu škoda, že například tady http://www.cachersta..._Republic1.html vlastně rozházíte statistiku individuálních kačerů. Možná by stálo za to zvážit, jestli nedat svoji "location" jinam.
  • 0

#153 Cejda

Cejda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:04

a s timhle arogantnim pristupem je asi skutecne nejlepsi vase virtualni logy mazat

No tvému smazání nijak nezabráníme a ani nechceme ona nás ta jedna krabka nevytrhne;) Většina ostatních pochopila.
  • 0

#154 barbieteam

barbieteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:04

Cejda napsal/a:

Ano, toto je jedna z věcí, co nás k tomuto činu vede. Pro mnohé pravokárce jsou to pouze body. Ano body to jsou, ale s jejich existencí máme teoretickou šanci je dostat do první pětky v Evropě a možná i na to místo nejvyšší a tak po mnoha letech v geocachingu by na prvním místě nefigurovalo GERMANY, ale CZECH. Víme, že pro mnohé je to červený hadr před očima, ale my s tím nic neuděláme. Hexe existuje od roku 2006, spolu jsme již nmnoho zažili, zažíváme a ač se to někomu nelíbí, tak i zažívat budeme. Takže ten první flek v Evropě dáme, dříve či později s vaší pomocí, či bez ní. Vaší pomocí se samozřejmě rozumí tolerance při tomto geospamování a pochopení, že když někdo z nás byl fizicky na určité cache tak zastupoval svůj nick a zároveň nick Hexe. Myslím, že dle mailových reakcí to mnozí pochopili a přejí nám a těm co to pochopit nechtějí, tak to stejně nevysvětlíme. Dále asi nemá cenu v této diskusi pokračovat.

Ano, Čejdo, teď jsi to vystihl naprosto přesně. Jde jenom o body a o teoretickou šanci probojovat se v žebříčku na nějaké slušné místo. Jistě tedy chápete, že nás ve chvíli, kdy jsme se (jen ve dvou a za něco málo přes 2 roky) dostali na 7. příčku v ČR, dost zamrzelo, že si pánové z místa 3. - 6. usmysleli zalogovat všechny své nálezy ještě jednou a na jednu hromadu. To, co pro vás znamená šanci umístit se v Evropě, znamená pro nás konec šancí umístit se v ČR, protože společné síly 8 nezávislých lovců prostě nepřekonáme.
Mimochodem pořád nechápu, proč se Hexenschuss na tuhle dráhu vydal až teď, když existuje od roku 2006? Není to náhodou spíš tak, jak tady někdo psal - když se to nepodařilo jednotlivě (dalo by se říct "regulérně" - vzhledem k tomu, že tak doposud fungovaly české statistiky na gc.cz i česká sekce statistik na cacherstats.com), tak to zkusíme jinak?
  • 0

#155 barbieteam

barbieteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:08

Cejda napsal/a:

No tvému smazání nijak nezabráníme a ani nechceme ona nás ta jedna krabka nevytrhne;) Většina ostatních pochopila.

... a když koukám, že se na tvou poslední poznámku objevily 3 další reakce, než jsme stačili napsat svoji, tak bych se na tvém místě moc neoháněl tím, že "většina pochopila":D:D:D. Ještě pořád je tu asi hodně nás blbců, co si nemohou vzpomenout, kdy jste se stali naší národní reprezentací...
  • 0

#156 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:12

hplus napsal/a:
Copak je tohle?
http://www.geocachin...61-ac8d94f7e33f
Kdepak je basnicka?? Smazat!! :D

(V podminkach je vyslovene uvedeno, ze log na internetu musi obsahovat basnicku, pred rokem tam jeden nouma taky logoval ctyrikrat bez basnicky a autor to musel furt mazat ;))

updated
  • 0

#157 Pandrhola

Pandrhola

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:14

Nechápu lidi o co vám ve skutečnosti jde ať hexenšůsu a nebo vám co jim chcete mazat logy na vaších keších. Gocaching je snad o poznávání zajímavých míst a nových přátel tak ať si loguje každej kdo chce co chce ať si třeba logujou každou keš 50krát, mě v tom abych vyrazil někam do přírody a odlovil si nějakou pěknou keš přece nijak neomezujou ne nebo snad jo?? Tak se lidi proberte a jdete radši hledat.
  • 0

#158 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:19

Je úplně jedno, jak to okecáte - jedná se čistě o účelovou slepeninu za nějakým ziskem, teda vyhrát, dostat se k nějaký cti. Fakt to okecávejte jak chcete, ale získat čest ne zrovna košér, to by vám Mirda Dušínů nepochválil :) Že to jinak neumíte, nebo že to tak dělaj jiný, to fakt omluva ani důvod není. Konec srandy. Díky tomudle honění za nějakou hodnotou - bodů, ty body právě veškerou hodnotu ztratí. I pro vás. Že to tak nevidíte, znamená jen, že byste potřebovali brejle. Teda, jiný než černý nebo ružový B)
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#159 hplus

hplus

H+

• Members
  • PipPipPip
  • 1483 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:21

Dain a Olik napsal/a:
updated

Klobouk dolů, palec vzhůru! (škoda, že tu není adekvátní smajlík) B)
  • 0

#160 Vitek team CZ

Vitek team CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 07 March 2009 - 14:23

Búúúbúúú právě mi taky přišli tři maily od těch Hexenšůsákůů, zrovna když tady louskám tohle povznášející vlákno, tomu teda říkám drzost!! Jsem z toho celý psychicky rozvrácený a nevím jestli dožiju večera...... oh my god (byl jsem pár dní v Jůůesej ;) )...... teď abych hupnul do auta a vydal se na kontrolu logbůůků. Nemám vás rád a dupu tady nožkou pod stolem!
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama