POI Garmin - GPX pro POI Loader (Oregon, Colorado, Dakota, GPSMap 62, Garmin XT, ...)
Publikováno 08 únor 2010 - 17:01
Oregon 550, GeoGet, HTC Desire + c:geo
Publikováno 08 únor 2010 - 18:28
Publikováno 08 únor 2010 - 19:52
Publikováno 08 únor 2010 - 21:56
Oregon 550, GeoGet, HTC Desire + c:geo
Publikováno 09 únor 2010 - 0:03
Publikováno 21 únor 2010 - 17:17
Publikováno 21 únor 2010 - 20:13
Publikováno 21 únor 2010 - 21:07
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 21 únor 2010 - 21:11
Publikováno 21 únor 2010 - 21:23
Tak to ja bych nechtel, protoze tam mam veci, ktere v tom standardnim gpx nejsou, nikdy nebudou a byt nemohou.
Nicmene neni problem upravit si metody ProcessGeo a ProcessWpt (opravdu jsou jen 2 a jsou velmi jednoduche) tak, aby to vyhovovalo prave tobe.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 únor 2010 - 9:06
Publikováno 22 únor 2010 - 9:12
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 únor 2010 - 23:40
Publikováno 22 únor 2010 - 23:55
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 23 únor 2010 - 0:48
Publikováno 23 únor 2010 - 7:50
Publikováno 23 únor 2010 - 8:35
sobikovi napsal/a:
Dík za reakci. O ty obrázky (ikona, hvězdičky) ani tolik nejde. Šlo mi primárně o to, zda by bylo možné mít stejné složení. U té 2. se mi zdá zbytečná informace o souřadnicích a zbytečně 2x název keše a ještě ten druhý mega písmem atd. Takže je to spíš otázka formátování výstupu.
Jenze on to kazdy Garmin interpretuje trosicku jinak. U Oregonu a Dakoty se mozna muze zdat, ze jsou tam informace napriklad o souradnicich duplicitni, ale Garmin XT je vubec nezobrazuje a prijde mi naprosto sproste je tam nenapsat. Toliko k nim.
Nazev je tam mozna navic, ale jsi asi jediny clovek na zemekouli, ktereho to trapi
U POI neni zadny limit na delku listingu.
sobikovi napsal/a:
Pokud se dobře dívám, tak jsem psal o MoZiGo, tak že je formátování stejné. Je mi jasné, že ta 3. je opravdu jednoduchá. Nedá se pro plnohodnotný výstup do POI Loaderu použít nějaký jiný export? Resp. který by byl asi nejsnadněji upravitelný?
Co znamena plnohodnotny vystup? Co znamena snadneji upravitelny?
Kazdy vystup je co do formatovani upravitelny naprosto stejne jednoduse, jako jakykoliv jiny.
U meho hledej metody ProcessGeo a ProcessWpt.
Jinak k tem upravam: mam take relativne velke plany s konfigurovatelnosti vystupu u obou mych hlavnich exportu. Bohuzel se nejedna o trivialni zalezitost na odpoledne.
Chyba. Obrazek jde zpracovat ke kazdemu POI pouze jeden a jeste si nemuzes vybrat, kam bude do vystupu umisten. Jsme tedy jeste zatracene daleko od pouzivani ikonek kesi a hvezdicek obtiznosti.sobikovi napsal/a:
A s tím obrázkem bych si dovolil nesouhlasit. Jestli umí POI zpracovat hint obrázek, pak asi půjde zcela stejně zpracovat libovolný obrázek, např. ikonu keše nebo waymarku..
sobikovi napsal/a:
Garmina mám chvíli, takže nemůžu všechno vědět a můj dotaz byl opravdu jednoduchý, zda by to šlo či ne. Stačí nešlo nebo šlo atd. Ten flame okolo je zbytečný.
Vetsinou jde vsechno. Zalezi ale na tom, jak to clovek poda. Ty se vetsinou desne divis, ze uz nekdo neco davno neupravil presne podle tvych predstav a jak si vubec mohl dovolit to udelat nejak jinak a pritom tak desne hloupe.
Timhle uvodem me casto dokazes nazhavit do bela. Zkus nad tim premyslet. Nejsme tady sluhove, mame vlastni potreby, priority a predstavy. A jeste porad je geocaching jenom zabava.
Publikováno 23 únor 2010 - 8:46
Publikováno 23 únor 2010 - 10:05
Publikováno 23 únor 2010 - 10:13
sobikovi napsal/a:
Z GSAKu jsem přešel na GG a měl řadu připomínek, které byly komentovány jako blbosti a dneska jsou implementovány k radosti všech uživatelů.
No to sis to teda hodne zidealizoval a pribarvil.
Ve skutecnosti jsi nam vynadal, jak to ze delame tohle takhle, kdyz tobe je preci jasne, ze se to ma delat jinak (Rozumnej tak, jak to dela GSAK.) A pak ze je nutne, aby to zacalo umet to a tamhleto, protoze jinak to preci nemuzes pouzivat.
Na mnoho tvych ultimatnich pozadavku jsem ti skutecne odpovedel, ze je to blbost, a ze se tim rozhodne nebudu zabyvat hned, ale az prilezitostne. Zkratka, musim si davat priority na vsechno, co je potreba udelat, cas neni nafukovaci. A tak se tam, pri ruznych prilezitostech, skutecne lecos udelalo.
To jen abys na to pamatoval, az tu budes zase heorizovat sve zasluhy.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů