Logovani nalezu partou Hexenschussbrigade
Publikováno 07 March 2009 - 14:24
Publikováno 07 March 2009 - 14:24
hplus napsal/a:Jen je - podle mě - trochu škoda, že například tady http://www.cachersta..._Republic1.html vlastně rozházíte statistiku individuálních kačerů. Možná by stálo za to zvážit, jestli nedat svoji "location" jinam.
Třeba do Gabunu, tam byste byli první hned
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 07 March 2009 - 14:31
Publikováno 07 March 2009 - 14:37
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 07 March 2009 - 14:39
Citecka napsal/a:
Třeba do Gabunu, tam byste byli první hned
Není podmínkou mít v Gabunu odlovenou aspoň jednu keš? To by mohl být celkem oříšek...
http://www.geocachin...x?country_id=75
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 07 March 2009 - 14:40
Publikováno 07 March 2009 - 14:40
HuntBehind napsal/a:
Pak ať se mi nikdo nediví, že si nepotřebuju chodit poměřovat pindíka na nějaké eventy s kačery, kteří si potřebují připadat rovnější než ostatní...
Asi proto, že bys prohrál...
Publikováno 07 March 2009 - 14:46
hplus napsal/a:
HuntBehind napsal/a:
Pak ať se mi nikdo nediví, že si nepotřebuju chodit poměřovat pindíka na nějaké eventy s kačery, kteří si potřebují připadat rovnější než ostatní...
Asi proto, že bys prohrál...
Asi máš recht...ale při téhle "úrovni" a mé vzrůstající "chuti" poznávat ostatní se to s jistotou nikdo nikdy nedozví...
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 07 March 2009 - 14:48
Publikováno 07 March 2009 - 14:49
HuntBehind napsal/a:
Asi máš recht...ale při téhle "úrovni" a mé vzrůstající "chuti" poznávat ostatní se to s jistotou nikdo nikdy nedozví...
My víme, říkals to už minule a myslím, že už jsme si to vyříkali.
Publikováno 07 March 2009 - 14:53
kolombo napsal/a:
A na základě jakého pravidla by jsi jim chtěl logy smazat, HaLuMo ???
Bylo to jen rejpnuti, klid!
Panove... cela tato udalost i cela tato diskuze si zaslouzi jen jeden komentar:
Opravdu to mate zapotrebi?
Da se to pouzit uplne na vsechny...
Publikováno 07 March 2009 - 14:57
[b]Dorcadion napsal/a:
PS: Za necelých šest let co kešujeme a staráme se o poměrně dost keší mi mohlo přijít celkově přes 15 000 found logů od mnoha kačerů. Vymaźal jsem za tu dobu 2-3 logy z earthache, kde i po dlouhé době a žádostech nedodali fotku. Delete log je naprosto mimořádná "akce" a může snadno vyvolat protiakci, pokud se druhá strana domnívá, že je neoprávněne krácena na svých právech.
Rád bych se mýlil,ale tohle mi zní jako jasné poselství těm,co by chtěli smazat logy heksenšůsbrigádě :|
Publikováno 07 March 2009 - 15:08
Publikováno 07 March 2009 - 15:12
cinca2008 napsal/a:
[b]Dorcadion napsal/a:
PS: Za necelých šest let co kešujeme a staráme se o poměrně dost keší mi mohlo přijít celkově přes 15 000 found logů od mnoha kačerů. Vymaźal jsem za tu dobu 2-3 logy z earthache, kde i po dlouhé době a žádostech nedodali fotku. Delete log je naprosto mimořádná "akce" a může snadno vyvolat protiakci, pokud se druhá strana domnívá, že je neoprávněne krácena na svých právech.
Rád bych se mýlil,ale tohle mi zní jako jasné poselství těm,co by chtěli smazat logy heksenšůsbrigádě :|
i ty brepto takze bud rad, mylis se totiz
Publikováno 07 March 2009 - 15:14
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 07 March 2009 - 15:33
To se mi vážně ulevilo,jen nevím,jestli píšeš za sebe,dorcadiona,nebo za celou brigádu ?Dain a Olik napsal/a:
cinca2008 napsal/a:
[b]Dorcadion napsal/a:
i ty brepto takze bud rad, mylis se totiz
Publikováno 07 March 2009 - 15:46
Publikováno 07 March 2009 - 15:53
Publikováno 07 March 2009 - 15:57
Ostatni co tu rikaji, ze jim to nevadi, tak jsou vlastne uz s nama. Takze jejich body mame jiste. Co ty na to?
A ted trochu vazne: Je hezke ze kluci z Hex chteji dosahnout zebricku ve svete, ale za jakych podminek? To pujdete pres mrtvoly? Protoze to jak logujete zrovna OK neni. Nemluve o keskach kde se plni nejake podminky logu. Vy protoze chcete byt prvni mate byt neco vic nez nekdo kdo ma 20 kesi a musi ty podminky plnit? Pokud budete mit sve razitko teamu v kazde kesi co logujete a splnite podminky mysterek, tak nereknu pul slova a budu vam fandit. Takto jste jen podvodnici!
Publikováno 07 March 2009 - 16:03
GEOPERNIKARI
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů