POI Garmin - GPX pro POI Loader (Oregon, Colorado, Dakota, GPSMap 62, Garmin XT, ...)
Publikováno 25 říjen 2009 - 14:53
medwyne, pokud se ti nějaké z ikonek budou líbit, klidně je přidej do oficiálního releasu ...
Jak to vůbec vypadá? Už tu spoustu nahromaděných změn vydáš? Prosím prosím
Jelikož nevím, co už jsi změnil, měl bych pár (třeba už splněných?) přání:
- v seznamu keší příznak stavu neoddělovat lomítkem, ale mezerou, tak jako v gpx exportu
- přidat do názvu volitelně (asi jen pro mě ) hodnocení, tak jako v gpx exportu
- pevné nastavení cesty exportu nebo pamatování si posledního umístění
- možnost přidat si prefix před názvy exportovaných složek
- možnost volitelně NEexportovat poznámky (píšu si tam čísla TB a poznámky k lovu) ... hodilo by se to, pokud bych chtěl někomu poslat gpx včetně mých odlovených...
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 25 říjen 2009 - 15:03
Publikováno 25 říjen 2009 - 15:08
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 25 říjen 2009 - 15:15
HaLuMa napsal/a:
Skoda, ze jsi to nenahral rovnou na web geogetu. Uloz.to je zrovna nejake neprejicne a nemuzu se k tomu dostat.
Njn, víkend, každej stahuje jak divej Zkus to večer (nebo v noci) ... nahrávat na web GeoGetu mě to nějak vůbec nenapadlo .. navíc to necejtim jako samostatnej "produkt" ... ale až vyzkoušíš, pokud to uznáš za vhodné, klidně to tam přidej...
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 25 říjen 2009 - 15:17
medwyn_cz napsal/a: ...
nenutím, chápu ... no a budu se těšit ...
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
Publikováno 25 prosinec 2009 - 19:54
Publikováno 25 prosinec 2009 - 20:10
sobikovi napsal/a:
Je někde prosím nějaký aktivní odkaz s poslední verzí? Nějak se mi nedaří najít a proklikat se. Díky za pochopení...
Třeba na začátku vlákna nebo v mém podpisu ... Novější verze bohužel není ...
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
Publikováno 25 prosinec 2009 - 22:29
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 27 prosinec 2009 - 16:52
Publikováno 27 prosinec 2009 - 19:49
Publikováno 27 prosinec 2009 - 21:01
Publikováno 27 prosinec 2009 - 21:37
Publikováno 27 prosinec 2009 - 22:05
Publikováno 27 prosinec 2009 - 22:19
Publikováno 28 prosinec 2009 - 8:58
Publikováno 28 prosinec 2009 - 9:49
Publikováno 29 prosinec 2009 - 20:21
sobikovi napsal/a:
Teď se to snažím nahrát do mašinky přes POIloader, ale trvá to nějak dlouho a nevím zda to nezamrzlo :( ..... Nezamrzlo, je to tam :D Díky.
pokud máš GPS, co se dá připojit jako USB disk, tak si to pomocí PoiLoaderu generuj na disk a teprve ten zkompilovaný soubor nakopíruj do GPSky. Navigace tak nemusí být celou tu věčnost zapnutá a připojená čekat, až bude hotovo.
Já si PoiLader pouštím než jdu na oběd a když se vrátím je hotovo :-)
Publikováno 29 prosinec 2009 - 20:26
Publikováno 30 prosinec 2009 - 17:11
Aha, takže si to necháš generovat na disk do adresáře, ono to vytvoří nějaký default název a ty ho pak přejmenuješ na něco, co je jasné a normálně nakopíruješ do navigace... to je dobrý.HaLuMa napsal/a:
Take si nejdrive generuji na disk a az pak to kopiruji na kartu do GPSky. Vyhoda je v tom, ze na tu kartu si ten soubor mohu nahrat pod jinym nazvem a mit tam nekolik POI souboru najednou. takze si nemusim vsechny POI cpat do jednoho souboru, ale mam to pekne roztridene.
Jak je to ale pak s adresářema resp. skupinama POI v navigaci? Každý ten POI soubor vytvoří novou skupinu?
Dělení keší na disabled a not found se mi zdá docela nešťastné... logičtější bych viděl dělení na keše a waypointy a pak teprve případně na disabled a not found. Proč je to dělení na disabled a ostatní? Vždyť ty disabled mají v názvu D a tudíž je to z toho poznat...
Publikováno 30 prosinec 2009 - 18:06
sobikovi napsal/a:
Aha, takže si to necháš generovat na disk do adresáře, ono to vytvoří nějaký default název a ty ho pak přejmenuješ na něco, co je jasné a normálně nakopíruješ do navigace... to je dobrý.
Jak je to ale pak s adresářema resp. skupinama POI v navigaci? Každý ten POI soubor vytvoří novou skupinu?
Ja cirou nahodou mam co soubor to skupina, takze jsem nikdy neresil, jak moc dobre se to spoji dohromady. Takze mam jeden soubor s MHD. Dalsi soubor se vsim pro geocaching. Dalsi soubor s bunkry. Atd.
Soubor se da pojmenovat jak chces, zachovavam jen priponu GPI. Umistuji je tam, kam ten soubor cpe ten POIloader. provozuji to na stare Viste HCx, takze doufam, ze to umi i novejsi modely GPSek.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů