Abych nezatěžoval reviewery tvým dublujícím vláknem, píšu sem:
Citace
LukaDolar napsal:
fakt nechci dublovat toto tema. jen chci Sutechoj a mtaufoj odpovedet ze existuje X kesi kde poznate ze se jedna fakt o nicem at to je treba listing o jedne vete.
A ikdyz se to tu mnohokrat resilo neznamena ze to tema nemuzes otevrit a ukazat smer cesty. protoze toto je cesta do pekel.
Vlastně ti už tady odpověděli jiní, ale já bych rozvedl. Sám nesnáším tyhle keše o ničem, a když jeden nejmenovaný kolega začal zakládat sérii o bankách, hned jsem na to tady poukázal, jaký je to nesmysl.
Ale to je jen nesmysl podle mě a možná 98% dalších (a třeba taky ne), ale tomu 1% se to může líbit.
Dobře, něco jiného by možná bylo, kdyby se keše na základě nějakého všelidovaného hlasování disablovaly, pokud by získaly většinu negativních hodnocení, ale přesto by to byla kravina. Protože jak tu někdo psal - když se mi to nelíbí, na keš nechodím a nebo ji v logu zkritizuju, protože když se nás najde hodně, autora samotného většinou přestane bavit číst neustále negativní logy a krabičku zruší...
Ale aby jeden člověk posuzoval, co je dobré a co není, to opravdu není nic jiného, než totalitní praktiky. Ano, možná poznáme všichni keš o ničem, ale tím, že bychom zrušili tyhle, by se nám hranice, co je dobré a co ne, posunula dál. Takže jako další by přišly na řadu příliš těžké šifry, IT keše, následované dlouhými multinami a nakonec by tu zbyl jen Hradníkův letterbox, i když ten taky ne, protože k tomu se musí příliš brzy vstávat...